TTT linjer

TTT linjer bil og passager-færge billetter

TTT linjer billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for TTT linjer sejler til og fra de færge havne i Napoli i Sicilien Catania Italien.

Booking TTT linjer billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle TTT linjer priser i realtid leverer hurtig tilbud, så du kan købe de billigst tilgængelige TTT linjer billetter til og fra færgen havne i Napoli i Sicilien Catania Italien online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Så uanset om du søger efter en dags shopping tur i udlandet eller en ferie bryde i færge havnene i Napoli i Sicilien Catania Italien rejser med TTT linjer er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du TTT linjer billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste TTT linjer passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra havne færge i Napoli i Sicilien Catania Italien herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din TTT linjer færge rejse.

Hvis rejser til færgen havnene i Napoli i Sicilien Catania Italien derefter bog en færge passage med TTT linjer og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

TTT linjer tilbyder fantastisk billetpriser til og fra de færge havne i Napoli i Sicilien Catania Italien færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for TTT linjer billetter til og fra de færge havne i Napoli i Sicilien Catania Italien ved www.ferryto.dk TTT linje Ferres

 

TTT linjer færge 
Billet priser & reservationer


Bog TTT linjer færge billetter
til og fra færgen vil havne i Napoli i Sicilien Catania Italien online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte TTT linjer rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en TTT linjer færge billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færge booking formular til venstre.

Om TTT linjer

TTT linjer driver-én daglig bil informationsbærende Sicilien færgen fra Napoli til Catania.Turen tager 12 timer og færgen afgår fra Napoli kl 21: 00fra mandage til lørdage og kl 19: 30om søndagen.

TTTlines er autoriseret til at tilbyde åbne dæk/camping om bord (en tjeneste, der giver mulighed for at bo og/eller bog indkvartering direkte om bord på éns egne autocamper inden for området udpegede skibet: 

TTT linjer færge
Camping om bord er tilgængelig fra 01 April til 31 oktober, lørdag og søndag til Afgivelser fra Napoli og fredag, lørdag og søndag til Afgivelser fra Catania.

Til camping om bord skal være anført på billetten, boardingafvisning CAMPING om bord.

Indskibnings er tre timer før skibets planlagte afgangstid) og har fastsat aftaler med: la Confederazione Italiana Campegiatori - il Club del PleinAir - campingvogn og autocamper venner - Turit - Gruppo Amici Camperisti Catania - A.C.T.I.Palermo - A.C.T.Italia Federzione - Associazione Nazionale Coordinamento Camperisti - AC Autocaravan – Touring Club Italiano – Camping Card International - Camperlife e Camper Club Italiano - så vi kan give deres medlemmer rabatter forudset ved "Særlige Camper" fremme.

TTT linjer rute kort
T akonge fordel af Camping om bord på formel (fra April 1st til oktober d.31):
  • Kun indtil Camping på plads er tilgængelig (fra November 1st til marts 31st):

Oplysninger og reservation, kontakte:

Camping om bord er ikke tilgængelig på reservation online!

  • Neaples offiice: Tlf.0815752192 - fax 0815752132
  • Neaples billet office: tel.0815802744 - fax 0814206159
  • Catania ticket office: tel.095340644 - fax 095281043
  • Ringe center: 800915365 (gratis)
TTT linje færge
Bemærk: for reservation, venligst fremlægge: nummerplade antallet og køretøjets længde – navn og efternavn af passagerer – dato og afrejse/destination rute – medlemskab kortnummer - Telefon/fax nummer eller e-mail-adresse.

M/n Trinacria og M/n Partenope.
De er begge nyligt konstrueret Roro/folk skibe, der trådte i kraft i maj 2002, under italiensk flag, sejler med en cruising hastighed på 22 knob.
Skibe foranstaltningen 186.50 meter i længde; maksimale bredde 26.60 meter bred og gennemføre en bruttovægt kapacitet på 7.200 tons.

Deres bruttotonnage kapacitet totaler 25.000 tons.Skibene bære et maksimum af 950 passagerer.

Indkvartering på hvert enkelt skib er som følger: alle 198 luftfartøjstype stole er reclining sæder, der er i alt 78 hytter opdelt i interne og eksterne hytter; hver med sit eget badeværelse og bruser; to hytter er tilgængelige til at rumme handicappede passagerer.

Hver kabine består af to nederste køjesenge og to øverste falsning køjesenge, en desk top, en stol, en kabelskabe og et spejl.For måltider, skibene, der hver har en elegant spisesal hvor passagerer kan finde en selvbetjenings restaurant og en à la carte restaurant.

Man kan også slappe af i restaurant bar, værktøjslinjen findes på agterstavnen skibets og/eller i stuen med lænestole, komfortable sofaer og sofaborde.Der er også et udpegede område med spilleautomater, videospil og en shop.

TTT linjer Cabin
Skibene er udstyret med rulletrapper og nice elevatorer både.Hvert skib har en lasteevne på 2.040 meter i længden for erhvervskøretøjer ud over kapaciteten på indleder 75 biler under 1,80 meter høje på bil dæk.

* M/n Trinacria er identisk med M/n Partenope, det er kun forskelligt i den, der har to suiter.

 


Bedst rådighed TTT linjer billet pris gurantee

Bedste TTT linjer billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige TTT linjer-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for dine valgte TTT linjer til eller fra færge havnene i Napoli i Sicilien Catania Italien, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt TTT linjer billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere TTT linjer billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på TTT linjer.

Skole & Social Club TTT linjer billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med TTT linjer -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig TTT linjer gruppe og træner part færge passager reservationen service tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra de færge havne i Napoli i Sicilien Catania Italien.

Vores specialiserede TTT linjer gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på TTT linjer venligst Klik her

 

TTT linjer kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

TTT linjer erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig TTT linjer fragt og fragt reservationen service til og fra færgen havne i Napoli i Sicilien Catania Italien.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på en af TTT linjer ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte TTT linjer customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende TTT linjer billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog TTT linjer bil og passager færgen billetter til og fra de færge havne i Napoli i Sicilien Catania Italien til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med TTT linjer til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for den billigste færge billetpriser Hvis du tager en kort kryds kanal bilfærge til Calais Frankrig, en færge til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også færge tilbud til fjernere færge rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.