Superfast Ferries

Superfast Ferries bil og passager-færge billetter

Superfast Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Superfast Ferries sejler til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland.

Booking Superfast Ferries billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Superfast Ferries priser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Superfast Ferries billetter til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Superfast Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Superfast Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Superfast Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland, herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne hjælper vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Superfast Ferries-færge rejse.

Hvis rejser ved bilen, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med Superfast Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og lykkelige.

Superfast Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland færgen porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Superfast Ferries billetter til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland ved www.ferryto.dk Superfast Ferries

 

Superfast Ferries
Færge billet priser & reservationer


Bog Superfast Ferries billetter
til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Corfu, vil Piræus og Heraklion i Grækenland online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Superfast Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Superfast Ferries billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færgerne booking formular til venstre.

Om Superfast Ferries

Superfast Ferries en Grækenland-baserede færgeselskab er grundlagt i 1993 af Pericles Panagopulos og Alexander Panagopulos.

Blue Star Ferries er det et datterselskab af Attica gruppe.Superfast Ferries tilbyder passagerer og fragt forbindelser mellem Grækenland og Italien i Adriaterhavet.

Superfast Ferries
S uperfast Ferries anses for at være et af de bedste selskaber opererer i Adriaterhavet.

Det tilbyder året rundt, hurtig og komfortabel sporkrydsninger mellem Italien og Grækenland med nye færger.Linjen Bari - Igoumenitsa - Patras drives hver dag både fra Bari og fra Grækenland.

Afgivelser fra Bari er hver dag på 20.00 undtagen søndag når afgangsstedet er kl 01. kl.Afgivelser fra Grækenland planlægges hver dag fra Patras til 06.00 pm og fra Igoumenitsa ved midnat.I løbet af sommeren tid kalder Superfast også i Corfu havn, under uge-ender.Færger Superfast I og Superfast II har store åbne garage hvor camping om bord er tilladt.

I de forløbne Superfast Ferries har fungeret linjer i flere dele af Europa, på Adriaterhavet, Nordsøen og Østersøen.De er i øjeblikket primært aktiv i Adriaterhavet.Pr. marts 2009, drevne ruter er:

Ruter for Adriaterhavet

  • Ancona, Italien — Igoumenitsa og Patras, Grækenland
  • Bari, Italien — Korfu, Igoumenitsa og Patras, Grækenland

Ruter for det Ægæiske Hav

  • Piræus, Grækenland — Heraklion, Grækenland
Superfast Ferries rutekort
S uperfast drives Rosyth - Zeebrugge færge tjeneste mellem 2002 og 2008.29 Maj 2008 blev det annonceret at Superfast Ferries ville trække på tværs af Nordsøen.Tjenesten blev senere trukket tilbage på 13 September 2008.

Tjenesten Nordsøen var fastlandet Skotlands kun året rundt, direkte, planlagte færge tjeneste til og fra Kontinentaleuropa.Fartøjet anvendte blev MS Blue Star 1, som erstattet større MS Superfast X på ruten.Blue Star jeg har været tiloversblevne Atticas Middelhavsområdet tjenester.Norfolkline genstartes ruten i maj 2009.

8 Juni, 2011 Superfast Ferries og ANEK linjer opretter et joint venture i Piræus-Heraklion og Patra-Igoumenitsa-Ancona ruter med to RO-PAX skibe i første ene (den ANEK ejede "olympiske mester" og den Superfast ejede "Superfast XII") og tre i andet én (ANEK ejede "Hellenic Ånden" og Superfast ejede "Superfast VI" og "Superfast XI")

Superfast Ferries ophørte ruten Rosyth Zeebrugge færge i September 2008.Denne service er nu drives af Norfolk Line om Superfast Ferries.Efter lukningen af det Nordsøen ruten mellem Zeebrugge i Belgien og Rosyth i Skotland Superfast nu operere alle deres tjenester i Adriaterhavet.

 


Bedst rådighed Superfast Ferries billet pris gurantee

Bedste Superfast Ferries billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Superfast Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Superfast Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Superfast Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Superfast Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Superfast Ferries.

Gruppe, skole & Social Club Superfast Ferries billet reservationer

Diskonteret grupperejser med Superfast Ferries -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Superfast Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Superfast Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om grupperejser på Superfast Ferries venligst Klik her

 

Superfast Ferries kommercielle køretøj, fragt og fragt færger

Superfast Ferries erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Superfast Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Superfast Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Superfast Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Superfast Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Superfast Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med Superfast Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Superfast Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra Ancona og Bari i Italien til Igoumenitsa, Patras, Korfu, Piræus og Heraklion i Grækenland.