Tirrenia færger

Tirrenia færger bil og passager-færge billetter

Tirrenia Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger til Tirrenia-færger sejler til og fra den færge havn Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien.

Booking Tirrenia Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Tirrenia Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Tirrenia Ferries billetter til og fra den færge havn i Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Tirrenia Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Tirrenia Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Tirrenia Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra den færge havn Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Tirrenia Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Tirrenia Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Tirrenia Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra den færge havn Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre til Tirrenia Ferries billetter til og fra den færge havn i Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien på www.ferryto.dk Tirrenia færger

 

Tirrenia færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Tirrenia Ferries billetter
til og fra den færge havn Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax vil Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tirrenia Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tirrenia Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Tirrenia færger

Tirrenia  di Navigazione færger gøre et stort antal forbindelser hvert år.

På Tirreno sikrer en flåde består hovedsagelig af nye høj hastighed super-ferries, som kan nå op på hastigheder på 30 knob, komfort og reducerede navigation gange mellem

  • den italienske Halvø og Sardinien 
  • Napoli og Palermo 
  • Cagliari, Palermo og Trapani
Tirrenia færger

Om bord på en færge, der Tirrenia vil du finde førsteklasses faciliteter til at støtte en komfortabel og underholdende rejse.

Tirrenia også administrerer et stort antal fragt håndværk.Ud over disse operationer er selskabet leder i Tirrenia-koncernen, med sin 80 skibe, gør 100.000 sporkrydsninger årligt, dækker 3.000.000 miles, kan rumme 12 millioner passagerer, transporterer 2.000.000 biler og 6,500,000 lineære meter af erhvervskøretøjer.

Tirrenia blev etableret i 1936 og er nu en af de største færge operatører i Europa.

Tirrenia forbinder det italienske fastland til Sardinien, Sicilien, Tremiti øer og Albanien.Tirrenia di Navigazione færger gøre et stort antal sporkrydsninger hvert år.

Tirrenia tilbud færge forbindelser fra fastlandet Italien til Sardinien i 9 ruter forskellige ruter, fastlandet Italien til Sicilien, Sicilien til Sardinien i Italien til Albanien og op til 5 ruter forbinder fastlandet Italien og øerne Tremiti.

Tirrenia rute kort

Tirrenia kan prale med en meget moderne flåde med de fleste fartøjer ikke ældre end 4 år gammel.På de mest populære ruter, Tirrenia brug deres største færger, som kan bære kan bære op til over 2500 passagerer! 

De fleste Tirrenia fartøjer kan prale med en shoppingområde.I Tirrenia fartøj butikker finder du gadgets, Souvenir, spil, parfume og gaver.På nogle af de længere sporkrydsninger, drage fordel af den om bord biograf.

For børn der er om bord på Afspil områder om bord på alle de højhastighedstog superferries (Athara, Bithia, Janas, Nuraghes, Sharden) som gør turen endnu mere behageligt for børn og forældre ens.

Tirrenia færger
Tirrenia også give et valg af restaurant fra self service til a la carte.I de vigtigste restauranter ombord.Tirrenia self service Restauranten tilbyder en lang række indstillinger og køkkener, ved lave priser i komfortable omgivelser.

 


Bedst rådighed Tirrenia Ferries billet pris gurantee

Bedste Tirrenia færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tirrenia Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tirrenia Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Tirrenia Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Tirrenia færger.

Skole & Social Club Tirrenia-gruppen færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Tirrenia færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Tirrenia Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Tirrenia Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Tirrenia Ferries venligst Klik her

 

Tirrenia færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Tirrenia færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Tirrenia Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra den færge havn Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Tirrenia Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tirrenia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tirrenia Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Tirrenia Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Tirrenia Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Tirrenia Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra færge havn i Durres i Albanien og Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genova og Napoli i Italien og Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia og Porto Torres i Sardinien og Palermo i Sicilien.