Visemar linje

Visemar linje bil og passager-færge billetter

Visemar linje billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Visemar linje sejler til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten.

Booking Visemar linje billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Visemar linje priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe billigst tilgængelige Visemar linjen billetter til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten online instant bekræftelse.

Så uanset om du søger efter en dags shopping bryde tur i udlandet eller en ferie i havne i Venedig i Italien, er Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten rejser med Visemar linje en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog Visemar linje billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste Visemar linje passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Visemar Line færge rejse.

Rejser til havnene i Venedig i Italien, Tartous i Syrien Alexandria i Egypten derefter bog en færge passage med Visemar linje og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Visemar linje tilbyder fantastisk billetpriser til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Visemar linje billetter til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten ved www.ferryto.dk Visemar linje

 

Visemar linje
Billet priser & reservationer


Bestille Visemar linje billetter
til og fra havne i Venedig i Italien, vil Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten online på forhånd på Ferryto.dk, og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Visemar linje rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Visemar linje billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Om Visemar linje

Visemar linje  et nyligt oprettet færgeselskab tilbyder en ny rute, der forbinder Italien, Syrien og Egypten.På grund af starten opererer i maj, forbinder Visemar linje havnene i Venedig (Italien), Tartous (Syrien) og Alexandria (Egypten). 

Fra den oprindelige idé om at gøre en bro fra North Adriaterhavet til Egypten for frugter og grøntsager, Visemar linje. 

En fælles partnerskab mellem familier Visentini og Tositti –has udviklet en fuldt udbygget downloads pr. ro-pax service fra Venedig til Tartus (Syrien, transit tid 68 timer) og Alexandria (Egypten, transit tid 60 timer), planlagt til at starte fra maj næste 20 år.

Visemar linje
Denne innovative nye rute er indstillet til at åbne nye veje til at udforske ved at forbinde Venedig med Tartous og Alexandria hvorved rejser og fremefter til Irak, Jordan, Saudi-Arabien og andre Mellemøsten destinationer.

Handel vil blive drevet af Visemar One – en ny bygning ved Visentinis skibsværft i Porto aŭton (Rovigo) – som er stand 200 lastbiler, 80 biler og 400 passagerer på 24 knob maks hastighed.

Velkendte skibets agent Tositti, på sin første erfaring som ejer af skibet er ikke berørte.

"Efter 50 år med forretningsforbindelser mellem vores familier, vi etableret Visemar linje fordi vi har tillid til i en partner, hvis ekspertise ikke ligger kun i skibsbygning" 

Visemar rute kort

Visemar Ferrie

OnBoard Services
Ruten splinterny Visemar linje drives af et splinternyt skib samt Visentini klassen, stand til at opnå en driftshastighed på op til 24 knob.

Visentini klasse skibet har en kapacitet på befordre 400 passagerer og en række køretøjer, herunder 2850 lane målere til fragt.

Denne splinterny skibet er også udstyret med en række veludstyrede hytter og en bred vifte af andre faciliteter ombord til at gøre dine krydser en behagelig oplevelse.


Bedst rådighed Visemar linje billet pris gurantee

Bedste Visemar linje billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Visemar linje-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for din valgte Visemar linje til eller fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Visemar linje billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Visemar linje billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Visemar linje.

Skole & Social Club Visemar linje billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Visemar linje -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Visemar linje gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten.

Vores specialiserede Visemar linje gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på Visemar linje venligst Klik her

 

Visemar linje brugskøretøj, fragt og fragt færger

Visemar linje erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige Visemar linje fragt og fragt reservationen service til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af linjen Visemar ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Visemar linje customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Visemar linje billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Visemar linje bil og passager færgen billetter til og fra havne i Venedig i Italien, Tartous i Syrien og Alexandria i Egypten til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med Visemar linje over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for den billigste færge billetpriser Hvis du tager en kort kryds kanal bilfærge til Calais Frankrig, en færge til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også færge tilbud til fjernere færge rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.