Zakynthos færge

Zakynthos passagerskibe og færger

Zakynthos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Zakynthos til Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxi.

Sammenlign alle tilgængelige Zakynthos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Zakynthos bilen og passager færgen sejler til og fra Zakynthos, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxi med Agoudimos linjer, europæiske Sealines og Ioniske Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Zakynthos færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Zakynthos færger
Billet priser & reservationer


Bog Zakynthos færge billetter
med Agoudimos linjer, europæiske Sealines og Ioniske Ferries færger, der sejler fra Zakynthos til Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxi online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Zakynthos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Zakynthos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Zakynthos

Øen Zakynthos Grækenland eller Zante, en meget populær destination, blev kaldt ved den venetianske "The Flower af the Orient", for at være en af de smukkeste øer af ioner.

Zakynthos øen har imponerende landskaber, længe gyldne sandstrande dykning i krystallinsk vandområder, en Marine Park til beskyttelse af havet-skildpadde, smukke pine-omfattet bjerge, traditionelle landsbyer med sten huse og en charmerende hovedstad at tilbyde, men også nogle animerede beach resorts med mange restauranter og barer, smukke ortodokse kirker, arkæologiske steder og venetiansk slotte.

Zakynthos er også hjem for en af Grækenlands mest berømte strande: forlis stranden.Ruinerne af skibet, der har skyllet ved havet er beliggende midt i en hvide sandstrand med krystallinsk farvande, omgivet af lodrette rock klipper.En uforglemmelig kulisser, der kun er tilgængelig med båd.

Zakynthos

Zakynthos har placeret en stor række barer og natklubber for de fleste af dem, i de berømte beach resorts Laganas, Alykes, Tsilivi eller Argasi.Klubberne åbnes all night long fyldt med mennesker have drikkevarer, dans og feste.

Zakynthos Grækenland eller Zante er den sydligste af seks core Ioniske øer, og også den tredje største af dem, efter Kefalonia og Corfu.

Det er den ellevte ø i størrelse i Grækenland, med et areal på 406 kvadratkilometer, og også anden i befolkningen med ca. 35.000 indbyggere.Øen ligger 17 sømil vest for Peloponnes og 13 sømil syd for Kefalonia.

Øen blev kaldt af stormænd "Fioro di Levante", hvilket betyder "Blomsten af Orient", fordi øen er kendetegnet ved en rig og tæt vegetation, med pine er omfattet bjerge og mange frugtbare plains.

Zakynthos er en frugtbar ø med en vigtig landbrugsproduktion.De vigtigste udlæg til planteavl er oliven, vinmarker og citrusfrugt.Ud over landbruget er den vigtigste kilde til rigdom af the islanders stigende turisme.Denne vegetation er den milde middelhavsklima af øen, komponeret af mange nedbørsmængder under vinter og solskin i løbet af sommeren.

Øen er blevet berømt over hele verden for dens naturlige miljø, som er stedet, den truede slags sea turtle Caretta-Caretta har valgt for dens reproduktion.

Zakynthos , hovedstaden blev genopbygget efter det ødelæggende jordskælv i 1953.Dens indstilling er superb, på en bugt modstående Peloponnes, med antikke Akropolis svæver ovenfor, med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Zakynthos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Zakynthos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Zakynthos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Zakynthos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Zakynthos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Zakynthos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Zakynthos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her