Zante færge

Zante passagerskibe og færger

Zante passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Zante til Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxi.

Sammenlign alle tilgængelige Zante færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Zante bilen og passager færgen sejler til og fra Zante, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxi med Agoudimos linjer, europæiske Sealines og Ioniske Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Zante færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Zante færger
Billet priser & reservationer


Bog Zante / Zakynthos færge billetter
med Agoudimos linjer, europæiske Sealines og Ioniske Ferries færger, der sejler fra Zante til Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxi online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Zante passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Zante færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Zante

Zakynthos Grækenland, også kaldet Zante , er den tredje største af de Ioniske øer, dækker et område på 410 km² (158 sq mi) og dens kyster er nogenlunde 123 km (76 mi) i længden.

Zakynthos (Zante) med hendes storslået natur, hendes milde klima, hendes turist infrastruktur og hendes unik kultur, kan velkommen hendes besøgende året rundt, besøgende, som træffer de bedste indtryk af øen med dem tilbage hjem.

Når færgen ankommer til havnen, især ved solnedgang, føles det som om du angive porten i Venedig.På den ene side vil du se tændt kirke klokkerne af St.Dennis Cathedral og på anden siden den maleriske Main by med slange ligesom vejen til hill Bohali (2 km) og den venetianske Fortress(3km). 

Visningen af havnen og byen fra oven er simpelthen betagende og endnu mere behageligt, når du sidder i en af de mange open air cafeer eller lokale taverner.

Zante
I byen kan du slentre ved den historiske St.Mark's Square og besøge Solomos & Kalvos museet, som også er deres Mausoleum.Der holdes oprindelige artefakter for øens gentry sammen med deres sæler.På den nærliggende Solomos Square med alle de nyklassicistisk bygninger kan du besøge de byzantinske Museum og marvel på de gamle ikoner og freskomalerier, der overlevede fra de middelalderlige kirker, som ikke overlevede det katastrofale jordskælv i 1953.

På Zakynthos vil du finde bjerg landsbyerne og dem på sletterne udover dem ved havet-side.Mellem de skarpe skarpe klipper, hvide sand og turkis vand pladser Caretta-Caretta-havskildpadder finder tilflugt til at reproducere.Strandene i Lagana(8km) og Geraka(17km) byde dem hvert år, når de kommer ud natten at lægge deres æg.

Bjerg landsbyer (Keri, Lithakia, Maherado, Koiliomeno) er berømt for deres sande Zakynthian gæstfrihed og du vil sikkert nyde den lokale gastronomi og uovertruffen vin tradition.Lokale retter, cheases, koldt kød nedskæringer og de særlige slik, men de fleste af alle de halvtørre vin (mastelado) af området vil forblive med dig i lang tid.Sgantzeto, pantseta, ladotyri-ost, chiromeri, mantolato & pasteli er nogle af deres navne, du skal huske, når kommer.

Klostrene er et andet punkt af interesse, som ikke må glemmes.Der historie og gudstjeneste sammen med den særlige Zakynthian måde besværgelser vil ophæve du til en anden dimension.Freskomalerier, gamle ikoner gøre enkelheden i nonnerne & munkene royalt.

På denne ø, alt er forskellige, de musikalske historier sang på Taverner, de historiske vinfremstillingsvirksomheder, Stalaktit & blå hulerne, sunket synet af "skibet vraget" i sandet nu, grotte St.Damian og så meget mere, du skal udforske for dig selv.

Rejse 

Du kan nå Zante med fly eller i bil til Killini havn og derefter tage båden Ferry, som afsejler flere gange dagligt.
I sommermånederne er der daglige ruter også til Pessada i Kefalonia fra port St.Nikolas i Volimes.

Med busser af KTEL Zante som har daglige tjeneste og direkte forbindelse Zante med Athen, Patra, Thessaloniki og via strædet Kyllini (over kysten af Peloponnes) med Zakynthos.

Denne sørejse varer en time og foretages med en færge på ca. en time grundlag under sommermånederne og fem gange om dagen under resten af året.Zante er også forbundet til de omkringliggende øer Kefallonia og Peloponnes (Kyllini). 

Rejs rundt 

Du kan mødes og Udforsk øen og dens skønheder ved flere forskellige måder.Firmaet lokale transport forbinder ofte og på daglig basis, Zante by med landsbyerne.Endvidere tilbyder den lokale transport ture omkring øen med busser, der rejser rundt og stopper ved de vigtigste landsbyer og resorts.

Mange er udflugter bliver organiseret efter de forskellige rejsebureauer, der opererer i øen.I de fleste af områderne, er der flere agenturer, hvorfra du kan leje en bil, motorcykel og cykler, der betragtes som væsentlige, hvis du ønsker at udforske de forskellige strande og landsbyer.

En anden meget behagelige måde at rejse rundt om øen er med små krydstogt skibe eller små både, som fravige dagligt Zante by, og vil tage dig rundt om øen ad søvejen, hvilket giver dig mulighed for at opfylde selv de fjerneste strande og marine seværdigheder som forlis og blå huler.

Desuden i mange strande har du mulighed for at leje din egen lille båd på lave omkostninger og vandre i de nærliggende kyster.

Turisme Office af præfekturet Akantus 26950 22518 
Turist Police Department 26950 27367 
Lufthavn "Dionisios Solomos" 26950 28322 
Havnemyndigheden af Zante 26950 28117, 28118 
Havnemyndigheden af Killini 26230 92211 
Olympic Airways 26950 28611, 28322 
Indenlandske busser af Zante 26950 42656, 22255 
Busser til Athen 210 5129432 
Busser til Patra 26210 272246 
Busser til Thessalonici 2310 551057 
Ferry Boats konsortiet 26950 22083, 41500 
Ferry Boats kontor i Killini 26230 92385 
Radioen taxa 26950 48400.

Ovennævnte oplysninger i hver kategori er den mest opdaterede.Når tidsplanerne ændres meget ofte og i højsæsonen yderligere tilføjes, anbefales det at du kontakter kontorer direkte telefonisk et par dage før du rejser.

 


Bedst rådighed Zante færge billet prisgaranti

Bedste Zante færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos linjer, europæiske Sealines og Ioniske Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Zante.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Zante færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Zante færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Zante færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Zante Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Zante færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Zante til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Zante og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her