Virtu færger

Virtu færger bil og passager-færge billetter

Virtu færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Virtu Ferries sejler til og fra Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, Pozzallo og Catania.

Booking Virtu Ferries billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Virtu Ferries priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige Virtu Ferries billetter til og fra Malta og Sicilien stopper ved havnene i Valletta, Pozzallo og Catania online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så uanset om du søger efter en dags shopping bryde tur i udlandet eller en ferie i Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, er Pozzallo og Catania rejser med Virtu Ferries en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Virtu Ferries billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Virtu Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Malta og Sicilien hjælper stopper ved havne i Valletta, Pozzallo og Catania, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Virtu Ferries-færge rejse.

Rejser til Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, Pozzallo Catania derefter bog en færge passage med Virtu Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Virtu færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, Pozzallo og Catania færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Virtu Ferries billetter til og fra Malta og Sicilien stopper ved havnene i Valletta, Pozzallo og Catania på www.ferryto.dk Virtu færger

 

Virtu færger
Billet priser & reservationer


Bog Virtu Ferries billetter
til og fra Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta vil Pozzallo og Catania online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Virtu Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Virtu Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Om Virtu færger

Virtu færger har fungeret en høj hastighed færge tjeneste mellem Malta og Sicilien siden 1988.


Venezia linjer, et helejet datterselskab af Virtu færger , har siden 2001 køre en seksmåneders sæsonbestemt tjeneste mellem Venedig og otte Adriaterhavet havne i Slovenien og Kroatien.

Virtu færger

JEAN DE LA VALETTE, 800 passagerer, 156 køretøjer herunder påhængskøretøjer, gør over 500 sejladserne hvert år mellem Valletta og Pozzallo (90 minut) og Catania (3 timer) effektivt at gøre Malta del af fastland.

Høj hastighed passagerfærger SAN FRANGISK og SAN PAWL, begge med en kapacitet på 317 passagerer, er implementeret på denne tjeneste.SAN GWANN, 427 passagerer og 21 køretøjer, opererer mellem Bari, Italien og Durres i Albanien.

Alle selskaber fartøjerne flyver flaget Malta, er klasserede af Det Norske Veritas og er certificeret til de højeste internationale standarder og EU-sikkerhedsstandarder.

Virtu Maria Dolores færge

 

Flåden af Virtu færger:

  • Maria Dolores - 600 pax - 65 biler hastighed - 36 knts længde 68 mt.
  • San Gwann - 427 pax - 20 biler hastighed - 39 knts længde 51 mt.
  • San Frangisk - 285 pax - 0 biler hastighed - 45 knts længde 35 mt.
  • San Marco - 226 pax - 0 biler hastighed - 30 knts længde 37 mt.
  • Jean de la Vallette - 800 pax - 230 biler hastighed - 39 knts længde 106 mt.
  • San Pawl - 285 pax - 0 biler hastighed - 45 knts længde 35 mt.

T Han Virtu downloads pr. afsejlinger: 
  • Catania til Malta - 4 timer - op til 7 afsejlinger pr. uge
  • Pozzallo til Malta - 29 timer 30 minutter - 1 sejler pr. uge
  • Malta til Catania - 4 timer - op til 7 afsejlinger pr. uge
  • Malta til Pozzallo - 1 hr 30 minutter - op til 7 afsejlinger pr. uge

Ombord vil du finde komfortable saloner, barer og et udvalg af restauranter tjener forskellige typer fødevarer betydning der er noget for everyones smag.

Virtu færger Lounge


Bedst rådighed Virtu Ferries billet pris gurantee

Bedste Virtu færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Virtu Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Virtu færger til eller fra Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, Pozzallo og Catania, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Virtu Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Virtu Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Virtu færger.

Gruppe, skole & Social Club Virtu færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Virtu færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Virtu Ferries gruppe og træner part færge passager reservationen service tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, Pozzallo og Catania.

Vores specialiserede Virtu Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på Virtu Ferries venligst Klik her

 

Virtu færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Virtu færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Virtu Ferries fragt og fragt reservationen service til og fra Malta og Sicilien stopper ved havne i Valletta, Pozzallo og Catania.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Virtu Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Virtu Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Virtu Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Virtu Ferries bil og passager færgen billetter til og fra Malta og Sicilien stopper ved havnene i Valletta, Pozzallo og Catania på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Virtu Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for den billigste færge billetpriser Hvis du tager en kort kryds kanal bilfærge til Calais Frankrig, en færge til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også færge tilbud til fjernere færge rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.