Volos færge

Volos passagerskibe og færger

Volos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Volos til Alónissos, Glossa og Skiathos.

Sammenlign alle tilgængelige Volos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Volos bilen og passager færgen sejler til og fra Volos, Alónissos, Glossa og Skiathos med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Volos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Volos færger
Billet priser & reservationer


Bog Volos færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Volos til Alónissos, Glossa og Skiathos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Volos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Volos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Volos

Volos er de nyeste af de græske havnebyer, med en forbløffende stor andel af moderne bygninger, indrettes efter de katastrofale jordskælv i 1955.Det omfatter kommunerne Volos, Nea Ionia og Iolkos samt mindre forstæder Fællesskaber.

Økonomien i byen er baseret på fremstilling, handel, tjenesteydelser og turisme, og med dens bedre infrastruktur byen bliver mere dynamisk.Hjem til University Thessalia, en af de vigtigste i landet, byen tilbyder også en lang række faciliteter til afholdelse af konferencer, udstillinger og store kulturelle og videnskabelige begivenheder, sammen med internationale standard-sportslige faciliteter.

Byen Volos blev grundlagt i midten af 1800-tallet og er en livlig by med en vigtig havnefronten, der er foret med mange wienerbrød butikker, cafeer-barer, restauranter og mezedopolia.

Port Volos er også meget aktivt med daglige tidsplaner til øerne i Sporades: Skiathos, Skopelos og Alónissos.

Volos Ferry Port

Volos er et nødvendigt stop på din vej til Pelion, som er beliggende lige ud for den.Fra Volos kan du havet Pelion landsbyerne skomagerens på bjergene pine-dækket.Det er en sympatisk skue især ved nat når kun deres lys kan ses.

Byen Volos er også interessant fra et kulturelt synspunkt.Der er det Volos arkæologiske Museum, som indeholder konstaterer fra de omkringliggende områder der itsmetyler dateret fra bronzealderen til den hellenistiske periode.Galleriet Municipal er også af interesse.Det er opstaldet i rådhuset og udstiller en samling af malerier og skulpturer af moderne græsk kunstnere.

Henter til og om Volos

Alle landtransport når Volos, mens internationale lufthavn i centrale Grækenland i Nea Anchialos forbinder byen til internationale destinationer.

Færger
Port Volos indeholder hyperlinks til øer, hovedsagelig Sporades, samt til visse destinationer i Pilio.

Motorveje
Volos er forbundet gennem Grækenlands E75 Highway akse (oftest kendt som PATHE) med nordlige og sydlige Grækenland.Ud over dette bliver den akse E65 gateway til vestlige Grækenland og port Igoumenitsa gennem sletterne i indvendige Thessalien; denne del af motorvej E65 vil blive afsluttet i 2012.

Lufthavn
Byen Volos sammen med resten af centrale Grækenland, er forbundet til resten af Grækenland og Europa af Nea Anchialos National Airport.Lufthavnen repræsenterer den største air lane i Grækenland efter Eleftherios Venizelos, med en kapacitet på 800 passagerer pr. time og faciliteter til næsten 10 fly.Volos er den første by i Europa funktion vandfly tjenester gennem Argo Airways, som er baseret i Volos.Vandfly Forbind Volos med Skiathos, Skopelos, Allonisos, Athen og Thessaloniki.

Jernbane 
Jernbanen stationVolos railway stationsbygning blev designet af Evaristo De Chirico snart efter befrielsen af centrale Grækenland.Del af stationen fungerer stadig i denne maleriske 1884 struktur, minder til nogle af et spændende hjem.Den tilstødende nyklassicistisk bygning, bygget mellem 1900 og 1903 under Evaristo De Chirico, tjente som administrative hovedkvarter for Thessalien jernbanerne.

I dag er byen betjenes af direkte linjer til resten af Grækenland, og jernbanen komplekse huser faciliteter for togklargøring.Volos er direkte forbundet med Athen én gang om dagen, Thessaloniki to gange pr. dag, og med Larissa 15 gange om dagen.Tidligere Volos blev serveret ved jernbanelinjer tre forskellige væskemålere, i metermål fritrumsprofil linje i Thessalien jernbaner til Kalampaka, linjen normalspor at Larissa og linjen 600 mm til Pelion.Resterne af tredobbelt sporvidde linjer findes stadig nær stationen.

Moderne Volos

Arkitektoniske og bymæssige fastsættelse af Volos er kendetegnet ved dets gitter af kvadrater og gader, sin følelse af naboskab, dets imponerende nyklassicistisk bygninger, de alderen industrielle bygninger, en række grønne oaser og mest naturligvis ved nærheden af havet og havnen.

Disse elementer kombineret låne Volos dets atmosfære og særpræg, der udgør en af de smukkeste græske byer.Aktuelle urban planen for Volos blev hovedsageligt etableret i 1882, kort efter befrielsen af byen, og var stærkt påvirket af begreberne nyklassicistisk byplanlægning.Planen tilsluttet to by-centrene (The Castle og Nea Magazia) langs en enkelt akse; Det var dog noget begrænset givet fuld udvikling mulighederne for byen.Ankomsten af sine flygtninge i 1922 og jordskælv i 1955 gav Volos sin nuværende form.

Nea Magazia begyndte konstruktion i 1841, på grundlag af en geometrisk designede plan.Karakteristisk for denne plan er vej akserne lyve parallelt med kysten, langs hvilken udviklede butikker og boliger, og dens centrale vej akser i dag er Dimitriados street, Iasonos Street, K.Kartali Street, Diminiou, Iolkou Street og Ermou street.

Udviklingen af den nye by faldt sammen med opblomstring af nyklassicisme.Offentlige bygninger i overensstemmelse med denne typografi og prestigefyldte privat bygninger tilhører velhavende købmænd var særligt sofistikerede.Typiske eksempler inkluderer:

I 3-storeyed Hotel de France, med sin imponerende dekorative vægmalerier (1894, Iasonos og K.Kartali Street)
Nationalbank, tidligere Epirothessalian Bank(1895)
Athen banken (1903, i dag library of University af Thessalia)
Achillopouleion Hospital (1901)
Volos arkæologiske Museum, Athanasakeio (1909)
Landbrugs banken (1909, tidligere Kosmadopoulos banken)
Cinetheater Achillion, (1925)
The Aegli Hotel, (1927), udviklet ved Kassiopoulos
Bygningen af luftvåben højtstående embedsmænd Club nær Agios Konstantinos Park, menes at have været designet af Le Corbusier
Bank of Greece (1935)
Averofeian retterne i retfærdighed
Familiens huse Kartalis, Glavanis, Kastemis, Saratsis
Sarafopoulos Mansion (1927), i dag Volos klubben
Den velbevarede Regas hus og dets ental dekorative vægmalerier, i dag Lyceum af græske kvinder.

Volos  deltog i de Olympiske Lege 2004, og som en olympisk by det bidraget til at præsentere et nyt ansigt af moderne Grækenland for en verden målgruppe.Byen har også siden spillede vært til en arvesag af athletic begivenheder som Athletic europamesterskabet.

 


Bedst rådighed Volos færge billet prisgaranti

Bedste Volos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Volos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Volos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Volos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Volos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Volos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Volos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Volos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Volos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her