Vulcano Ø-færge

Vulcano ø passagerskibe og færger

Vulcano ø passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Vulcano Ø til Napoli.

Sammenlign alle tilgængelige Vulcano Ø-færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Vulcano Ø bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Vulcano Ø, Napoli Hurtigbåde færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Vulcano Ø-færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Vulcano ø færger
Billet priser & reservationer


Bog Vulcano (Stromboli) Ø færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linjer for færger sejler fra Vulcano Ø til Napoli online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Vulcano Ø passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Vulcano Ø-færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Vulcano Ø

Vulcano er en af de Lipariske Øer placeret over hele den nordlige del af Sicilien.Dette sted har en voksende appel blandt rejsende på grund af tilstedeværelsen af hot springs og sin dejlige sort sandstrand.

Desuden tilbyder denne ø masse gode muligheder for besøgende at tage bade i de naturlige mudder bade og også opleve rejsen af klatring at nå toppen af vulkanen.

Når du lander på dette sted gennem en færge, vil du kunne opleve den betagende skønhed af øen.Denne ø består hovedsagelig af svovlholdige gasser kommer fra vulkanen, og du kan se boblerne kommer fra havet.

Kort sagt vil du nyde duften af vulkanen gasser, som er enestående i denne region.

Volcano (Stromboli) Ø
Introduktion til Vulcano

Vulcano er en lille ø ud for den nordlige sicilianske kyst.For at få har der du tage en færge.Hvis du planlægger at komme til Vulcano, skal du planlægge en smule på forhånd som det ikke er så let at rejse her ligesom rom eller Venedig.Fra Sicilien skal du vil ansætte færgedrift fra Milazzo at nå Vulcano.Mange mennesker forspilde denne store chance for at besøge denne ø, men det er absolut værd at herunder denne tur i din rejseplan.Den bedste måde at udforske denne ø er at bo put på større øer i Sicilien og rejse til disse steder, hvilket gør det meget praktisk som en day-tripper.

Færger til og fra Vulcano

HURTIGBÅDE har senest og den hurtigste flåde i Middelhavet består hovedsagelig af hydrofoils og katamaraner rejser til og fra Vulcano.Alle Hurtigbåde katamaraner og hydrofoils har cafeteriaer og snack barer om bord.Klik her at få billetter og bogførte en Hurtigbåde færge til Vulcano.

Attraktioner omkring Vulcano

Fossi de Vulcano
Et af de vigtigste attraktioner i Vulcano er at kravle op til topmødet i den største vulkan på denne ø.Som du nå på toppen, kan du fange et dejlige glimt af denne ø sammen med de nærliggende Lipariske Øer til at få en panoramaudsigt over det hele sted.Derudover kan du også se det majestætiske blå hav og også opleve røg og gas omkring krateret af vulkanen, er virkelig en marvel at se.Du kan også få vist inde i krateret af vulkanen og se det fuming svovl gasser omkring topmødet.

Black Sand Beach
Black Sand Beach er en af de store attraktioner på denne ø ud over Fossi de Vulcano.Le Spiaggia Sabbia Nera eller Black Sand Beach ligger langs Porto di Ponente, blot på tværs af den modsatte side langs mud bath.Denne stedet er en dejlig Stræk af jord bestående af vulkansk sand og er en vidunderlig stedet til afslapning.Du kan nyde nogle svømning aktiviteter i stranden rolige farvande.I øvrigt er det rart at fange et glimt på mørke sort klipperne udspringer af havet peger mod himlen.

Mudder bade
Besøgende, der kommer til denne ø aldrig gå glip af lejligheden til at bade i Fanghi, som er intet men en pulje af mudrede vand indeholdende svovl vand.Det er blot et par minutters gang fra dokker hvor de fleste af bådene kommer på øen.Mange mennesker tror på de helbredende beføjelser og beroligende egenskaber af denne sand.Du kan nyde oplevelsen af mud bath ved neddypning dit ansigt og krop i mudderet og Skyl efter det danner en maske.Der er hot springs i nærheden med varm og perlende vand til at give en nice oplevelse.

Ophold og overnatning i Vulcano

Du kan finde masser af godt valg af indkvartering i Vulcano med forskellige sorter af hoteller og Bed & Breakfast inns, som er beliggende i et praktisk sted.Der er desuden også luksus Hoteller catering til forskellige rejsende behov at tilbyde den bedste form for service og komfort til luksuriøse levende.Ferieboliger er også tilgængelige i Vulcano samt hytter.Det er bedst at foretage bookinger på forhånd, hvis du planlægger at komme her på en ferie til benytte af værelser som dit valg og præferencer.

Spise ud i Vulcano

Du kan finde mange caféer betjener gelato og alle former for varme drikke, som er temmelig populært blandt lokalbefolkningen og turisterne som en hangout plet.Der findes mange restauranter der tilbyder nogle nice italiensk køkken og friske skaldyr til glæde for deres kunder.Du kan smage nogle af de bedste cannoli tjente her sammen med ricotta og sprød kiks.Du kan også finde en trattoria her betjener enkle, men velsmagende fødevarer midt i en stor stemning.

De fleste af de velkendte restauranter her tilbyder en lang række udvalg af retter foretaget ved hjælp af de bedste ingredienser midt i behagelig indstillinger.Desuden de imødekomme til af lokale rejsende præferencer og tilbyder internationalt køkken og traditionelle billetpriser sammen med italiensk mad som pizzaer og pasta samt.Hvis du vil smage nogle middelhavsretter, kan du finde nogle restauranter der tilbyder retter foretaget ved hjælp af lokale fisk og andre ingredienser.

Nogle Tips til rejsen

Hvis du kan rejse til Vulcano og nå der tidligt i morgenen, kan derefter være den mest bekvemme indstilling som det hjælper i klatring op vulkanen meget nemt.Sommer solen kan scorching, som det får sent og du måske finde det vanskeligt at administrere sådanne klatring aktiviteter.

Hvis du har nået øen og gå glip af denne chance for at få vist krateret af vulkanen, har derefter du sikkert mistet en glimrende chance, som det er en sjælden lejlighed får man i en levetid.Dermed ville være det bedste tidspunkt at rejse her omkring maj eller oktober, som den får uudholdelige varmt i andre gange især i juni, juli og August.

Nyd den enestående oplevelse af mudder bade findes her på denne ø og de sker bedst, når du er færdig klatring vulkanen.Hvis du iført bad dragter, så er det vigtigt at vælge dem, som du er mindre tilbøjelige til at bære igen som kan der være en stærk svovl lugt.

 


Bedst rådighed Vulcano Ø-færge billet prisgaranti

Bedste Vulcano Ø-færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Vulcano Ø.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Vulcano Ø-færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Vulcano Ø-færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Vulcano Ø færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Vulcano Ø færger customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Vulcano Ø færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Vulcano Ø til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Vulcano Ø og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her