Ystad færge

Ystad passagerskibe og færger

Ystad passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ystad Ronne og Swinoujscie.

Sammenlign alle tilgængelige Ystad færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ystad bilen og passager færgen sejler til og fra Ystad, Ronne og Swinoujscie med Bornholmstrafikken og Polferries enhed linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Ystad færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ystad færger
Billet priser & reservationer


Bog Ystad færge billetter
færge billet pris med Bornholmstrafikken og Polferries enhed linje for færger sejler fra Ystad til Ronne og Swinoujscie online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ystad passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ystad færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ystad

Har mere end 40 km/25 mi af sandstrande af stor naturlige skønhed i sine nabolag, og nogle 300 hundrede maleriske bindingsværkshuse huse, Ystad er en af de smukkeste små byer i Sverige.

Bare for at være her på en dag, varm sommer, er badning og slapper af på den ene af strande, eller sidder ved en af de mange udendørs virksomheder nyder et måltid med gode venner, uforglemmelig.

Introduktion til Ystad er komfortable og nem, uanset hvordan du henter her.

I bil fra Malmö ved E65 det tager bare omkring 45 minutter, en time, hvis du går med tog eller bus.Fra Simrishamn med toget ca. 40 minutter og fra Malmø lufthavn ca.20 minutter med bil.

Ad luftvejen  det tager ca. 1 time at nå frem til Ystad med tog fra den danske internationale lufthavn i Kastrup.Hvis du lander i Malmø lufthavn i Sturup, vil det tage 20 minutter til Ystad med bil eller taxi.

Sea Ferries fra Polen og den danske ø ankommer Bornholm til Ystad dagligt.Fra Polen fravige de fra Swinoujscie og Bornholm Rönne.

Ved coach busser der ankommer til Ystad daglige fra hele Skåne.For tiden tabeller og/eller priser kontaktperson Skånetrafiken telefon + 46 771 – 77 77 77.

Ystad er ligesom et levende museum med alle dens 300 gamle huse af som nogle af dem - dvs.Örumshuset - holdes i deres oprindelige tilstand og kan besøges.Klosteret - Franciscan klosteret med sin smukke rosenhave, kirken og naturligvis den største attraktion for alle besøger sydlige Sverige - de megalitic Ale sten i landsbyen Kåseberga nær Ystad bør nævnes samt.

Ystad
Ystad attraktioner


Biografteatern ScalaAles Stenar Kåseberga (15 km øst for Ystad). Stonehenge Sveriges, 67 meter lange sten skibet dannet af 59 store klippeblokke i sandsten, et megalithic monument fra den nordiske jernalder, omkring 600AD.Du kan nå webstedet i bil eller med bus fra Ystad.Der er masser af skiltning ved parkeringspladsen.Walk de 700 meter op ad bakken fra parkeringspladsen, og du vil nå stenene.Der er intet indgangen gebyr til the Stones men en rundvisning vil koste 40 SEK (4 Euro) pr. person.Turen er gratis for børn yngre end 17.. Rediger 

Biografteatern Scala . St.Östergatan 12.Sveriges ældste biograf, nu gendannet.

Karl XII'S Hus Stora Västergaten, hvor kongen sagde til har tilbragte natten.

Santa Maria Church (13th century) er den ældste overlevende bygning i Ystad og en af Skånes ældste mursten kirker.Fra 9.15pm indtil 3,00 mig nattevægter blows hans horn for at berolige folk, at alt er godt.

Skt. Petri Kirke og kloster 

Ystads Konstmuseum St Knuts Torg, åben TIR.-Sun.-en god Kunstmuseum, med interessante udstillinger og en anstændig butik.

Ystad Film Studio . Ystad er en centrum for den svenske filmindustri; studierne blev etableret ved lukningen af den gamle militære kaserne og der er guidede ture tilgængelige, forhøjet Cineteket, et interaktivt filmen museum.

Gåtur gennem den gamle del af byen og nyde de gamle bindingsværkshuse huse.I aften eat og drikke på den vigtigste firkant eller shopping-gader, og nyd gøren og laden af frivillige brandvæsenet i deres antikke køretøjer.

Følg Wallander Trails -Hvis du er en fan af bøger eller film der er mange, mange referencer som Mankell baseret hans materiale på faktiske steder og situationer.Hvis dette skal være troede synes der at have været et mord eller grusomme hændelse på næsten alle afkroge af byen.I virkeligheden politiet er næppe nogensinde set, undtagen når parkering op til afhentnings en burger kendelse fra stall på St Knuts Torg, tæt på fremragende turistinformation Sortsmyndigheden inden Kunstmuseum.

Sommeren , nyde en gåtur ved stranden (øst for byen). Stop ved og Snup en øl eller is på "Fritidsbaren" og få et godt overblik over havet.

Er en smuk sø og skov område nord for byen.Flere nationalparker findes inden for en kort køretur og hvert andet år, Ystad vært en tatovering, en must-see, hvis du er interesseret i musik.

For at være en turist i denne hyggelige er lille middelalderlige by en fornøjelse.Miljøer er smuk, og der er mange interessante seværdigheder at opdage.Ystad har det alt for både krop og sjæl.Bøde kunstgallerier blandet med fascinerende museer og en levende zoo samt.Hvorfor ikke tilbringe en dag eller to på gorgeous strandene eller en aften i én, hvis natklubber.Ystad er blot vidunderlige .

 


Bedst rådighed Ystad færge billet prisgaranti

Bedste Ystad færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Bornholmstrafikken og Polferries enhed linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Ystad.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ystad færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ystad færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ystad færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ystad Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ystad færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ystad til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ystad og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her