Vladivostok færge

Vladivostok passagerskibe og færger

Vladivostok passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Vladivostok til Donghae og Sakaiminato.

Sammenlign alle tilgængelige Vladivostok færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Vladivostok bilen og passager færgen sejler til og fra Vladivostok, Donghae og Sakaiminato med DBS Cruise færgen billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Vladivostok færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Vladivostok færger
Billet priser & reservationer


Bog Vladivostok færge billetter
færge billet pris med DBS Cruise færgen færger, der sejler fra Vladivostok til Donghae og Sakaiminato online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Vladivostok passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Vladivostok færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Vladivostok

Vladivostok var en lukket by kun 15 år siden med selv sovjetstyrkerne behøver tilladelse til at besøge.

Opførelsen af Vladivostok var kulminationen på Ruslands lang drev til at etablere en større flåde tilstedeværelse i Stillehavet og hjælpe størkne sin venteposition på den østlige del af sit imperium.

Det land det byen er bygget på var tidligere hævdede (men, mange sige, aldrig effektivt regerede) af Kina.Det var tyndt befolket af kinesiske og indfødte folk når regionen blev overført til Rusland via traktaten Aigun fra det kinesiske Qing imperium i 1858 på Ruslands anmodning.Rusland havde allerede flyttede tropper og bosættere i regionen og det Qing imperium og derefter forholdsvis svag, føles udtalt det havde lidt valg i afgivende område.

En af kun fire store søhavne betjener et gigantisk land, Vladivostok er blevet en stor kommerciel hub – hovedsagelig for varer, der føres fra Kina, Japan og Korea og gennem både lovlige og ulovlige midler.

Vladivostok Ferry Terminal

DBS krydstogt færge linje forbinder Vladivostok med den koreanske byen Donghae og den japanske fiskeri havn Sakaiminato.Fra marts til November færgen østlige drøm forlade Sakaiminato på lørdage, kort stopper i Donghae om søndagen og ankommer i Vladivostok på mandage.

Om vinteren, færgen fastsættes i Donghae indtil mandag og ankommer ikke i Vladivostok indtil tirsdag.Bemærk venligst at Sakaiminato er en lille og fjerntliggende by, og adgangen til store japanske byer er begrænset (tættest er Kyoto, som er ca. tre timer med lokale tog, der er også fly til Tokyo og Nagoya, men de er temmelig dyre). 

På grund af den seneste nye lov, kan nogen indtastning Rusland på krydstogtskibe færger gøre det uden visum, hvis opholdet ikke længere end 72 timer, og der er diskussion at udvide denne praksis til russiske statsborgere besøger Korea og Japan.

Vladivostok Toursim

I familien af russiske byer, Vladivostok er en egensindige søn: the kid, som havde alle mulighederne, men helt kunne ikke hentes hans handling sammen.Vladik bør blomstrende — en havneby på kanten af Asien — men årligt 5.000 russerne Flyt mod vest, til Moskva og Skt. Petersborg mens kinesiske arbejdere flytter.Trafik er dårlig.Vand shut-offs er fælles.Indkvartering kan være kostbar på catering til gæsteforskere virksomhedsledere eller grupper af kinesiske turister.Restaurant/café scenen er for en by af sådanne internationale landestandard, en lidt slemt.

Men Vladivostok er en ekstraordinær sted.Kina, Korea'er og Japan er nærliggende, meget nærmere end selv Bajkalsøen i østlige Sibirien.Moskva er en fuld ni timer væk med fly.Men trods de japanske biler tilbageholdelser gader, Vladivostok forbliver distinctly russiske.

Det sker også at være en af Ruslands største omrejsende byer.Så walk.Sopki, lange-døde vulkansk hills, give byen kludetæppe lagkage virkning.Bygninger stige fra forskellige niveauer og epoker: et rensede træ hus ved foden af en Krushchevsky apartment blok og derefter et skinnende nye casino, og ud over dette, hav og himmel.På Pushkin Street er det amerikansk konsulat næste dør nabo en nedbrændte shell.Uanset hvor du gåtur, du vil op eller ned, og det er en sjælden øjeblik, når du ikke kan få et indblik i havet.

Vladivostok er også en by, hvor du kan slippe uden at forlade.Besøg den botaniske have og beholde walking — du befinder dig i Taigaen.Udforsk bakkerne.Gravet er sten forter, med mere på nærliggende Russky Ø.Hvis du vil aflukket strande, du skal gøre en indsats for små, men de er også derude.

Selvom Vladivostok er en af Ruslands mest sydlige byer, en smule længere sydpå end selv solrige Sochi, er vejret blot tilfældigheder.Det kan være overskyet i maj, svedig våd i juni, frysning med klar blå himmel i januar.Hvem ved?Udarbejdes for vinden enhver tid.I vintertid skrånende gaderne gøre walking ligefrem farligt, men solnedgange over den frosne bugt gorgeous, og du kan se locals klædt den måde du forestille dig russerne bør være klædt.Måske er det bedste tidspunkt at besøge September til midten af oktober; efteråret får en stor andel af ren, tør dage — og Taigaen vender farve.

Du kan gå overalt, medmindre der er en vagt at stoppe du.Adulation af privat ejendom, så velkendte for amerikanerne, er heldigvis fraværende blandt russerne, i det mindste når det gælder udendørs.Så får fra de største gader.I midten, off Fokina, Semyonovskaya og Svetlanskaya, er det værd at tage omveje gennem hver arch.WEND dig vej gennem gårde med skævt træ huser, remont murbrokkerne, skinnende hår institutter og spilleautomat steder.

Oceanarium : Der er levende udstillingsgenstande og tør udstillingsgenstande hovedsagelig af væsener fra Peter den store Bay og de omkringliggende områder.I nærheden er den udendørs Dolphinarium, hvor du kan se levende fur sæler og hvid hvaler.Timer: 10: 00-19: 00.Lukket mandag.Adresse: 4 Batteraynaya.Tel: 25-59-65.

Arsenyev regionale Museum huser tre etager af lokale historie og etnografiske stuff.Interessant fotos fra Vlad i 1800-tallet.Et par henvisninger til Yul Brynner, der boede et stenkast væk.Du kan se en Katyusha rocket launcher fra WWII.Prøv at finde ud af, når gruppen folkemusik Traditsiya (Tradition) spiller der.Deres viser, er meget uregelmæssige, men de synger smukt, og de vil gøre dig danse.Adresse: Svetlanskaya 20.Faktisk vil du sandsynligvis skulle angive på Aleutskaya.Bare gå rundt om hjørnet.Telefon: 22-73-13; 41-40-82.10: 00-18: 00 dagligt undtagen mandage.

Brynner House . Ikke et museum, men du kan se store jugendstil huset hvor skuespiller Yul Brynner voksede op på Aleutskaya 15.Yul blev (sandsynligvis) født juli 11, 1920.

C-56 ubåd Museum er placeret inde i en anden VERDENSKRIG C-56 ubåd, på Korabelnaya Naberezhnaya, tel: 21-67-57.Arbejdstiden er 10: 30-6: 00.Lukket søndag, mandag, tirsdag.

Børns billede galleri . Hvis du kan lide kids' kunst, er det for dig.Adresse: Partizansky Prospekt 12.Tlf: 25-98-48.Timer: 9: 00-18: 00.

Kræves ture omfatte områderne havnefronten.Finde havfrue statuen (en hyldest Hans Christian Anderson) i vandet i Sporty bugten (Sportivnaya Gavan), nær Dinamo Stadium.Gåtur mod nord, til højre, for at observere tredje delagtige i ice cream og/eller øl.Eller gå, venstre, op skridt til biografen komplekse Okean.Du kan drikke en espresso ovenpå der.Fortsat positiv langs øvre Naberezhnaya, passerer den Amur Tiger statuen og tager i visninger af Amur bugten.Lige forbi Hotel Vladivostok, vejen veers venstre og forvandler til Pervaya Morskaya.En hurtig omvej ned og til højre vil tage dig til Arsenyev Street, herunder en buste af explorer selv, og en dårlige flyforsinkelser af træ huser ser meget fra 1800-tallet.

For de høje visninger , følge trapper sideløbende med tovbaner (kabel bil på skinner), fra Pushkinskaya Street til Sukhanova.Tovbaner er ikke aktuelt kører.Øverst, tage passagen under Sukhanova street, dukke op og forcere flere trin at udseende.Hele den gyldne Horn Bay er synlige.Herfra, måske dem, der ikke er trætte dyr for Orinoye Gnezdo (Eagle's Nest). Se efter de store antenner på toppen af den næste hill.Du behøver ikke spekulere privat ejendom får på måde!En anden måde at nå frem til Eagle's Nest er at hovedet op Utkinskaya St.og Følg vejen snavs.

Vladivostok har været kontrolfugleunger af russiske øst siden dets grundlæggelse i 1860.Det er en by i fæstninger, og besøgende bør gøre en indsats for at se mindst én.

Vladivostok er unægtelig Rusland, men økonomiske bånd til sine asiatiske naboer er forførende, selv mens de store populationer af disse naboer forårsage angst.Med sin beliggenhed og alle dets fordele er Vladivostok sikker på at trives før end senere.

 


Bedst rådighed Vladivostok færge billet prisgaranti

Bedste Vladivostok færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DBS Cruise færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Vladivostok.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Vladivostok færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Vladivostok færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Vladivostok færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Vladivostok Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Vladivostok færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Vladivostok til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Vladivostok og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her