Weymouth færge

Weymouth passagerskibe og færger

Weymouth passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Weymouth Guernsey, Jersey øerne og St. Malo.

Sammenlign alle tilgængelige Weymouth færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Weymouth bil og passager-færge billetter sejler til og fra Weymouth, Guernsey, Jersey øerne og St. Malo med Condor Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Weymouth færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Weymouth færger
Billet priser & reservationer


Bog Weymouth færge billetter
med Condor Ferries færger, der sejler fra Weymouth til Guernsey, Jersey øer og St. Malo online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Weymouth passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Weymouth færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Weymouth

Den klassiske Seaside Resort i Weymouth, med sin fantastiske beach og pulserende harbour, nestles perfekt sammen med den forrevne Isle of Portland, det perfekte sted for besøgende, der blot ønsker at komme væk fra det hele.

Som bølger crash mod klipperne langs den dramatiske kystlinje Portland» øen» er det nemt at se, hvorfor dette indgår i den verden arv kyst.Og alligevel netop på tværs af bugten, Weymouth er hjem for en sikker, ren og beskyttet familie strand.

Denne kystby har en sikker, sandy beach placeret minutter fra byens centrum, en varieret valg af steder at spise og masser af aktiviteter og attraktioner til at vælge fra.

Uanset om du søger efter en afslappende spadseretur, lokale produkter, top attraktioner og begivenheder eller en aktivitet til kom hurtigt i gang din adrenalin, Weymouth helt sikkert imødekomme enhver smag.Sorten jobtilbud hos denne unikke, alle året rundt destination på har ført til Weymouth & Portland bliver populære filmoptagelsessted for både små og store skærmen.

Weymouth Ferry Port
Weymouth har et alle år begivenheder program, med begivenheder spænder fra en International Beach Kite Festival til en Harley Davidson Parade og Beach Volleyball Championships til frie sommer fyrværkeri overnatninger.

Der er masser af steder at spise og drikke i Weymouth, alle-år-runde arrangementer, attraktioner og aktiviteter - der er noget for alle.

De Olympiske og de Paralympiske Lege er den største sportslige forestilling i verden.Weymouth og Portland vil være vært for hændelserne sejlede til London 2012 Olympiske og Paralympiske Lege mellem juli og September 2012.Race områder er i både Weymouth Bay og Portland Harbour og vil være en opsigtsvækkende syne, sat op mod den tilbage slip af Jurassic kysten.

Weymouths bredt og lavvandede sandstrand bruges til svømning og solbadning under turistsæsonen og til stranden sportsbegivenheder gennem hele året, herunder strand motocross, i internationale Håndbold championships og beach volleyball classic.Den internationale kite festival, afholdt i maj hvert år om Weymouth Beach, tiltrækker omkring 40.000 tilskuere til esplanade fra hele verden.

Weymouth Ferry Terminal Guide

Condor Ferries Weymouth Terminal er let tilgængelige og tilbyder en række faciliteter.Vores tjenester opererer mellem Weymouth og Guernsey, Jersey og St.Malo, Bretagne.Tage et kig på Weymouth Destination Guide og Weymouth Ferry gange.

Færger fra Weymouth Ferry Terminal

Weymouth til Guernsey - hurtig færge
Pack din bil med alt hvad du behøver at nyde din færge tur til fulde uden at bekymre dig af overskydende bagage afgifter.Hurtig færgen til Guernsey opererer året rundt fra Weymouth, med daglige sommer afsejlinger.

Weymouth til Jersey - hurtig færge
Undgå den sædvanlige stress og stamme af lufthavn påløbsvejen og på hurtig færge tjenesten fra den sydlige kyst havn Weymouth via Guernsey.Færgen til Jersey opererer året rundt med daglige sommer afsejlinger.

Weymouth til St.Malo - hurtig færge
Året rundt hurtig færge tjenesten til St.Malo kræver en simpel ændring til en forbindelsesstrækninger færge i enten Guernsey eller Jersey.Den perfekte måde at prøve lækkerier af Kanaløerne og ideel til at give dine børn eller kæledyr en pause fra færge rejsen.

Condor færge indtjekning gange
Bilister skal kontrollere i mindst én time før afgang.Mund passagerer bør tjekke et minimum af 40 minutter før afgang.

Weymouth Ferry Port retninger

Ved bil & Lør NAV
Weymouth er 8 km syd for Dorchester på A354.Følg tegnene til færger/Ferry Port, som er i venstre side.Weymouth kan også gribes an fra A35 på Poole ved at følge A351, derefter i A352 og derefter A353 ind i byens centrum.Hvis du bruger et satellitbaseret navigationssystem til at komme til Weymouth Ferry Terminal brug venligst postnummer UK DT4 8DX.

Med Taxi
Om ankommer fra eller afsejler fra Weymouth Ferry Terminal er der masser af lokale taxa selskaber til at bistå med din rejse krav.Hvis du ankommer med tog kan du ønsker at tage en 5 minutters taxa fra Weymouth Train Station til Weymouth Ferry Terminal.

Weyline taxier - 01305 777777
Flåden linje - 01305 784252
Bee biler - 01305 761321
Weytax - 01305 766666

Med Bus
Busser ankommer og afvige fra Kings statuen som er 10 minutters gang fra Weymouth Ferry Terminal.Om du søger for at rejse regionale eller nationale er der flere forskellige tjenester til at opfylde dine behov.

Med tog
South West tog er den vigtigste operatør og Weymouth Train Station, med en tjenesteydelse til London Waterloo.Weymouth Ferry Terminal er 15-20 minutters gang fra Weymouth Train Station.Kontroller, at når ankommer i til Weymouth Train Station du lader masser af tid til at kontrollere Weymouth Ferry Terminal.

Når du ankommer Weymouth Ferry Terminal for din Condor færge til Kanaløerne eller Frankrig følge tegnene til enten passager checken i eller bilen checke, hvor du kan indsamle dine boardingpas for din sejlads med Condor Ferries.

 


Bedst rådighed Weymouth færge billet prisgaranti

Bedste Weymouth færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Condor Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Weymouth.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Weymouth færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Weymouth færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Weymouth færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Weymouth Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Weymouth færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Weymouth til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Weymouth og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her