Vlore færge

Vlore passagerskibe og færger

Vlore passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Vlore til Brindisi.

Sammenlign alle tilgængelige Vlore færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Vlore bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Vlore, Brindisi med Agoudimos færgen linjer og Red Star Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Vlore færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Vlore færger
Billet priser & reservationer


Bog Vlore færge billetter
færge billet pris med Agoudimos færgen linjer og Red Star Ferries sejler fra Vlore til Brindisi online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Vlore passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Vlore færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Vlore

Det moderne navn for Vlorë er albanske formularen Vlorë eller Vlora mens i dialekten Gheg albanske det er kendt som Vlonë. Vlorë blev oprettet i antikken som en græsk koloni i område Illyrien.Dets første navn, stadig bruges i dag i Grækenland, er Aulón (græsk: Αυλών), som betyder dalen og kan have været en genfortolkning af en pre-Greek navn.I tidlige tyvende århundrede, blev Vlorë omtalt på engelsk som Avlona eller med italienske navnet Valona.

Byen Vlorë forbliver en større havneby og kommercielle centrum, med en betydelig fiskeri og industrielle sektor.Amtet producerer råolie, naturgas, bitumen og salt.

Vlorë County er vokset i betydning i landbruget med meget omfattende plantning af oliven og frugt træer, og byen er blevet centrum for forarbejdningen af fødevarer, olie og bitumen eksportere industrier.Amtet er hovedsagelig landbrugsprodukter og pastorale, producerer havre, majs, bomuld, olivenolie, kvæg, får, skind, huder og smør.Disse varer eksporteres.

Turisme er blevet en stor industri i de seneste år, med mange hoteller, rekreative centre og enorme strande.

Vlore Ferry Port

Vlore er Albaniens næststørste port , ved det møde punkt det Ægæiske Hav og Adriaterhavet.Det er også et fiskeri port og ferie resort.Byens centrum er meget ligesom de fleste albanske byer, der er ikke noget meget at se, men konkrete towerblocks- og masser af palmetræer.Det er imidlertid udgangspunktet af kystnære vejen til Saranda langs den albanske Riviera.

Denne vej går fra splinterny til gyngende langs bjergpas, hairpin bøjninger til øde strande, miles og miles gennem olivenlunde, fra græsk formateret landsby til landsby.Det er muligt at hitch vandre hele vejen til Saranda på én dag, men det er værd at mere tid end der.

Vlore er proklameret en Helteby.Det er en gammel by, hvor vigtige begivenheder i majoritetens kamp for frihed og uafhængighed har fundet sted.I oldtiden blev byen kendt under navnet Aulon.I begyndelsen var det kun en port.Aulon var berømt for sine olivenlunde og vinmarker.Efter Apollonia og Orichum fald blev det den vigtigste havn Illyrien.I det femte århundrede var Aulon centrum for stift.Emigrationer af barbarer beskadiget det dårligt og bragt tilbagetrækning af byen dybere i jord.

Introduktion til Vlore

Der er en regelmæssig færge forbindelse fra Brindisi i Italien ad søvejen.Flere virksomheder opererer denne tjeneste, men skibene afviger normalt på samme tid.En meget praktisk mulighed er rejse om natten, afgang fra Brindisi 23: 00 og ankomsten til Vlore til 7: 30.Tjenesten færge til Vlores kører dagligt, i uden for sæsonen byder periode undtagen søndage.

Hvad at besøge

Du bør besøge de nærliggende landsby og den gamle slot Kaniné. Visningen over Vlora og de Ioniske se er stor.

Muradie moske, blev bygget i 1542, menes at er blevet designet af arkitekten Sinani, efter ordre fra Sultan Sulejman, da han var i Vlora forbereder sin flåde ekspedition mod Italien.

Med lukningen ned af moskéer og kirker i 1967, er det blevet brugt som museum for arkitektur i distriktet.

I byen er centrum bronze monumentet for uafhængighed, afslørede i 1972.På en høj uregelmæssige søjle af rock står et tal på en bannerfører, mens nedenfor er afbildet skelnes mellem tallene for flytning af Albaniens uafhængighed.Det er et fælles arbejde af billedhuggere, Kristaq Rama, Shaban Haderi og Muntaz Dhrami.Til ære for dagen for uafhængighed, den vigtigste firkant i Vlora kaldes - The Square flagstatens (Sheshi jeg Flamurit). 

Museum uafhængighed afspejler albansk for frihed og uafhængighed, begivenheder, der har medført en forhøjelse af flaget på den 28th November l912, når Albanien blev proklameret en uafhængig stat hækmotor kamp.

Vlora har en cement fabrik og er også producent af plast.Regionen i Vlora er rigt i landbrugsprodukter, især i frugter, oliven og druer og i mejeriprodukter.Der er også en konservesfabrik, hvis produkter anvendes til eksport.

Vlora er sæde for det Ismail kendt Universitet, grundlagt i 1994, som erstattede skolen søofficerer.Studerende kan studere business administration, børnehave, naval engineering og engelsk sprog.

 


Bedst rådighed Vlore færge billet prisgaranti

Bedste Vlore færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos færgen linjer og Red Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Vlore.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Vlore færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Vlore færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Vlore færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Vlore Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Vlore færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Vlore til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Vlore og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her