Viking Line færger

Viking Line færger bil og passager-færge billetter

Viking Line færger billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Viking Line færger sejler til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn.

Booking Viking Line færger billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle Viking Line færger priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe de billigst tilgængelige Viking Line færger billetter til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn online instant bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping tur i udlandet eller en ferie bryde i verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn rejser med Viking Line færger er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Viking Line færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Viking Line færger passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Viking Line Ferries-færge rejse.

Hvis rejser til verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn derefter bog en færge passage med Viking Line Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Viking Line færger tilbyder fantastisk billetpriser til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Viking Line færger billetter til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn ved www.ferryto.dk Viking Line færger

 

Viking Line færger
Billet priser & reservationer


Bog Viking Line færger billetter
til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige vil Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Viking Line færger rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Viking Line færger billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Om Viking Line færger

VIKING LINE FÆRGER -Cruise verdens største skærgård mellem Finland og Sverige med den luksuriøse og rummelige Viking Line krydstogt skibe mellem de to nordiske hovedstæder - Helsinki og Stockholm, eller kombinere to baltiske hovedstæder - Helsinki og Tallinn, Estland middelalderlige hovedstad.

OM VIKING LINE FÆRGER

Viking Line begyndte tjeneste i 1959, da S/S Viking begyndte sejlede mellem det finske fastland, Ålandsøerne og Sverige.Dagens Viking Line Abp blev etableret i 1963 under navnet Ålandsfärjan Ab.

Viking Line færger
Det fik en notering på Helsinki Stock Exchange på 5 juli 1995.Viking Line har i dag syv fartøjer, som sejler mellem det finske fastland, Åland og Sverige samt mellem Finland og Baltikum.Operationer omfatte personbefordring, rekreation og fragt luftfartsselskabet tjenesteydelser.

Foruden luksus og glamour til overkommelige priser tilbyde vi dig hver dag og nat bedst levende underholdning og kunstnere ved Østersøen.

Prøv lykken i kasino spiller spil fra roulette til én bevæbnede banditter.Nyde gode vine, cocktails og champagne, har en perfekt middag, danse dine ben træt, disco all night long – alt er muligt.

M/S Amorella
Tage et krydstogt fra Turku og slappe af hele dagen og hele natten.Om bord på Amorella er det nemt at nyde de gode ting i livet.Om dit krydstogt er forretning eller fornøjelse eller begge, M/s Amorella tilbyder stor faciliteter for møder såvel som for afslappende getaways.

Vores eksklusive restauranter vil friste du med lækre retter og underholdning er førsteklasses og tilpasset til en lang række smag.

Viking Line rute kort
M /S Askepot
Askepot i Østersøen er Viking Lines største og mest gorgeous skibet.Skibets udvalg af underholdning er legendarisk blandt vores passagerer.Et par overraskende detaljer er værd at nævne: den panoramiske elevator, tre-etagers natklub og den sjove Eventyrland for børn.

M/S Gabriella
Helsinki-Mariehamn-Stockholm
En tur med M/S Gabriella fra Helsinki til Stockholm er fuld af levende underholdning, fremragende shopping muligheder og lækker smag i forskellige restauranter.

Skibet, berømt for sit luksuriøse balkon hytter, tilbyder moderne faciliteter både for business konferencer og afslappende ledig tid.Vi bringer et bredt og varieret udvalg af underholdning med aktiviteter for hele familien.

M/S Isabella
Bella Isabella er et flydende underholdning palads, tilbyder alle de gode ting i det liv du nogensinde kunne bede om.Stjernerne kommer ud hver nat - featuring finske og internationale kunstnere.

Vikingline Disco

Vi også organisere tema hændelser herunder særlige fødevarer, underholdning og musik.Krydstogt til om natten med M/s Isabella - hver aften fra Turku.
Viking Lines historie

En ny æra i passagerernes rejse mellem det finske fastland, begyndte Ålandsøerne og Sverige sent i foråret 1959.

Det var da det første ægte Østersøen bilfærge, S/S Viking, blev placeret i tjeneste ved et nyt selskab kaldet Vikinglinjen Ab, som var blevet oprettet på initiativ af en Åland havet kaptajn, Gunnar Eklund.

Viking linjer færger

Tre rederier - Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite og Ålandsfärjan Ab (senere SF linje Ab) - begyndte snart at arbejde sammen gennem et fælles markedsføring selskab kaldet Oy Viking Line Ab.Efter to af disse tre linjer suspenderet deres færgedrift, blev markedsføring selskabet et helejet datterselskab af SF linje, hvilket i dag opererer under navnet Viking Line Abp og er markedets førende krydstogt og færgeselskab på Østersøen.

Mere end halvtreds fartøjer har sejlet i flåderne af Viking rederier siden regelmæssige færgetrafikken begyndte i 1959.I årtier, har størrelse, tjenesten begreber og rækkevidde af attraktioner på disse fartøjer undergået dramatiske ændringer - fra ydmyge brugte bil færger i de tidlige år til den imponerende flåde af i dag.

Viking Line fartøjer kombinere luksus og sumptuousness af krydstogtskibe med høj kapacitet vogndæk, og dermed opfylder behovene af fragt trafik og turister, der ønsker at fortsætte deres rejse med bil.

I 1959 var s/s Viking, den første ægte bil færgen for at starte tjenesten mellem det finske fastland, Åland og Sverige.Juni fartøjet gennemførte sin jomfrurejse på Galtby (Åland) - Mariehamn (Åland) - Gräddö (Sverige) rute.Fartøjet var ejet af et nyligt etablerede selskab, Rederi Ab Vikinglinjen i Mariehamn.Færgen var 99 meter lang og havde en kapacitet på 88 biler.En uge senere, begyndte det svensk-baseret selskab Rederi AB Slite færge tjeneste mellem Simpnäs (Sverige) og Mariehamn på Slite, en fragtskib genopbygget i en færge.

Revolutionerende ekspansion

Mange mennesker viste disse nye færge ventures med stor skepsis, men de indså senere, at dette var den første fase af en næsten revolutionære ekspansion i færge kommunikation mellem det finske fastland, Åland og Sverige.Før den færge epoke begyndte, var det dyre og vanskelige at rejse mellem det finske fastland, Åland og Sverige.

Folk havde enten at flyve eller tage en nat båd, foretages en omvej til Mariehamn under dets rejse mellem Turku og Stockholm.Dette var både en generende og en kostbar rejse.Hensyntagen langs din bil var ikke uproblematisk enterprise - biler måtte blive hejst ombord.Dette betød en større risiko for skader.Hvad angår fragt havde store Riggen lastbilchauffører at drive nord hele vejen rundt om Østersøen via Haparanda, når de ønskede at transportere gods mellem Stockholm og Helsinki, f.eks.

Om bord på Viking linjer

Tilføje nogle luksus i hverdagen - få om bord!

Der er en række kvalitet hytter vælge, spænder fra en enkelt konference hytte til vores fire-kaj familie kahyt eller fra en De Luxe hytte til en rummelig pakke.Alle hytter har et toilet, bruser, radio og aircondition.Om aftenen kan du nyde levende underholdning og en lækker middag.Om bord er der altid noget for alle.

Skat fri Shopping - skat frie shopping er en uforglemmelig oplevelse.Der er en lang række store og moderne butikker med en lang række varer.Det nye design af butikkerne er baseret på omfattende undersøgelser af passagerer, trafikstrømme og indkøb mønstre.Årlige salg om bord overskrider 170 millioner euro.

Viking Line personale er altid til tjeneste når behov for rådgivning - glad for at være af bistand! 

Vin og Dine
Et lækkert måltid supplerer din Viking Line krydstogt oplevelse.Skandinaviske Buffet er en gammel tradition på alle turbåde.

Der er den sande gourmet elsker, a la carte restauranter, elegant indrettede i forskellige stilarter.Især kan vi anbefale vores traditionelle finske køkken.

Hvis du rejser med en gruppe af mindst 10 personer, se vores lækre menuen forslag og drikke henstillinger for grupper.

Viking Line Resturant
S easide Cafe 
Hvis du vil slippe i for en hurtig snack, velkommen til Sea Side Café. Her vil du finde lækker café og bageri produkter samt fastfood og specialiteter.Viking Buffet er en traditionel, rigelige buffet tabel fornyes 4 - 5 gange om året efter vores særlige tema uger og årstiderne.Nu endnu mere grøn og lys alternativer.Spiser og drikker så meget, som du gerne! 

Fødevarer haven
Uanset hvad du gerne!Kernen i fødevarer haven er aromagivende startere og lækre desserter.Kombinere det med din vigtigste skålen, eller nyd som et måltid i sig selv.

Sundhed og fritid

Flere damp!
Viking Line rejse Spa tilbyder skønhed og velvære til søs.Kundernes svar og anmodninger, samt internationale tendenser er grundlaget for vores nye services koncept.Spa rejser i Mariella og Gabriella tilbyde ansigt og krop behandlinger og spabehandlinger til hænder og fødder.

Vi bruger produkter fra en høj kvalitet italienske professionel kosmetiske mærke, RVB.Forkæl dig selv med en effektiv RVB facial eller prøv vores afslappende organ behandlinger!Har vi behandlingsmuligheder også for mænd.

Viking Line Sauna
Rejse Spa er placeret ved siden af skat frie shop – i Mariella ved dæk 6, i Gabriella ved dæk 7.

 


Bedst rådighed Viking Line færger billet pris gurantee

Bedste Viking Line færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Viking Line færger billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte Viking Line færger til eller fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Viking Line færger billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Viking Line færger billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Viking Line færger.

Skole & Social Club Viking Line færger billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med Viking Line færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Viking Line færger gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn.

Vores specialiserede Viking Line færger gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på Viking Line færger venligst Klik her

 

Viking Line færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Viking Line færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Viking Line færger fragt og cargo reservationen service til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Viking Line færger ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Viking Line færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Viking Line færger billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog Viking Line færger bil og passager færgen billetter til og fra verdens største skærgård Finland og Sverige, Helsinki og Stockholm og Helsinki og Tallinn til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Viking Line Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for den billigste færge billetpriser Hvis du tager en kort kryds kanal bilfærge til Calais Frankrig, en færge til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også færge tilbud til fjernere færge rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.