Sammenlign bog og betale mindre for færge billetter på www.ferryto.dk
Brugerdefineret søgning 
 

FerryTo
Jernbane og sejl

Ved hjælp af formen Onlinebooking nedenfor, Angiv Dublin som enten dit bestemmelsessted eller afgangsstedet station til eller fra din lokale UK jernbanestation, booke din billet, bringe en flaske din favorit vin langs, sidde tilbage med en god bog og nyde din rejse!

 

 

Du kan købe en SailRail billet mellem enhver station i Storbritannien og enhver station i Irland, envejs eller returværdien i en af retningerne dækker togets rejse til havnen, færge til Irland & videre tog i Irland, alle på én billet til utroligt billige priser.

Hvis det er tid for dig at Ombyt stressende flyvninger eller trange busser på eyesore motorveje til en afslappet toget ride gennem engelsk landskabet og den smukke walisiske kyst før krydser det irske hav luksuriøse superferry derefter købe dig selv et 'jernbane & sejl' tog & færge billet fra enhver jernbanestation i Storbritannien til Dublin.

FerryTO jernbane & sejl  er den bedste måde at nå frem til Irland og miljøvenlige alternativ til en flyvning, som kan reducere din CO2-emission ved op til 73%!

 

FerryTO jernbane og sejl med Steanline og irske færger

 

 

 

FerryTO jernbane og sejl er et enestående initiativ, der tilbyder altomfattende billetter til kombinerede ferry og tog rejse mellem Storbritannien, Holland og Irland.

SailRail billetter kan bruges til færgen rejser på tværs af det irske hav via Stranraer (sydøstlige Skotland), Holyhead (North Wales) og Fishguard (sydvestlige Wales) på enten Irish Ferries eller Stena Line services.

Sejl jernbane Holyhead til Dublin

Virgin tog og Arriva tog Wales Tilslut tjenester fra Skotland, nordvestlige, Midlands og London.Holyhead train station er en to minutters gåtur fra den port, som er repareret ved både Irish Ferries og Stena Line.Irish Ferries tilbyder fire daglige sporkrydsninger, hvoraf nogle bruger den katamaran som nedskæringer passage tiden fra 3hrs 15mins til 2hrs, selv om denne tjeneste er mere tilbøjelige til at annullering.Stena Line tilbyder en enkelt passage hver dag med en passage tid på 3hrs 15mins.Stena Line og Irish Ferries ankommer forskellige havne i Dublin men de begge gør brug af den videre pendulkørsel til Dublin Central bus station (Busaras), en kort gåtur fra Connolly station.Hvis du er på vej til Heuston station, det koster €1.50 på LUAS sporvogn fra Connolly.

Sejle jernbane Holyhead til Dun Laoghaire

Dun Laoghaire er 11 km fra Dublin (for info om at komme til porten, se 'Holyhead-Dublin'). Denne passage er repareret ved Stena Line to gange dagligt og tager blot 1 hr 40mins.Ankomst til Dun Laoghaire er det kun to minutters gåtur til Dun Laoghaire train station, som er repareret af tjenesten DART til Dublin og sydøstlige jernbaner.Holyhead til Dun Laoghaire passage bruges også til at rejse til Cork.

Sejle jernbane Fishguard til Rosslare

Første store vestlige og Arriva tog Wales Tilslut tjenester omkring London, Oxford, Bristol og South Wales til Fishguard Harbour, en kort gåtur fra Fishguard togstation.Stena Line passage tager 3 hr 30mins og sejl to gange dagligt.Ved ankomsten til Rosslare tilbyder Rosslare Europort toget forbindelser ud vest til Limerick og kork.Cykler kan træffes på Irish Ferries og Stena Line skibe til £5 med ikke behov for reservationen.

Sejle jernbane Stranraer til Belfast 

Første ScotRail opererer jernbaneforbindelser mellem Glasgow Central Station og Stranraer.Fra togstationen på Stranraer er det en to minutters gåtur til porten.Stena Line tjeneste passage til Belfast Port tager 1 hr 45 minutter og opererer tre gange om dagen.I Belfast havn er der en rumfærgen bus til byens centrum, skønt 96 bus ruten også er på side bør rumfærgen bus være fuld.Fra byens centrum fem togstationer udveksling af tjenesteydelser på tværs af Nordirland: Central, Botanic, byen Hospital, Victoria Street og Yorkgate.

Klik her for at kontakte customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

FerryTO grupper  er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører og over 1.200 færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

På FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter og altid tilbyder vi dig vores lavest tilgængelige færge billet pris med ingen skjulte ekstraelementer på tidspunktet for reservation.Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her

 

FerryTO grupperejser

Gruppe rejse færge reservationer og tilbud 

FerryTO grupperejser har en dedikeret sejl & jernbane rejse team, der vil kunne hjælpe dig med at sikre bedste færge rejser meget for dig og dine passagerer mellem Det Forenede Kongerige, Irland, Frankrig, Spanien, Holland samt de fleste Østersøen, skandinaviske og Middelhavet havne.

Indtil du returnere fra din tur, tilbyder vi fra din indledende undersøgelse højre behøver et enkelt kontaktsted i FerryTO grupper teamet der er fortrolig med dig og din booking, hvem vil være glade for at hjælpe med alle dine behov.Vores erfarne grupper konsulent vil finde den bedst mulige prisfastsættelse, booke din bolig og give dig alle oplysninger du muligvis.Vi er altid kun en e-mail eller telefonopkald væk.