Zeebrugge færger

Zeebrugge passagerskibe og færger

Zeebrugge passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Zeebrugge til Hull.

Sammenlign alle tilgængelige Zeebrugge færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Zeebrugge bilen og passager færgen sejler til og fra Zeebrugge, Hull med P & O Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Zeebrugge færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Zeebrugge færge
Billet priser & reservationer


Bog Zeebrugge færge billetter
færge billet pris med P & O Ferries sejler fra Zeebrugge til Hull online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Zeebrugge passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Zeebrugge færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Zeebrugge

Zeebrugge  tjener som både den internationale havn af Brugge-Zeebrugge og en seafront udvej med hoteller, cafeer, en marina og en strand.

Placeret på kysten af Nordsøen, det travleste hav i verden, dens centrale placering på den belgiske kyst, kort afstand til Storbritannien og nærheden til tætbefolkede industrialiserede byer gør Zeebrugge en korsvej for trafik fra alle retninger.En motorvejsnummer til Brugge tilsluttes det europæiske motorvejsnet; Zeebrugge man kan også få til og fra Zeebrugge med tog eller sporvogn.

Zeebrugge Belgiens vigtigste fiskerihavn og engros fisk markedet placeret der er en af de største i Europa.

Ud over at være en terminal med færger til Det Forenede Kongerige passager, havnen fungerer som den centrale port for Europas bilindustrien og er vigtigt for import, håndtering og opbevaring af energiprodukter, landbrug produkter og andre general cargo.Zeebrugge har det største LNG terminal kompleks i Europa.

Zeebrugge Ferry Port

Den belgiske havn Zeebrugge vokset i Flandern vigtigste passager port på grund af sin centrale beliggenhed og let adgang.
Når du planlægger din færge rejse, Husk venligst at check-in tid for køretøjer er 90 minutter før afgang, og for foden af passagerer, 90 minutter før afgang.

Zeebrugge Ferry Port adresse :
Leopold II Dam 13 (Havendam)
B 8380
Belgien

Ankomst med bil :
Ferry terminal i Zeebrugge ligger på ydre dock (Buitenhaven), Leopold II Dam (Havendam). Følg de tegn markeret 'Zone 1', 'Bil færger' og ' P & O Ferries/Hull' i Zeebrugge.Der er korte og lange ophold bil parkeringspladser til havnen alle betales lokalt.

Ankomst med tog :
Brugge Central Station er repareret ved nationale og internationale linjer.Belgien er tilsluttet Frankrig, Holland og Tyskland via tjenesten TGV Thalys med op til 3 tog dagligt fra Paris til Bruxelles.Fra Bruxelles er der 4 afgivelser en time til Brugge.Turen tager ca. 50 minutter.

Ankomst ved bussen/træner :
Der er dagligt bus afvigelser.Plukket op/slip punkt i Brügge er nu bag Carrefour Express på Station Square.

Så snart du drevet onboard din færge til Belgien, kan du opdatere i din privat hytte og slappe af i bar mens din cruisefærge afsejler natten over.Der er tid at prøve et valg af fantastisk barer og restauranter tilgængelig på begge af P & O ferries til Zeebrugge, plus den indbyggede underholdning og casino før en god nats søvn.

P & O Hull til Zeebrugge færger tage dig direkte til de fremragende motorvej forbindelser i Belgien, i Frankrig og ud over.

Efter besøger Zeebrugge , vil du straks bemærke, at denne by altid omhyggeligt har værnes dens arkitektoniske og kunstneriske skatte fra fortiden.

Turistmæssige og kulturelle oplysninger:

I & Uit - Tørisme Brugge
PO Box 744
B-8000 Brugge
Tlf.+32.50.44.46.46
Fax +32.50.44.46.45
E-mail: toerisme@brugge.be

Zeebrugge er placeret langs de store sandstrande af den belgiske kyst og er tæt på alle de store resorts som Ostend og Blankenberge.

Blot et par kilometer væk er den middelalderlige by Brugge, med sin store restauranter og berømte belgiske chokolade!Hvorfor ikke slentre langs Brugge kanaler og romantisk brostensbelagte gader, eller nyd et besøg til travle markedet firkantet?Alternativt kunne du gå længere borte med Antwerpen, Bruxelles, Luxembourg, Strasbourg eller Ardennerne, alle anlagt inden for nem rækkevidde af P & O ferries til Zeebrugge, Belgien.

Hvad gør Brugge så enestående imidlertid er den måde, hvorpå det beskæftiger sig med denne fortid i dag.Befolkningen i Zeebrugge vil gerne invitere dig til at joinforbinde dem og til at nyde det så meget, som de gør.

 


Bedst rådighed Zeebrugge færge billet prisgaranti

Bedste Zeebrugge færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Zeebrugge.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Zeebrugge færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Zeebrugge færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Zeebrugge færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Zeebrugge Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Zeebrugge færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Zeebrugge til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Zeebrugge og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her