TransRussia Express

TransRussia Express bil og passager-færge billetter

TransRussia Express billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til TransRussia Express sejler til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland.

Booking TransRussia Express billetter har aldrig været nemmere, vi sammenligne alle TransRussia Express priser i realtid giver hurtig tilbud så du kan købe billigst tilgængelige TransRussia Express billetter til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland online instant bekræftelse.

Så om du søger efter en dags shopping tur i udlandet eller en ferie bryde i Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland rejser med TransRussia Express er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog TransRussia Express billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de nyeste TransRussia Express passage oplysninger og tidsplaner for alle sejladser til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din TransRussia Express færge rejse.

Rejser til Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland St.Petersburg i Rusland derefter bog en færge passage med TransRussia Express og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

TransRussia Express tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for TransRussia Express billetter til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland på www.ferryto.dk TransRussia Express

 

TransRussia Express
Billet priser & reservationer


Bestille TransRussia Express billetter
til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland vil Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dit valgte TransRussia Express rute, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en TransRussia Express billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.

Om TransRussia Express

TransRussiaExpress -Dit direkte link mellem Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland.

TransRussiaExpress er en hurtig og pålidelig luftfartsselskab til ro-ro, containere og general cargo, hvis frekvens giver dig fleksibilitet med hensyn til din last og køretøjer.

Med den kombinerede passager- og færger MS Transeuropa og MS Transrussia såvel som MS Finnarrow den finske rederi tjener de baltiske lande og Rusland hele året.

TransRussia Express

Ombord i Transeuropa og Transrussia er der to forskellige uden for hytter tilgængelige.Hytte type a har en dimension af 24 sqm, type b af 20 sqm.

Begge er udstyret med brusebad/toilet, telefon, radio og TV.Passagerer kan bruge saunaen ombord eller få nogle havet luft ved sun dæk.

Der findes tre downloads pr. afvigelser i hver retning 124 (Transeuropa & Transrussia) eller snarere 90 (Finnarrow) pladser til passagerer tilgængelige.

Ombord kan du nyde den velkendte Finnlines tjeneste kender du måske fra andre fartøjer under to og et halvt dage passagen.

Blandt andre er der helpension med fire rige måltider pr. dag.

Transrussia hytter
T erminal Lehmannkai 2
I Lübeck TRE-servicekald ved Lehmannkai 2, som er let tilgængeligt på grund af nærheden til motorvej A1.Denne moderne udstyret terminal fortjener en hurtig og sikker despatch af alle varer med rigelig lagerfaciliteter og parkeringspladser.

Adresse for Check-In på Lehmannkai 2:
Lübeck Lehmannkai 2 - TRE checke
Seelandstrasse 15 
23569 Lübeck
Tyskland
Telefon: + 49 (0) 451-1507-300
Fax: + 49 (0) 451-1507-399
e-mail: tre@finnlines.de

Lehmannquay er tæt på den Lübeck byen kvartal Siems.Når du bruger offentlig transport sted tage bussen ikke.32, 33 eller 34 (udtrykkelig bussen starter fra Lübeck vigtigste station). Venligst få af bussen ved stop "Seelandstraße".

TransRussia Express
F erryport Sassnitz
Havn Sassnitz er beliggende på den østlige side af Isle Ruegen og er dermed den østligste dybvands havn i Tyskland.Denne geografiske placering giver den korteste søforbindelse fra Tyskland til Rusland.Porten er placeret direkte på det åbne hav, hvilket betyder en ukompliceret fremgangsmåde for skibsfart.. Placeringen af Vesteuropa havn Sassnitz har som den eneste port sporet og omladning faciliteter for jernbane biler af russiske maskemåleren, bredt.

Terminal adresse Sassnitz:
Sassnitz-Mukran ferryport
18546 Sassnitz/Mukran
Tyskland
Telefon: + 49 (3 83 92) 5 53 90
Fax: + 49 (3 83 92) 5 54 05

Porten af St.Petersburg 
St.Petersburg ligger i den østlige ende af Østersøen, ved Neva delta.Port St.Petersburg giver også fremragende lagerfaciliteter og vores omfattende service til vores forbrugerne.Et direkte IT-link til vores agent TransLog garanterer en hurtig og pålidelig regnskabsafslutning af din lasten.

Terminal adresse i St.Petersborg
St.Petersburg terminal
Schotlandskaja uliza
Sea Port, Region 2
St.Petersburg
Rusland
Telefon: + 7 (8 12) 3 03-99 00
Fax: + 7 (8 12) 1 18-35 21

Ventspils
Noord Natie Ventspils terminaler LTD.er den mest opdaterede terminal i Østersøområdet med hensyn til udstyr.Belgiske – lettisk joint venture er udstyret med state of art lastning/losning og terminal faciliteter.

 


Bedst rådighed TransRussia Express billet pris gurantee

Bedste TransRussia Express billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige TransRussia Express-billet pris og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Den pris, vi citerer for din valgte TransRussia Express til eller fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland, onboard indkvartering og koeretoejstypen er alt, hvad du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt TransRussia Express billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere TransRussia Express billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på TransRussia Express.

Skole & Social Club TransRussia Express billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med TransRussia Express -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig TransRussia Express gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de lavest tilgængelige satser til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland.

Vores specialiserede TransRussia Express gruppe rejse-teamet vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og på samme tid.Yderligere oplysninger om grupperejser på TransRussia Express venligst Klik her

 

TransRussia Express brugskøretøj, fragt og fragt færger

TransRussia Express erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelige TransRussia Express fragt og fragt reservationen service til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde nedsatte priser til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af TransRussia Express ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte TransRussia Express customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende TransRussia Express billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog TransRussia Express bil og passager færgen billetter til og fra Lübeck/Sassnitz i Tyskland, Ventspils i Letland og St.Petersburg i Rusland på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, herunder med TransRussia Express til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Ferryto.dk for den billigste færge billetpriser Hvis du tager en kort kryds kanal bilfærge til Calais Frankrig, en færge til Irland eller en passage til Amsterdam Holland.Vi har også færge tilbud til fjernere færge rejse og mini cruise destinationer som Spanien, Danmark og de græske øer.