Sammenlign bog og betale mindre for færge billetter på www.ferryto.dk
Brugerdefineret søgning 
 

Færge ruter
og destinationer 

Færge ruter og Destiantions

 

Ferryto.dk tilbyde et udvalg af over 1.200 færge ruter sejler til og fra over 360 havne i 64 forskellige lande, herunder UK, Irland, Italien, Spanien, Frankrig, Holland, Tyskland, Danmark, Nordafrika og de baltiske stater, der er alle administreres online.

Vi ved, at en passager endnu ikke visse hvilke af ruterne, der færge opfylder deres krav til at finde den bedste rute kan være lidt af en uoverskuelig opgave.Denne side er beregnet til at bistå du vælger ruten færge, der bedst opfylder dine behov.

Hvis du er usikker på den tilgængelige færge ruter brug vores interaktive færge rutekort nedenfor for at hjælpe dig vælge den bedst egnede færge rute og bedste afgang / destination ferry port markering.Destination specifikke oplysninger venligst Klik her

 

Færge ruter og operatørerBillet reservation 


                            Klik her færgen rutekort en stor version af ovenstående interaktive.

Færge ruter efter land & Region

 
  
 
 
Til at finde en færge rute til eller fra et bestemt land eller en region  Brug menuen hurtig-jump ovenfor eller rulle ned på denne side til landet notering, du ønsker at sejle til eller fra og vælge din ønskede rute fra relevante drop-down menuen, der vil afspejle de gældende til dette land kun ruter.
 
Klik på knappen "Hent pris" til at bestemme omkostningerne, få vist levende tidsplaner og bestille dine færge billetter sikkert online, når du har identificeret ruten færge du ønsker at sejle simpelthen.Hvis du stadig har brug for bistand at vælge en færge route til din rejse venligst Klik her adgang til vores Customer Care sektion.
 
Ægæiske ø færgerÆgæiske Øer færger

Undtagen Cunda, Imbros og Tenedos, som hører til Tyrkiet, er alle de resterende Ægæiske Øer græsk territorium.

Den primære færgeselskab servicering de ægæiske øer og havne, herunder Chios, er Lesvos og Samos Nel linjer med tre yderligere ruter drives af Hellenic Ferries ans Erturk linjer.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste Ægæiske Øer færge tidsplaner, sammenligne billetter priser og bog færge billetter til de Ægæiske Øer til de laveste priser.(Mere info..)

Lipariske Øer færgeLipariske Øer færger

De Lipariske Øer færge ruter, herunder Salina, Lipari, Vulcano, Panarea og Stromboli fra Italien, Serviceres af Hurtigbåde færger.

De Lipariske Øer eller Lipariske Øer er en vulkansk skærgård i det Tyrrhenske hav nord for Sicilien.De Lipariske Øer er en populær turistdestination i sommeren, og tiltrække op til 200.000 besøgende årligt.

Den største ø er Lipari.De andre øer omfatter Vulcano, Salina, Stromboli, Filicudi, Alicudi, Panarea og Basiluzzo.(Mere info...)

Aland færge billetterÅlandsøerne færger

Ålandsøerne er beliggende i hjertet af Skandinavien, midtvejs mellem Stockholm og Helsinki.

Den korteste vej fra Sverige forlader fra Grisslehamn eller Kapellskär uden for Norrtälje og tager to timer.

Fra Stockholm er der flere rute forskelle.Fra Finland du kan enten rejser på øgruppen mindre færger eller på færgerne fra Turku og Helsinki.Hvis du rejser fra Estland ville du vælge Tallink fra Tallin.(Mere info...)

Færger til AlbanienAlbanien færger

Du har et valg af fem færgeforbindelser til og fra Albanien.Fire services tilbyder ruter, der forbinder den albanske havn Durrës med Bari i Italien, mens den anden sejl mellem Durres og Ancona.

Vælg tjenester fra Adria færger, Tirrenia, Ventouris Ferries eller Venezia linjer, der spænder fra hurtig færgen passage onboard Venezia linjer hurtig håndværk til konventionelle tjenester med længere passage gange.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste Albanien færge tidsplaner, sammenligne billetter priser og bestille færge billetter til Alabania til de laveste priser.(Mere info...)

Algeriet færgerAlgeriet færger

Algeriets færge ruter og sporkrydsninger udbydes ved de etablerede færge-operatører Tranmediterrania og SNCM, som tilbyder et udvalg af ruter spænder fra en 7 time og 30 minut krydsning mellem Almeria og Ghazaouet og længere 12 timers ruten forbinder Alicante og Alger.

De mest populære færge ruter til Algeriet er til Ghazaouet, Oran, Algier, Bejaia, Skikda og Annaba fra Frankrig og Spanien.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste Algeriet færge tidsplaner, sammenligne billetter priser og bestille færge billetter til Algeriet til de laveste priser.(Mere info...)

Balearerne færgerBalearerne færger

Færger til og fra de Baleariske Øer rejse frem og tilbage til det spanske fastland.

Mange mennesker tror på de Baleariske Øer som blot Mallorca, Menorca og Ibiza.I virkeligheden er der 50 øer inden de Baleariske Øer som alle kan nås fra Spanien via færge.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste Balearerne færge tidsplaner, sammenligne billetter priser og bog færge billetter til Balearerne øer til de laveste priser.(Mere info...)

Belgien færgerBelgien færger

Belgien grænser til Nordsøen og ligger mellem Frankrig, Tyskland, Luxumbourg og Nederlandene.

Ferryto.dk tilbyder en komplet række færger til Belgien.Vælg din rute fra Ramsgate til Ostend med Transeuropa Ferries eller skroget til Zeebrugge med P & O Ferries.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste Belgien færge tidsplaner, sammenligne billetter priser og bestille færge billetter til Belgien til de laveste priser.(Mere info...)

Bornholm FerriesBornholm Ferries

Bornholm er en dansk ø i Østersøen placeret øst for Danmark, syd for Sverige og den nordlige del af Polen og er knyttet til Sveriges fastland og Danmark af et netværk af færgedrift.

Bornholm's "Livslinje" til resten af Danmark er tjenesten Køge-Rønne færge.Der er en sejler hver nat fra Køge.Rejsetid: 5½ timer natten over med Færgen.

I løbet af sommeren linjen Kolobrzeska Zegluga Pasazerska Sp.daglige sejl mellem Nexø og Kolobrzeg i Polen med passager katamaran m/s Jantar.(Mere info...)

Kanariske Ø-færgeKanariske Øer færger

De Kanariske Øer er beliggende ud for den vestafrikanske kyst og er en populær turistdestination.

De Kanariske Øer Serviceres af regualr planlagt færgefart til La Palma, Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanazarote samt om de mindre øer.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste Kanariske Ø-færgen tidsplaner, sammenligne billetter priser og bog færge billetter til de Kanariske Øer til de laveste priser.(Mere info...)

Kanaløerne færgerKanaløerne færger

De vigtigste Kanaløerne færge ruter drives af Condor Ferries der dagligt har planlagt services til Guernsey og Jersey fra England og Frankrig.

Ekstra færge distribuerer til Jersey, Guernsey, Alderney, Sark og Herms, og de mindre øer i Jethou, Brecqhou og Lihou serviceres Condor Ferries og en udvælgelse af mindre uafhængige færge operatører.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist de nyeste kanal øen færge tidsplaner, sammenligne billetter priser og bog færge billetter til Kanaløerne til de laveste priser.(Mere info...)

Færger til KorsikaCorsica Ferries

Du kan booke din færge til Korsika med førende færge operatører som Corsica Sardinien Ferries, La Méridionale færger, SNCM og Moby linje.

Størstedelen af sporkrydsninger er fra Marseille og Nice i Frankrig, men i virkeligheden er der 3 porte, der tilbyder færger til Korsika.For at rejse mellem Korsika og Sardinien, Corsica Sardinien Ferries tilbud et antal indstillinger whiles Moby Line færger ruten fra Italien.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdaterede Corsica færge tidsplaner og købe færge billetter til Belgien.(Mere info...)

Crete færgerCrete færger

Crete har mange færge forbindelser.Du kan gå fra Pireaus til Heraklion med Minoan Lines til Chania med ANEK linjer eller Hellenic Seaways Ayios Nikolaos og Siteia med LANE linjer.LANE opererer også ruter fra Ayios Nikolaos/Siteia til Rhodes og andre græske øer.

I sommeren er der daglig hydrofoils fra Heraklion til Santorini.Du kan også gå til Kreta med færge fra Peloponnes (Gytheio) og Kithira ø.Denne færge lander på den vestlige del af Kreta, i Kissamos havn.

De vigtigste havne i Grækenland, der færger komme i er i Heraklion, Chania, Rethymno, Siteia og Kastelli-Kassamos.(Mere info...)

Kroatien færgerKroatien færger

Der er i øjeblikket kun færge tjenester fra Italien til Kroatien.Der findes ingen tjenester fra andre europæiske lande.

Færger er billige og gå regelmæssigt mellem forskellige steder ved kysten.Skønt de ikke hurtig er de sandsynligvis den bedste måde at se de smukke kroatiske øer i Adriaterhavet.

Du kan tage færger fra havne i Venedig, Ravenna, Cesenatico, Rimini, Pesaro, Ancona, Termoli eller Bari til Kroatien.(Mere info...)

CyClade ø færgerCyclades øer færger

Kykladerne er en gruppe af græske øer, beliggende i den sydlige del af det Ægæiske Hav.

Fra græske fastland færger og højhastighedsadgang katamaran tjenester køre dagligt fra Piræus, Rafina og Lavrio.

Ferrys drive til alle øer i Kykladerne, nogle af de større øer har også en højhastighedsadgang katamaran tjeneste.Færge trips er fire til fem timer til de nærmeste øer (Kythnos, Syros, Tinos, Mykonos og Sifnos) og fra otte til ti timer til den længst (Santorini) afhængigt af antallet stoppesteder.(Mere info...)

Danmark-færgerDanmark-færger

Ferryto.dk tilbyder 22 færge-ruter til og fra Danmark, der Serviceres af Color Line, DFDS Seaways, Stenaline og Scandlines færger.

Danmark består af over 400 ubeboede øer.Sealand er den største, vi er bekendt med.Hele landet er kun 43.000 kvadrat kilometer/16,630 kvadrat miles i området.Danmark er derfor den mindste nation i Nordeuropa, udenfor Grønland og Færøerne øen.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Danmark færge tidsplaner og bog færge billetter til Danmark.(Mere info...)

Dodekaneserne ø færgerDodekanesiske øer færger

Astypalea, Kalymnos, Karpathos, Kos, Leros og Rhodes alle har direkte færge ruter til det græske fastland.

Derudover har Rhodes flyvninger til Astypalea (via Kos og Leros), Khaniá, Kasos (via Karpathos), Thessaloniki, og i sommeren til Mykonos og Santorini (Thira) i Kykladerne.Yderligere vandfly tjeneste opererer Kos og Kalymnos forbinder disse øer med Lavrio på fastlandet.

Bruge tilstødende færgen booking engine facilitet til at få vist opdaterede Dodekanesiske øer færge tidsplaner og bog færge billetter til Dodeceanese øerne til de laveste priser.(Mere info...)

Færger til EgyptenEgypten færger

Der er en række færge ruter i og omkring Egypten, der er åbne for passagerer.

Den catarmaran, der kører mellem hurghada og Sharm el sheikh gør en nyttig genvej mellem fastlandet Egypten og Sinai.Turen tager blot en og en halv time og gør et bedre alternativ til tolv timers bus rejsen.

Desværre på grund af polital uroen i Mellemøsten er blevet suspenderet tjenesten færge fra Europa til Egypten (Venedig - Tartous - Alexandria færge tjenesten) indtil yderligere varsel.(Mere info...)

Elba færgeElba færger

Øen Elba i arcipelago toscano er kendt som Perlen i Toscana.Elba kan nemt nås med en færge fra fastlandet Italien.

Færger forlade Piombino næsten hver time til Portoferraio i sommersæsonen.Der er også daglige færger til Cavo og Rio Marina.De vigtigste rederier er Toremar, Blu flåde og Moby.Passage Piombino-Portoferraio tager en time.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Elba færge tidsplaner og bog færge billetter til Elba.(Mere info...)

England færgerEngland færger

Ferryto.dk tilbyder den største række færger til England sejlede med alle seksten af Storbritanniens førende færge virksomheder herunder LD linjer, P & O Ferries, Norfolkline, Steanline, DFDS, Irish Ferries og Condor færger.

Du er i stand til bog færger til og fra England herunder i havnen i Dover, Portsmouth, Plymouth og til Frankrig, Spanien, Irland, Holland og Belgien samt Kanaløerne, Isle of Man og Isle of Wight.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret England færge tidsplaner og bog færge billetter til England.(Mere info...)

Estland færgeEstland færger

Færgen i Estland hjælper rejsende at rejse mellem Finland og Estland, Tyskland og Estland og også mellem Sverige og Estland.

Tallinn tjener som den vigtigste havn Estland.Den samlede varighed af rejser til Helsinki fra Tallinn tager ca 2 timer og 30 minutter, men tjenesten udtrykkelig reducerer rejsetiden til 1 time og 30 minutter.

Rejsetid fra Estland til Tysklands havn af Rostok tager mindst 15 timer som gør rejsen mellem Estland og Sverige hvor Estland færgen forankres i Stockholm.(Mere info...)

Færøerne øer færgeFærøerne færger

Mange turister besøger Færøerne under en to-dages 'tvungen' mellemlanding, når den downloads pr. bilfærge Norröna drives af Ásgeirsdóttir linje ankommer til Tórshavn fra Hanstholm (Danmark) og derefter gør en side tur til Bergen (Norge) før du fortsætter til Seyðisfjörður (Island). 

Fartplaner, billetpriser og rækkefølgen af stopper til Færøerne variere arbejdsdagskorrigeret.

Bruge tilstødende færgen booking engine facilitet til at få vist opdaterede Færøerne færge tidsplaner og bog færge billetter til Færøerne til de laveste priser.(Mere info...)

Finland færgeFinland færger

Bog en færge til Finland fra Tyskland, Sverige eller de baltiske lande for at besøge dette interessant land beliggende mellem Sverige og Norge til Vesten og Rusland mod øst.

I sommertiden er lake turbåde en fantastisk måde at se sceneri af Finland, selv om de fleste af dem kun cirkulær sightseeing løkker og er således ikke særligt nyttige for vejen fra punkt a til punkt B.De fleste krydstogtskibe transportere 100-200 passagerer (bog forude i weekenden!), og mange er historiske damp bådene.Populære ruter omfatter Turku-Naantali og forskellige ruter i og omkring Saimaa.(Mere info...)

Frankrig færgeFrankrig færger

Primære færge sporkrydsningers modstandsevne mod Frankrig er fra England, Irland, Kanaløerne og Korsika.

Vælg førende operatørers herunder P & O, Brittany Ferries, Condor Ferries, SeaFrance, LD linjer og DFDS Norfolkline for en færge til Frankrig fra England.Hvis sejler fra Kanaløerne kan Condor og Manche Isles Express færger dernæst træffe du til Frankrig på 45 minutter.

Færger til Frankrig fra Irland forventer en længere rejsetid på 14 timer plus og rejse fra Cork til Roscoff og Rosslare til Cherbourg med Irish Ferries, Brittany Ferries og Celtic Link.(Mere info...)

Tyskland færgeTyskland færger

Sammenlign vores priser og book en returnering eller enkelt færge tur til Tyskland fra Harwich UK eller andre porte i Sverige, Danmark og Norge sejler med Stena Line, DFDS og mange andre færge mainsteam operatører.

Du kan nå den nordlige by Cuxhaven og rejser til andre dele af Tyskland herunder byen Hamburg fra Det Forenede Kongerige.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Tyskland færge tidsplaner og bog færge billetter til Tyskland.(Mere info...)

Græske færgerGrækenland færger

Grækenland har en af de mest omfattende færge net i Europa dækker fastland fra Igoumenitsa, Patras og Corfu samt de græske øer castering for både den lokale befolkning samt massiv turistmarkedet for hvem Grækenland er en populær sommer destination.

De græske færge ruter Serviceres af Superfast Ferries, Anek Lines, Blue Star Ferries, hurtig færger, havet Jets og Minoan Lines samt et relativt stort udvalg af mindre uafhængige færge operatører.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Grækenland færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Grækenland.(Mere info...)

Græske øer færgerGræske ø færger

Græske færge systemet er gearet til islanders, ikke turisterne på græsk ø hopping jaunts, så de fleste færger Udluftningsindgang fra fastlandet havnene i Piræus, Rafina Lavrion og Volos behov.Ø tragte normalt Flyv til Athen og færge hop fra Piræus eller falsede til en af de vigtigste øer og iværksætte deres græsk ø hopping derfra.

Stærkt subsidierede færger tilskyndet græsk ø hopping i 1960 ' erne og traditionen er fortsat trods de seneste prisstigninger og stigningen af euroen.Når Bevar af backpackers mange foretrækker nu mere eventyrlystne helligdage.Alt hvad du behøver er færge gange og en afslappet holdning til Tidsmålingen.(Mere info...)

Hebriderne øer færgeHebriderne øer færge

Indre Hebriderne er en øgruppe ud for vestkysten af Skotland, til sydøstlige ydre Hebriderne.Tilsammen udgør disse to øen kæder Hebriderne, som nyder en mild kystklima.Der er 36 beboede øer og en yderligere 43 ubeboede indre Hebriderne.

Søtransport er afgørende og en række færgedrift drive mellem øerne og fastlandet Storbritannien.

Bruge tilstødende færgen booking engine facilitet til at få vist opdaterede Hebriderne øer færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra øer Hebriderne til de laveste priser.(Mere info...)

Holland færgeHolland færge

Ferryto.dk tilbyder tre returnere ruter til Holland fra England med tre af de Europas førende færge operatører, DFDS Seaways, P & O Ferries og Stena Line.

Bog færger til Holland fra havnene i Harwich i South East of England, og Newcastle og Hull i det nordlige England med et valg af op til 42 sporkrydsninger ugentligt.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Holland færge tidsplaner og at bog færge billetter til og fra Holland til de laveste priser.(Mere info...)

Island færgerIsland Ferry

Færger fra Skotland til Island er kun tilgængelige under top sommermånederne.Uden for disse datoer skal du ville rejse fra Newcastle (se nedenfor).

Færgen afgår fra Scrabster i Skotland og ankommer til Seyðisfjörður i West Island.Bemærk: Hvis du ikke har bragt din egen bil vil du arrangere Biludlejning fra Egalstadir, hvis du planlægger at køre rundt om øen.

For at få adgang til Island fra Newcastle skal du tage overnatning soevejen fra Newcastle til Bergen på DFDS færger, var du kan derefter samle op tjenesten Ásgeirsdóttir linje til Seyðisfjörður.(Mere info...)

Ioniske ø færgerIoniske øer færger

Corfu har regelmæssige forbindelser med tre havne i Italien (Brindisi, Bari og Venedig), drives af en håndfuld færgeselskaber sejler mellem Italien og Igoumenitsa/Patra eller.(Rejsende kan også sejle mellem Ancona og Igoumenitsa og derefter overføre til en lokal færge.) Sporkrydsninger er mest hyppige i juli og August, men der er året rundt tjenester mindst ugentligt mellem Korfu og Brindisi, Bari og Venedig.Det er også muligt at krydse til Albanien, eller at besøge på en dages tur fra Corfu.

Det er ikke muligt at ø hop direkte mellem de nordlige og sydlige øer.Korfu og Paxi er forbundet med færge og hydrofoilbåd.Der ikke er nogen tjenester fra enten Corfu eller Paxi til Lefkas.(Mere info...)

Irland færgerRepublikken Irland færger

Irland tilbyder et stort udvalg af billige færge sporkrydsninger med flere større færge operatører.Du kan bestille en rute fra fem porte i England og Wales og sporkrydsninger fra ferry havne i Frankrig og Douglas på Isle of Man sejler med Stena, P & O, damp Packet Ferries og sejlarrangementer linje.

Med sådan et bredt udvalg af færge ruter til og fra Irland er du virkelig EM for valg når det kommer til beslutte hvilken tjeneste til at bruge.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Irland færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Irland.(Mere info...)

Isle of Mans færgeIsle of Mans færge 

Damp Packet Ferries tilbyder et valg af over 30 enkelt eller returværdien sporkrydsninger til Isle of Man.Du kan rejse til Isle of Man fra Liverpool og Heysham i England eller fra Dublin og Belfast.

Douglas, øens hovedstad, er på den østlige side af øen og tjener som ferry porten for alle Ilse af mand færger.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdaterede Isle mand færge tidsplaner og at bog færge billetter til og fra Isle of Man til de laveste priser.(Mere info...)

Isle of WightIsle of Wight færger

Isle of Wight kan findes off af sydlige Englands sydkyst og er forbundet med fastlandet havnene Lymington, Southampton og Portsmouth ved køretøjet færger og høj hastighed passager katamaraner Serviceres af færge operatører Hovertravel, røde tragt og Wightlink færger.

En ny færge tjeneste sejlede fra Weymouth til Isle of Wight er planlagt i August 2012.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdaterede Isle Wight færge tidsplaner og at bog færge billetter til og fra Isle of Wight til de laveste priser.(Mere info...)

Italien færgerItalien færger

Italien er centrale gateway til Grækenland, Nordafrika og Mediteranian.

Tilbyder et valg af over halvfems færge ruter, som er Italien har én af de fleste færge netværk på verdens sejler til og fra Grækenland, Albanien, Frankrig, Spanien, Tunesien, Malta, Corsica, Sardinien, Sicilien, de Eolian øer og de Ioniske øer.

De primære færge operatører servicering Itlian færge ruter er Corsica Sardinien Ferries, Venezia linjer, Ventouris Lines, GLD linjer, Grimaldi Ferries, Grandi Navi Veloci, SNCM, Moby Lines, Agoudimos linjer, Minoan Lines, Anek Lines og Superfast Ferries.(Mere info...)

Færgen til JapanJapan færger

De fleste af de japanske indenlandske færger transport personer, køretøjer og fragt.Mens kortere ruter er tjent med små skibe, mulighed for at foretage et par af biler og et par snesevis af passagerer, er store liner ansat på længere ruter.

Mens Japans fire store øer, Honshu, Hokkaido, Kyushu og Shikoku, er forbundet med hinanden ved broer og tunneler, de fleste mindre øer kan kun nås med skib.Men selv mellem de store fire øer, færger kan være en interessant, hvis ikke særligt hurtig alternativ til tog, busser og flyvemaskiner.(Mere info...)

Kaliningrad færgerKaliningrad færger

Skandinaviske borgere har en indstilling til at indlede en færge til Kaliningrad.De litauiske Lisco færger har et fragtskib afrejser Karlshamn (Sverige) på Tuedays på 18.00 og på lørdage på 16,00 ankommer til Baltiysk (Rusland, Kaliningrad-regionen) 16 timer senere.

Skibet er normalt forbeholdt lastbilchauffører, men de har ofte gratis passager senge tilgængelige.Denne færge går gennem Klaipeda (Litauen) hvor du kan bord det samt.

Bruge tilstødende færgen booking engine facilitet til at få vist opdaterede færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Kaliningrad.(Mere info..)

Letland færgeLetland færger

Der er en færgeruter mellem Ventspils og Nynäshamn (Sverige) eller Travemünde (Tyskland) og mellem Liepaja og Travemünde (Tyskland). Billetter og hytter du kan booke på "Lauku celotajs" office.

Færgen befordring af passagerer, motordrevne vechles og forskellige fragt.Der er komfortable hytter, butikker, bistro, bar og restaurant.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Letland færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Letland.(Mere info...)

Litauen færgeLitauen færger

Litauens vigtigste færge havn er Klaipeda sammenkædning af de største byer i Østersøen ligesom København, Kils, Gdansk og Lubeck.

Tjenesten færge er også betjenes fra Klaipeda til Baltiysk.

I Klaipeda havn er Lisco og lettiske Scandlines de største operatører af færgen.

Bog litauiske færgedrift med DFDS Lisco.Tjenester er tilgængelige til Kiel og Sassnitz i Tyskland og Kalshamn i Sverige.(Mere info...)

Malta færgeMalta færger

Rejser mellem de maltesiske øer er domineret af firmaet Gozo kanal.De tilbyder to rejse ruter til og fra Mgarr på Gozo, de mest populære som er til Cirkewwa, om Maltas nordligste punkt.

Anden destinationen er Sa Maison nær Valletta, som er orienteret mod fragt overførsler selvom mund og bil passagerer vil også gennemføres.En hovermarine kun passager-tjeneste opererer også mellem Sa Maison og Valletta.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Malta færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Malta.(Mere info...)

Montenegro færgerMontenegro færger

Der er en fremragende regelmæssigt planlagte færge service, der løber mellem Ancona i Italien og Bar i Montenegro.

Der findes året rundt planlagte færge linjer sejler Bar - Bari - Bar og Bar - Ancona - Bar ruter.For at nå Montenegro er også nemt fra port Kroatien og Albanien og i sommersæsonen antallet af linjer, øge med den yderligere Kotor - Ancona - Kotor sæsonbestemt færge ruter.

Bruge tilstødende færgen booking engine facilitet til at få vist opdaterede færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Montenegro.(Mere info...)

Marokko færgeMarokko færger

Der er flere bil og passager færgeforbindelser, som tilbyder ruter mellem Spanien, Gibraltar, Frankrig og Italien til Marokko.

Færge mest populære passage fra til Marokko er fra Algeciras (Spanien) til Tanger (Marokko).Færger fra Almeria (Spanien) og Malaga (Spanien) til Melilla (spansk Marokko) gå næsten hver dag og tage omkring 6-9 timer.

Færger er hyppigere mellem Almeria (Spanien) og Nador (Marokko) hvor du kan fange en bus til de fleste større byer inden for Marokko.Turen tager omkring 6 timer.Du kan også få til Tanger (Marokko) fra Tarifa (Spanien) på et højhastighedstog færge.(Mere info...)

Normandiet færgerNormandiet færger

Brittany Ferries opererer tre ruter fra Det Forenede Kongerige til Normandiet i Frankrig.De tilbyder klassiske færge ruter med dag eller overnatningsgebyr rejse samt høj hastighed færger til Frankrig.Deres ruter er Portsmouth til Caen, Portsmouth til Cherbourg og Poole til Cherbourg.

Condor Ferries opererer én færge rute fra Det Forenede Kongerige til Normandiet, der afsejler Portsmouth til Cherbourg færge rute.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Normandiet færge tidsplaner og at bog færge billetter til og fra Normandiet til de laveste priser.(Mere info...)

Nordirland færgerNordirland færger

Nordirland er repareret ved større færge operatører herunder Stena Line og P & O Irish Sea.

Stranrear til Belfast færge rute er nedlagt og erstattet af en ny rute Cairnryan til Belast Serviceres af to nye superfast ferries.Sejle mellem Skotland og Nordirland i gangen passage af kun to timer og 15 minutter med et valg af op til seks daglige sporkrydsninger.

Liverpool Birkenhead ruten tidligere drives af Norfolkline er nu drives af Stena Line.(Mere info...)

Norge færgerNorge færger

Norge er en vigtig skandinaviske færge port grænser op til både Nordsøen og Atlanterhavet med direkte ruter til Sverige, Finland og Rusland.

Du kan bog sejladser mellem Norge og Danmark fra følgende porte, Oslo, Kristiansand, Stavangar, Bergan i Norge og Hirtshals, Frederikshavn og København i Danmark.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Norge færge tidsplaner og at bog færge billetter til og fra Norge til de laveste priser.(Mere info...)

Orkney Islands færgerOrkney færger

Siden 1865 er blevet forkyndt Orkney ved mange forskellige rederier og -tjenester.Inter Ferry øen netværket er i dag drives af Orkney færger.

Tilbyde en sikker og effektiv service til både øens beboere og besøgende, forstår selskabet dens afgørende rolle i den socioøkonomiske stabilitet i Orkney.Samt deres ro-ro-passagerskibe / bil færger færgen selskabet opererer to fartøjer, som er kun passagerskibe.

Bruge tilstødende færgen booking engine facilitet til at få vist Orkney færge tidsplaner og bestille Orkney færge billetter.(Mere info...)

Polen færgerPolen færger

Der er i øjeblikket kun to polske færge ruter og sporkrydsninger tilbydes af Stena Line eller enhed linje.Stena Line tilbud en færge tjeneste mellem Gdynia og Karlskrona og enhed linje opererer Swinousjscie til Ystad færge rute.

Polens vellykket fremkomsten fra kommunismen har betydet, at dens turistindustrien har blomstrede.Nogle af Polens mest populære turistmål er Krakow, Warszawa og Poznan samt resorts langs kysten af Østersøen.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Polen færge tidsplaner og bog færge billetter til og fra Polen.(Mere info...)

Rusland færgeRusland Ferrie

Rusland er forbundet med færge transport med Japan, Korea, Tyrkiet, Georgien og Ukraine.Der er ingen færger mellem Rusland og baltiske amter eller Scandinavia, men du kan stadig tage en færge fra Sverige, Finland eller Tyskland til Estland, Letland eller Litauens og derefter få en bus eller et tog til Rusland (Moskva eller St.Petersborg). 

Hvis du kommer til Moskva anbefales det at få en færge til Riga (Letland), skal i dette tilfælde hvis du tager et tog ikke du et transitvisum gennem Belarus.Russiske anclave Kaliningrad-regionen er forbundet med færge ruter med Sverige og Litauen.(Mere info...)

Sardinien færgerSardinien færger

Du kan vælge et bredt udvalg af Sardinien færger.Du kan booke ved specifikke rute og tidspunkt fra Marseille, Ajaccio, Bastia og mange havne i Italien som Genova Civitavecchia og Porto Torres med SNCM færger, Moby eller Grimaldi linjer.

Corsica Ferries er den premier færgeselskab på vestlige Middelhavet transporterer mere end 1 million passagerer årligt ombord på deres færger kører til og fra Frankrig og Italien til Korsika, Sardinien og Elba.Corsica Ferries Drive 2 tilbagesendelse ruter fra Italien til Sardinien og 10 returnere ruter fra Frankrig og Italien til Korsika, med en total af op til 13 sporkrydsninger dagligt.(Mere info...)

Scandinavia færgeScandinavia færger

Færger i Skandinavien er lette at finde og der er flere færge operatører tilbyder forbindelser mellem forskellige byer.

Kystnære storbyer i Østersøen er ofte forbundet med færge linjer, f.eks.Turku-Stockholm og Helsinki-Tallinn og færger er en naturlig del af mange rejser til skandinaver.Større langdistance færgerne er i realiteten krydstogtskibe, med monstre ligesom Silja Europa featuring 13 dæk stablet fuld af butikker, restauranter, kurbade, saunaer osv.Længere ruter er næsten altid planlagt at sejle i løbet af natten, så du ankommer friske for at fortsætte de ofte lange transporter kræves i Skandinavien.(Mere info...)

Scotalnd FerriesSkotland færger

Der er flere færger til Skotland rejser fra Nordirland, og Orkneyøerne og Shetlandsøerne.Desværre tilbyder Rosyth til Zeebrugge færge til Belgien drives ved DFDS Seaways/Norfolkline nu kun en fragt tjeneste.

Hvis aflevere en færge fra Irland til Skotland er den hurtigste rute Larne til Cairnryan med P & O Irish Sea Ferries.Rejsetid er blot 1 time, og du kan vælge fra 8 daglige sporkrydsninger.Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdateret Skotland færge tidsplaner og at bog færge billetter til og fra Skotland til de laveste priser.(Mere info...)

Shetland ø færgerShetlandsøerne færger

Rejser til de skotske øer af Orkney og Shetland er mere praktisk end nogensinde før med natlig afsejlinger fra Aberdeen til Lerwick i Shetland - med fire af disse går via Orkneys kapital, Kirkwall afsejlinger.Desuden vælge fra op til tre afsejlinger om dagen fra Scrabster (nær Thurso) til Stromness i Orkney.

Shetland Islands Council kører også et netværk af øområder færger, der gør det hurtigt og nemt at rejse til og fra øer, med eller uden et køretøj og alle for meget rimelige billetpriser.Med 190 afsejlinger pr. dag er det ligesom hopping på en bus! (Mere info...)

Færger til SicilienSicilien færger

Der er et par færge forbindelser til og fra Sicilien.Forbindelser til Italien, de mindre øer, Sardigna og Malta.Færger fra Messina til Reggio Calabria forlader meget ofte og hver dag, trods god forbindelsen kan du vente ret længe, på grund af den tætte trafik fra og til Sicilien.

Der er regelmæssig færger og hydrofoils fra Sicilien til dens øer, selv om tjenesteydelser er noget reduceret under forår og efterår og endnu mere i vinterperioden.De vigtigste ruter er de Lipariske Øer fra Milazzo og fra Napoli, Cefalu, Palermo og Messina.(Mere info...)

Sydkorea færgerSydkorea færger

Færge bådene omgive den Halvø og rumfærgen ud til Koreas mange øer.De vigtigste havne omfatter Incheon, Mokpo, Pohang og Busan.De mest populære destinationer er Jeju-do og Ulleungdo.

Internationale færger er værd at overveje Hvis du er ude at rejse omkring nordlige Asien.Du kan fange en færge til Incheon i Sydkorea fra en række kinesiske havne, rejse rundt i Sydkorea og derefter lader på en hurtig færge fra Pusan til Japan.En anden færge indstilling til eller fra Rusland er via Sokcho i Gang·won-do.(Mere info...)

Spanien færgeSpanien færger

Med ni af Europas bedste færge operatører tilbyde færge rejse til og fra Spanien du har masser af valg når det besluttes din spanske færge billet.Vælg velkendt operatører herunder Iscomar, P & O, Balearia og Brittany Ferries samt flere pålidelige uafhængige erhvervsdrivende.

Spanien er et af de mest populære ferie destinationer i verden, mere end 50 millioner besøgende, hvert år tiltrækker.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdaterede Spanien færge tidsplaner og bestille færge billetter med over 40 færgen ruter til og fra Spanien, herunder tre direkte tjenester fra Det Forenede Kongerige.(Mere info...)

Sporades Ø-færgeSporades Islands Ferry

Sporades er i det nordvestlige Ægæiske hav mellem øen af Evia og Mount Pelion.

Kendt for smukke strande og rige plantevækst de kan nås med færge eller højhastighedsadgang fra Agios Constantinos et par timer nord for Athen eller fra Volos, bortset fra Skíros, der skal opnås ved Kimi i Evia.

I sommeren der er forbindelser til Thessaloniki og Kykladerne, men generelt går fra andre øer til Sporades betyder gennemgår fastlandet.(Mere info...)

Sverige færgerSverige færge

Sverige dækker et areal på 175,500 sq miles.Det har 4330miles kyststrækning cut ved fjorde.Det er også berømt for sine 100.000 søer, de nordlige søer bliver meget populære hos lystfiskere.

Du kan rejse med færge til Sverige fra havne i Tyskland, Norge, Danmark og Polen.

Bog svenske færge ruter og sporkrydsninger fra et antal velkendt færge operatører herunder TT-Line, Stena og Scandlines som tilbyder et udvalg af rute typer spænder fra hurtig ferry sporkrydsninger og Ø-hop til lang afstand høj kvalitet cruises på forskellige typer cruise fartøjer.(Mere info...)

Syriske færgerSyrien færge

Færger til Syrien sejle fra Tartus og Venedig i Italien og fra Tartus til Alexandria i Egypten med Visemar linje.Tartus (også engang kendt som Tartous) er en af de to vigtigste Middelhavsområdet portene på kysten i Syrien, og er et vigtigt handelscenter.

Og tjenesten færge til Venedig og Alexandria har porten også en færge tjeneste til øen Arwad.

Færgefart mellem Famagusta og Latakia løb mellem 1978 og 1979, men blev annulleret på grund af græsk-cypriotiske pres.Nu, færgen sejler mellem de to havne, hver mandag og torsdag.(Mere info...)

Tenerife færgerTenerife færger

Transmediterranea, er den eneste færge copmany forbinder øerne med hovedlandet.Færger både mellem det spanske hovedland og de Kanariske Øer og mellem øerne i de Kanariske Øer sailingl fra Port Cadiz i det sydlige Spanien til Tenerife og Las Palmas på de Kanariske Øer.

Tenerife er hub for færge tjeneste til andre øer på de Kanariske Øer.Færge tjeneste opererer mellem Santa Cruz de Tenerife og Las Palmas på Gran Ganaria Ø.En hydrofoilbåd tjeneste opererer også mellem Los Cristianos på Tenerife og Gomera øen.Færger også køre mellem Los Cristianos og El Hierro og mellem Los Cristianos og Gomera.(Mere info...)

Tunesien færgeTunesien færger

Færger sejler til Tunis fra Frankrig og Italien i hele året og flere gange om ugen.Bog tid i forvejen, hvis du planlægger at rejse i juli og August.Færger og krydstogtskibe ankommer og fravige «La Goulette» den vigtigste havn, som er ca. 10 km fra centrum Tunis.

Færger rejse mellem Tunis og Marseille fra Frankrig.Turen tager 21 timer og på færger, der drives af SNCM (fransk selskab) og CTN (tunesiske selskab).Den nærmeste havn, Trapani, er en syv timers passage til Tunis på Grimaldi Ferries.Palermo til Tunis er en 10 timers passage.Nogle af sporkrydsninger fra Sicilien til Tunis ved dagslys og den billigste billetpris er dagslys passage fra Palermo til Tunis med på GNV.(Mere info...)

Tyrkiet færgerTyrkiet færge

Hurtig IDO katamaran færger zoom på tværs af Marmarahavet fra Istanbul's Yenikapı Feribot Terminalı til Allaadi̇n (til Bursa), Yalova (for İznik og Bursa) og Bandırma (for Çanakkale og Izmir). 

Færger krydse den antikke Hellesponten (Çanakkale Boğazı) mellem Eceabat om Gallipoli halvøen og Çanakkale, og Gelibolu og Lapseki, med nogle ekstra service mellem Çanakkale og Kilitbahir.

Feries og passager katamaraner også tilslutte Grækenlands Ægæiske Øer med tyrkiske fastlandet.Færger krydser også til tyrkiske Cypern fra adskillige byer langs Tyrkiets Middelhavskysten, herunder Alanya, Mersin og Taşucu (Silifke). (Mere info...)

Wales færgerWales færge

Rejse med færge til Wales fra Irland med P & O Ferries, Irish Ferries, Stena Line og sejlarrangementer Line.

Afsejlinger er alle til de fire Wales færgen havnene i Fishguard, Holyhead, Pembroke og Swansea.De hurtigste færge sporkrydsninger tager bare to timer er Dun Laoghaire til Holyhead færge med Stenaline og Dublin til Holyhead færge med Irish Ferries.

Brug den tilstødende færge booking engine facilitet til at få vist opdaterede Wales færge tidsplaner og købe færge billetter til Wales.(Mere info...)

 

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Klik her for at kontakte customer care team på ferryto.dk

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører, og over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

På FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter og altid tilbyder vi dig vores lavest tilgængelige færge billet pris med ingen skjulte ekstraelementer på tidspunktet for reservation.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her