Voltri Genova færge

Voltri Genova passagerskibe og færger

Voltri Genova passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Voltri Genova Arbatax, Barcellona, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med og Tunis.

Sammenlign alle tilgængelige Voltri Genova ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Voltri Genova bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Voltri Genova, Arbatax, Barcellona, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med og Tunis med Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby linje, Grimaldi, Comanav eller CTN færger linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Voltri Genova færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Voltri Genova færger
Billet priser & reservationer


Bog Voltri Genova færge billetter
med Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby linje, Grimaldi, Comanav eller CTN færger linje for færger sejler fra Voltri Genova Arbatax, Barcellona, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med og Tunis online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dit valgte Voltri Genova passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Voltri Genova færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Voltri Genova

Voltri Genova (Italiensk, Genova) er en historisk havneby i Norditalien, hovedstad i regionen Ligurien.

Voltri Genova i dag er som en turistattraktion, ofte skygget af byer som rom eller Venedig, selv om det har en lang historie som et rige og magtfulde trade Center.

Dog med dets væld af skjulte perler bag hyggeligt alleways, fremragende køkken (især fisk og skaldyr), rennovated gamle havn, smukke seværdigheder, herunder et af Europas største akvarium og sin position som den europæiske kulturhovedstad i 2004 har gjort det en lokke sted, som bliver gradvist mere inkluderet i det turistmæssige marked.

Genova er kendt for at have Europas største historiske centrum.Dette er hjertet af den gamle by.Det består af en utrolig mængde af bittesmå gader og stræder kaldes Caruggi.Walking gennem det vil plump du højre back i oldtiden da Genova var det vigtigste harbor af Middelhavet.

Med pastel-farvet terracotta-roofed huse, kunstneriske kirker, dejlige seaside villaer og også flere luksuriøse butikker, Voltri Genova er et must se, hvis du ønsker at opleve den "kvintessensen" Italien.

Voltri Genova Ferry Port

Voltri Genova er en vigtig port, og har mange færgedrift.

Grandi Navi Veloci krydser fra Barcelona ugentligt, og tager ca. 18 timer.Det tilbyder også en downloads pr. passage til Tanger, som tager omkring 46.Andre direkte færge ruter fra Genova er Barcelona (Spanien), Valletta (Malta), Bastia (Korsika), Olbia og Porto Torres (Sardinien), Palermo (Sicilien), Tanger (Marokko) og Tunis (Tunesien). 

AMT driver også offentlige båd tjeneste kaldet Navebus (kontrollere tidsplaner her: [4]) forbinder Porto Antico til Pegli.Det er en stor og billig måde at tage et kig på byen fra havet; Du kan en gang i Pegli betale et besøg Villa Pallavicini offentlig park.

Privat båd tjenester starte fra Porto Antico og rejse langs kysten til Camogli, San Fruttuoso, Portofino, Chiavari og Cinqueterre.

At komme rundt
Locals vil sige kørsel rundt omkring i byen er noget hurtigere end offentlig transport (trafikpropper i myldretiden uanset), men når du har nået deres destination du står med mareridt og frustration over på udkig efter en ikkeeksisterende parkering på stedet.Det er ikke bare chancen for, at de fleste locals skiftet fra biler til løbehjul - i det omfang, selv at finde en plet til en scooter blevet vanskeligt også.Alle attraktioner inden midten er i gåafstand eller godt betjent af offentlig transport, en bil er derfor nytter overhovedet.Hvis du stadig beslutter at drive ind i byen, ikke satse på tilgængelige gade parkering (der er gade parkering gebyrer alligevel) gå direkte til parkering garage og håber ikke dem alle er fuld.Hvis du tænker på kørsel til stranden på en solrig weekenddag inden Genova eller i en anden by langs kysten, glemme det.At finde et parkering spot i gåafstand til din strand er en enestående begivenhed.Bruge offentlige transit i stedet.

Der er også en række offentlige elevatorer og kabel jernbaner forbinder centrum med kvartererne på omkringliggende bakkerne.De øvre stationer Ascensore di Castelletto elevator og Funicolare del righi jernbanen tilbyder en forbløffende udsigt over byen.

Trenitalia forstæder og regionale tog rejser i øst-vestlig retning langs kysten forbinder alle kystnære kvarterer/forstæder med byens centrum.Dette er den mest bekvemme transportmidler, hvis du planlægger at se nogle perifere distrikter eller byer langs kysten.AMT billetter og gennemløb er gyldige på Trenitalia togene inden for byens grænser (Voltri og Nervi); enkelt billetter Tillad kun én toget ride, og du skal validere dem igen på den gule Stansning maskiner ved stationerne - kontrollere den korrekte validering diskplads med navnet "Trenitalia" på bagsiden af billetten.Hvis du rejser uden for byens grænser at besøge nogle ydre byer, skal du købe en billet ved et Trenitalia tæller eller maskine.Det er tilrådeligt at købe tilbagesendelse billetter højre væk, fordi der er normalt ingen billet tællerne ved mindre stationer og chancer er gode at billet maskiner der ikke virker, drejning købe en billet (eller diskutere med dirigenten på tilbagesendelse toget) ind i en besværet.

Det historiske centrum i Genova er repareret med bus kun omkring nogle vigtige kvadrater og gader (Piazza Acquaverde til Stazione di Piazza Principe, Piazza della Nunziata, Largo Zecca, Piazza Corvetto, Piazza Caricamento). Dens caruggi baner er så snævre, at ingen vehicular trafik er fysisk muligt, og de skal besøges til fods - afstande er definitivt ikke enorme alligevel.

Genova Voltri Ferry Port Services

Genova Voltri færge havn er en del af havnen i Genova som og er en af de mest moderne færge havne i verden tilbyder en fuld vifte af tjenesteydelser.

Introduktion til Genova Voltri Ferry Terminal 

  • I bil
    Du kan nå Genova Port fra nord ved hjælp af A26 og A7 motorveje, fra vest med A10 og fra øst ved hjælp af A12.Tage Afslut 'Genova Ovest', og følg derefter tegnene til "porto".

  • Med jernbane
    Mens de to vigtigste banegårde, Genova Brignole og Genova Principe, inden selve Genova byen, serveres Voltri færge terminalen ved den mindre Voltri jernbanestation, med regualr services fra byens centrum.

  • Genova Voltri Ferry Port adresse
    Voltri Terminal Europa, 16123 Genova, Italien

 


Bedste tilgængelige Voltri Genova færge billet prisgaranti

Bedste Voltri Genova færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby linje, Grimaldi, Comanav eller CTN færger linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Voltri Genova.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Voltri Genova færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Voltri Genova færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Voltri Genova færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Voltri Genova Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Voltri Genova færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Voltri Genova til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Voltri Genova og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her