Havet Jets færger

Havet Jets færger bil og passager-færge billetter

Havet Jets Ferries billet reservationer, færge tidsplaner og passageroplysninger for Sea Jets Ferries sejler til og fra port Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og fra Piræus Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros.

Booking havet Jets færger billetter har aldrig været nemmere, sammenligne alle Sea Jets Ferries priser i realtid og bog billigst tilgængelige Sea Jets Ferries billetter til og fra port Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og fra Piræus Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Rejser med Sea Jets Ferries er en hurtig, let og stress fri måde at få der og tilbage igen.Bog du Sea Jets Ferries bil eller passager færger billetter med os og nyd flere valgmuligheder og fleksibilitet.

Med de seneste Sea Jets Ferries passage oplysninger og tidsplaner for alle færger sejler til og fra port Piræus til Heraklion på Kreta, hjælper fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og Piræus til Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros herunder oplysninger om portene, der færge og nyttig turistinformation om destinationerne vores detaljerede rute og city kort du afbilde din Sea Jets Ferries-færge rejse.

Hvis rejser i bil, med din familie eller som en solo mund passager bog en færge passage med havet Jets Ferries og nå frem til din destination opdateres, afslappet og glad.

Sea Jets Ferries tilbyder fantastisk billetpriser til og fra port Piræus Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og Piræus Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros færge porte.

Sammenlign bog og betale mindre for Sea Jets Ferries billetter til og fra port Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og fra Piræus Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros på www.ferryto.dk Havet Jets færger

 

Havet Jets færger
Færge billet priser & reservationer


Bog havet Jets færger billetter
til og fra de havnen i Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og Piræus til Milos, vil Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros online på forhånd på Ferryto.dk og du altid nyde vores billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Sea Jets Ferries rute, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Sea Jets Ferries billet pris  og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færger booking formular til venstre.

Om havet Jets færger

Færgeselskab Havet Jets har opereret i Grækenland med 3 skibe, høj hastighed, SuperJet, SeaJet 2 og MegaJet.Havet Jets tjene færge udflugter fra port Piræus i Athen og Rafina til øerne i Cyclades og på Kreta.

Der er mere specifikt færge Ruteangivelse af havet Jets fravige havnen i Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og Piræus til Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros.

Høj hastighed færgen SuperJet af færgeselskab havet Jets kan kun befordring af passagerer og ikke køretøjer.Dens kapacitet når 394 passagerer og dens hastighed 34 noder.

Havet Jets færger

Høj hastighed færgen SeaJet 2 af havet Jets kan rumme 386 passagerer kun og ikke nogen køretøjer og dets maks hastighed er 38 noder.Endelig serverer høj hastighed MegaJet af havet Jets færge udflugter til Heraklion på Kreta, men også til Santorini sommeren.

SuperJet efterlader fra port gate Ε9in Piræus (Athen port) udgiftsområde af Cyclades på øer.Høj hastighed MegaJet af havet Jets fraviger gate Ε2 i Piræus havn (denne færge rejseruten er nyt og indgangen afgangssted kan ændre) som en endelig destination Heraklion på Kreta.

Ifølge havet Jets' forordninger, alle børn op til 2 år gamle anses for babyer og behøver ikke at udstede en færge billet.Desuden kan børn fra 2 til 10 år gamle udstede en børns færge billet med havet jetfly med 50% rabat.

Jets søruter

SEAJET 2 (sværdfisk) er den anden katamaran af havet Jets flåde.Det afviger fra port Rafina Tinos, Mykonos og Paros.

SEAJET 2 indeholder den hurtigste forbindelse med Tinos, Mykonos og Paros; dens bliver døbt som "sværdfisk" er berettiget siden, er derfor den hurtigste havet arter.

Fartøjer type: katamaran/passagerskib
Fremstillingsår: 1998

Havet Jets for sværdfisk
I fremstillingslandet: Norge
Længde 42
Bredde 10
Hastighed 38
Passagerer 386 

SUPER JET (delfin) er det tredje medlem af havet Jets flåde og afsejler fra port Piræus til Milos, Folegandros, Santorini, Amorgos og Koufonisi.

Fartøjer type: katamaran/passagerskib
Fremstillingsår: 1998
I fremstillingslandet: Finland
Længde 42
Bredde 10

Havet Jet delfinen
Hastighed 34
Passagerer 394 

MEGA JET (haj) er flagskib for havet Jets flåde, såvel som den største sammenlignet med de andre to Sea Jets katamaraner.

Fartøjer type: katamaran/passagerskib - færge
Fremstillingsår 1996
I fremstillingslandet Australien
Længde77.46
Bredde 26
Hastighed 33
Passagerer 750
Køretøjer 100

Havet Jets Shark

 


Bedst rådighed Sea Jets Ferries billet pris gurantee

Bedste havet Jets færger billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Sea Jets Ferries billetprisen og der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra betale for din færge billet med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Sea Jets Ferries bil eller passager-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale for din færge billet, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Sea Jets Ferries billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Sea Jets Ferries billetter venligst Klik her

 

Rabat færge grupperejser på Sea Jets Ferries.

Skole & Social Club Sea Jets færger billet reservationer-gruppen

Diskonteret grupperejser med havet Jets færger -Ferryto.dk tilbyder en dedikeret personlige og prisbillig Sea Jets Ferries gruppe og træner part færgen personbefordring reservationen tilbyder dig de laveste tilgængelige færge satser.

Vores specialiserede Sea Jets Ferries gruppe rejse team vil sikre den bedste aftale for dig og dine passagerer.Det eneste krav at kvalificere sig til tilbagediskonterede gruppe rejse færge satser er, at deres parti skal være mindst ti mennesker og rejser samtidig.Yderligere oplysninger om gruppe rejse på havet Jets færger venligst Klik her

 

Havet Jets færger kommercielle køretøjets, fragt og fragt færger

Havet Jets færger erhvervskøretøjer & fragt 

Færge logistik tilbyde en personlig og økonomisk overkommelig Sea Jets Ferries fragt og fragt færger reservationen service til og fra port Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og Piræus til Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros.

Ud over at tilbyde præferencetoldsatser til kommercielle operatører og haulers er færgen logistik nu også kunne tilbyde diskonteret færge fragtrater til privat kunder som dem, der ønsker at tage transit varevogne på nogen af de Sea Jets Ferries ruter repareret.Yderligere oplysninger og en instant online tilbud for din brugskøretøj færge krydser venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Sea Jets Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Sea Jets Ferries billetpriser, kontrollere tilgængeligheden, visning færger tidsplaner og bog Sea Jets Ferries bil og passager færgen billetter til vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder med havet Jets Ferries til over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

Vælg Sea Jets Ferries færger for den billigste færge billetpriser til og fra port Piræus til Heraklion på Kreta, fra Rafina Tinos, Paros og Mykonos og fra Piræus Milos, Amorgos (Katapola), Koufonissi, Santorini og Folegandros.