Tallink færger

Tallink færger bil og passager-færge billetter

Tallink Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Tallink Ferries sejler til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn.

Booking Tallink Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Tallink Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Tallink Ferries billetter til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Tallink Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Tallink Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Tallink Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Tallink Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Tallink Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Tallink Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Tallink Ferries billetter til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn ved www.ferryto.dk Tallink færger

 

Tallink færger
Færge billet priser & reservationer


Bog Tallink Ferries billetter
til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, vil Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tallink Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tallink Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Tallink færger

Tallink er en førende udbyder af høj kvalitet mini-cruise og personbefordring i Østersøregionen, såvel som en førende udbyder af ro-ro fragt tjenester på markerede ruter.

Vores flåde af 19 fartøjer tillader os at tilbyde en bred vifte af tjenesteydelser og hyppige udskiftninger.Tallink gruppe er en af de største passagerer og fragt rederier i Østersøregionen.Selskabet opererer på seks shipping ruter under varemærkerne for Tallink og Silja Line.

Tallink færger

De seneste investeringer og fornyelse af flåden program installere vi i øjeblikket nogle af de mest avancerede cruise færger på Østersøen med state-of-the-art faciliteter, forbedret indkvartering, større onboard shopping områder og indbyggede tjenester af høj kvalitet, fastsætte en ny benchmark for rejse standarder i Østersøregionen 

Tallink driver desuden fire Hoteller i Tallinn og én hotel i Riga under hotel kæden mærke Tallink hoteller.

Sejle den nordlige del af Østersøen på en af Tallinks fantastiske fartøjer.Tallink opererer i øjeblikket 7 ruter.

  • Stockholm - Helsingfors, Turku, Tallinn, Riga, Rostock - Helsinki og Helsinki - Tallinn

Ombord fartøjet i, en række faciliteter findes til foretager passagerens rejse som behagelige, afslappende og underholdende som muligt.

Tilbyde en lokke matrix af fødevarer, kabaret viser, en livlig natklub, sauna og mange andre faciliteter, er onboard rejsen næsten et tilflugtssted i sig selv.

Tallink rute kort

Rejse fra Helsinki til Tallinn (Estland) opererer flere gange om dagen på Star og Superstar, som tager lidt over to timer at fuldføre.Baltic Princess fungerer hurtigere tjenester til Tallinn, idet ca 1 time, 30 minutter, der sejler på daglig basis.

Det estiske rederi transporterer omkring tre millioner passagerer årligt.Deres fartøjer opfylder de præcise tekniske udviklinger af moderne sejlsport.Virksomheden kører transport af personer og gods på Tallinn-Stockholm, Tallinn-Helsinki og Paldiski-Kapellskär ruter.

Tallink kører også én daglig tjeneste mellem Tallin og havn Stockholm, Sverige.De to transporterende håndværk er Victoria og Romantica.Rejsetiden er ca. 6 timer.

Romantika

Cruise skib m/s Romantika blev bygget i 2002 og hun er en søster skib med m/s Victoria bygget i 2004.Romantika er en komfortabel og moderne cruise færge opererer under Tallink mærke mellem Stockholm og Riga.

Maksimum kapacitet er 2500 passagerer (mere end 700 hytter). 

Tallink færger

Dans og spisning restauranter, barer og butikker.Legerummet for børn, sauna afdeling og konference-afdeling, som kan tilbyde lokaler til grupper op til 410 personer.

Victoria jeg

M/s Victoria jeg blev bygget i 2004 og hun er en søster skib med m/s Romantica bygget i 2002.Victoria I er en komfortabel og moderne cruise færge opererer under Tallink mærke mellem Stockholm og Tallinn.

Kapacitet er 2500 passagerer og over 700 hytter.Dans og spisning restauranter, barer og butikker.Legerummet for børn, sauna afdeling og konference-afdeling, som kan give plads til grupper op til 410 personer.

M/s Victoria jeg opererer på Stockholm-Tallinn rute med daglige afvigelser og tilbyder store muligheder for en vellykket sørejse!

Tallink indvendig kahyt

S Ilja Festival
En naturskønne krydstogt, sejle gennem endeløs ice felterne med fantastisk skulpturer i pack is om vinteren eller beundre den betagende sceneri under midnight solen i sommeren, gennem vinduerne panoramisk af Silja Festival.

Baltic Queen
M/S Baltic Queen er det nyeste skib på Tallink Silja flåde.Jomfrurejse var 24.4.2009 fra Tallin til Stockholm.

Der er 927 hytter, flere forskellige restauranter, fem søjler, tre butikker, børns verden, en exellent sauna afdeling og et moderne Konferencerum.

Baltic Princess
M/S Baltic Princess startede opererer på Helsinki-Tallinn rute i juli 2008.Det er en af de største krydstogt færger i Østersøen, med kapacitet til 2.800 passagerer.

Der er 927 hytter, flere forskellige restauranter, fem søjler, tre butikker, børns verden, en fremragende sauna afdeling og et moderne Konferencerum.

Tallink Resturant
T allink Shuttle Star
Tallink Shuttle Star startede opererer på Helsinki-Tallinn rute i 2007.

Moderne Tallink Shuttle Star krydser Østersøen mellem Helsinki og Tallinn i kun 2 timer.I 7th dæk posten lobby findes en 120-håndet Business Lounge med trådløs Internetforbindelse og tv'er.For private parter er der en Observation Lounge på 9th bunken for op til 250 personer.
Du kan spise om bord med stil på en à la carte restaurant eller buffet, eller blot i a pizzeria eller en café. Over 1 500 sqm shoppingområde giver en fremragende lejlighed for shopping.Shuttle kan tage mere end 2000 passagerer.Der er en bil dæk for 450 personbiler.

Tallink pendulkørsler er bygget for driften af hele året, og vejrforholdene er ikke længere en hindring for en hurtig besøg over den Finske Bugt.Den seneste teknologi bruges til at gøre skibene ekstra sikker, f.eks.navigationsudstyr er blandt bedste i verden.

Tallink Shuttle Superstar
Ny generation høj hastighed fartøjet M/S Superstar startede opererer på Helsinki-Tallinn rute på den 21 April 2008.

Moderne Shuttle Superstar krydser Østersøen mellem Helsinki og Tallinn i kun 2 timer.I 7th dæk posten lobby findes en 120-håndet Business Lounge med trådløs Internetforbindelse og tv'er.

Tallink Superstar
For private parter er der en Observation Lounge på 9th bunken for op til 250 personer.

Du kan spise om bord med stil på en à la carte restaurant eller buffet, eller blot i a pizzeria eller en café. Over 1 500 sqm shoppingområde giver en fremragende lejlighed for shopping.Hver Shuttle kan tage mere end 2000 passagerer.Der er en bil dæk for 450 personbiler.

Tallink pendulkørsler er bygget for driften af hele året, og vejrforholdene er ikke længere en hindring for en hurtig besøg over den Finske Bugt.Den seneste teknologi bruges til at gøre skibene ekstra sikker, f.eks.navigationsudstyr er blandt bedste i verden.

 


Bedst rådighed Tallink Ferries billet pris gurantee

Bedste Tallink færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tallink Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tallink Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tallink Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Tallink Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Tallink færger.

Gruppe, skole & Social Club Tallink færger billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Tallink færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Tallink Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Tallink Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Tallink Ferries venligst Klik her

 

Tallink færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Tallink færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Tallink Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Tallink Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tallink Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tallink Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Tallink Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Tallink Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Tallink Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra Stockholm til Helsinki, Turku, Tallinn, Riga og Rostock til Helsinki og Helsinki til Tallinn.