Sammenlign bog og betale mindre for færge billetter på www.ferryto.dk
Brugerdefineret søgning 
 

 Krydse kanalen færge
Billet priser & reservationer

Du har landede på den Top hemmelige FerryTO QR side .

At opnå en færge billet pris og booke din billet venligst brug sikkert online realtid færge billet pris Designkontrol og booking formular nedenfor.

Til at finde ud af flere QR koder og oprette din egen kode rulle ned på denne side - men kun, efter du har reserveret din færge billet! 

 

FerryTO QR Cow
QR Code Generator

Hvad er QR koder?

QR kode (det står for "Hurtig reaktion") er en mobiltelefon læsbare stregkode, der har været store i Japan for evigt, brød ind i Europa en samtidig tilbage, og nu får trækkraft omkring resten af verden.

I sin enkleste forstand mener "Udskriv baseret hypertekstlink" - simpelthen indkode en URL-adresse til QR Code og peg derefter en mobiltelefon (eller andre kamera-aktiveret mobil) på det.Hvis enheden har haft QR Code afkodning software installeret på det, vil det brand op sin browser og gå direkte til denne URL-adresse.Men det stoppe ikke der - en QR-kode kan også indeholde et telefonnummer, en SMS-meddelelse, V-kortdata eller blot almindelig alfanumerisk tekst, og scanningsenheden vil reagere ved åbningen af den korrekte anvendelse til at håndtere den kodede data korrekt fra de FNC1 program-id'er, der er integreret i den kodede data.

 

FerryTO QR Code

Nyttige FerryTO QR koder

Her er nogle nyttige FerryTO QR koder, der kan du kopiere / save til din mobile enhed for at lette fremtidige anvendelse være at foretage en færge billet reservation, færgen tidsplan opslag, booke et hotelværelse, bog en togbillet eller endda gå på ferie! 

Blot pege din QR Code aktiverede enhed på den ønskede QR kode nedenfor og nyde.

 

FerryTO QR Code
FerryTo

FerryTO tidsplaner
Færge tidsplaner 
Hotel reservationer
Hotel reservationer 
Jernbane pauseskærm Train Ticket reservationer
Toget billetter 
Billige familie ferie
Ferie tilbud 
FerryTO særlige tilbud Mailing liste
FerryTO tilbud 

Frie QR Code Generator

Oprette din egen QR koder 

Ferryto.dk ikke kan lide at holde noget ligesom QR koder og hvordan du kan oprette din egen gratis QR Code, en hemmelighed.

Hvis du vil oprette din egen QR kode med din virksomhed eller bare for sjov er nem og gratis at gøre så mange QR koder, som du kan lide herunder SMS besked QR koder, V-Cards, E-mail QR koder og endda cool stuf ligesom QR koder med din WiFi-hotspot adgangskoder at dele med andre.For at få scanne din egen gratis QR Code QR Code til venstre ellers bare Klik her .