Vis færge

Vis passagerskibe og færger

Vis passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Vis til Ancona.

Sammenlign alle tilgængelige Vis færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Vis bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Vis, Ancona med blå linje færgen færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Vis færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Vis færger
Billet priser & reservationer


Bog Vis færge billetter
færge billet pris med blå linje færgen sejler fra Vis til Ancona online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Vis passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Vis færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Vis

Vis er en af de dalmatiske øer i Kroatien.Kanal Hvar adskiller det fra øen Hvar, og Biševo kanalen fra øen Biševo.Det er ca. 60 milevidt fra den italienske kyst.

Øen kan nås med færge fra Split eller Ancona.Øen er masser af fantastiske strande.De fleste af dem er fredelige selv i fuld sæson.Generelt seafront så udnyttet ikke og ser virkelig naturlige.

Locals er into landbrug, fiskeri og Turisme.Kyst af øen er skrånende og adskilt.Vest for øen er Komiza bugten og mod nord ligger Vis harbor.

Byen i Vis er placeret i den nordøstlige del af øen Vis nederst i en godt beskyttet bugt.Det udviklet fra tidligere bosættelser Kut og Luka, som blev en enkelt enhed i 1500-tallet ved opbygningen af kirken Gospa od Spilica.

Vis Ferry Port
Landsbyerne fra den østlige side af øen som: Zenka, Milna, Bargujac, Podstražje, Podselje, Plisko Polje og Marine Zemlje tiltrækkes til byen.Siden anden VERDENSKRIG havde hele øen været et militært område.

Turisme på Vis begyndte at udvikle betydeligt med afmilitarisering af øen i begyndelsen af krigen (1991-1995) i Kroatien.Det har så været kun 15 år siden at både øen og sine bydel åbnes for besøg af turister.Resterne af de militære objekter i den nordvestlige og nordøstlige del af Bay Vis er vidner til ophold af den jugoslaviske hær.

Under de sidste hundrede år emigrerede en del af befolkningen i Søg efter bedre levevilkår.Der er kun omkring 2000 mennesker bor i byen Vis og omkring 3500 på hele øen.

Mange besøgende, og især sejlsportsmanden, der kommer mere og mere til Vis.I hvert øjeblik kan du se ændringer i livsstil, men samtidig Vis har bevaret de gamle, uimodståelige Middelhavsområdet charme og liv uden stress og problemer.

Vis strande

På den sydlige kyst tæt ved landsbyen Rukavac nær byen Milna, er der Srebrena stranden eller sølv stranden.Dette er en fantastisk hvid pebbled strand, som bestemt fortjener et besøg.I den inderste del af bugten er der del af Srebrena dækket med peebles.Denne del er typicaly mere overrandt, mens den klippefyldte del er blot få meter herfra og se uden for bugten og er helt sikkert meget mere fredelig.Du kan finde barer og restaurant på ti minutter walinkg fra stranden, tæt på det sted, hvor du har til at forlade din bil.

En af de mest ekstraordinære og forbløffende indsugningstragterne i Adriaterhavet er Stiniva bugt på nord for øen Vis.Stranden er ikke tilgængeligt i bil, og du skal gå en vanskelig og stejle sti til ca. 30 minutter.

Stoncica bay ligger cirka 6 km fra byen af Vis på north eastern shore af øen Vis.Det er sandsynligvis den mest populære strand blandt unge mennesker.Der kan du finde en nice kiosk med ice cremer og forfriskninger, en hyggelig restaurant og en beach volleyball Legeplads.Stranden kan være overfyldt i fulde sæson.Det er sandsynligvis den bedste strand i øens bekymringer faciliteter.

Nice stranden er også gåafstand fra byen Komiza.Mest bemærkelsesværdigt strand Kamenica.Der kan du finde en nice bugt med peebles og en hyggelig atmosfære på grund af den Acquarius linje, der på dagen tid kører blot få meter fra seafront.Ingen mad serveres, men du kan finde alle slags forfriskninger.

Gå videre sydpå fra Kamenica du kan finde en nudist strand.

Toursim & historiske Vis

Fæstninger og de stony bunker bevidne den tusind-årige bosættelse på Vis, og resterne af et teater, indbygget i grundlaget for det franciskaner kloster på halvøen Prirovo, antikke varmeenheder eller den hellenistiske kirkegård, bekræfte, at Vis er en af de ældste bycentre i Kroatien.

Byen Vis, den antikke Issa, blev grundlagt af tyran af Syracuse Dionisius den ældre omkring 397 f.kr.som en base for græske kolonisering i Adriaterhavet.Bilæggelse af Dionisius havde været beliggende i del af byen, som nu kaldes Gradina og på halvøen Prirovu.

I den hellenistiske tid havde Vis været så stærkt, at det er godtgjort sine egne kolonier på placeringen af i dag byerne Trogir, Stobrec og Lumbarda på Korcula ø.Mange arkæologiske forbliver vidne til udvikling af Vis.Du cansee den smukkeste eksempel af antikke kunst på Vis i samlingen arkæologiske Museum Vis, som er placeret i fæstningen Batarija: bronze lederen af Gudinden Artemida.

Ved siden af det er der også andre værdifulde antikke værker som lederen af mænd og kvinder, keramiske vaser i forskellige former, fartøjer og især en samling af Amfora, som var taget ud af havet nær byen.
Særlig arkæologisk betydning er hellenistiske gravsten (stele) fundet i området by Mrtvilu på den vestlige side af de i dag sport-grunde.

De naturlige forhold og traditionen har fastslået, udvikling af de økonomiske aktiviteter af indbyggerne i Vis.På grund af mange områder af jord, dyrkbare og kvalitet, især på områderne omkring byen Vis har for landbruget altid været den vigtigste del af økonomien.

Vindyrkningsområde har været den vigtigste aktivitet i de lokale indbyggere siden de antikke gange, og så forfatteren Agatarhid fortalt os "hvordan vinstokken fra Issa, en ø i Adriaterhavet sammenlignet med andre bedre". På den anden side de rige fiskepladser i denne del af Adriaterhavet

Havet har påvirket udviklingen af fiskeriet.Ved siden af de nævnte aktiviteter er den vigtigste faktor i dag tjenester, og specielt turisme.
Byen Vis har en rig kulturelt monumentale arv fra en nyere alder.Der er mange sommerhuse, fæstninger og slotte.

Hvis starter fra Kut, som er på den sydøstlige del af havnen og bugten, du også vil overføre ved palace Jakin, palace of digteren Petar Hektorovic, Petrinovics palace, huset, hvor en af de bedste kroatiske forfattere Ranko Marinkovic blev født, Prdvarics palads og Gazarovics palads.Der Følg palace Gariboldi og den berømte Vila Kaliopa og østrigske fæstningen Batarija.

På porten venter der paladser af Mardesicev, Radosijev, Vukasinovic-Dojmijev og Tramontana palce og tårnet Perasti.Udenfor byen findes de engelske fæstninger Terjun, Fortica og Velington.

Vi kan pege af korsbenet arkitektur og kunst især pre Romanic Church St.Jurje (St.George er protektor for byen og fejres April 23rd) i bugten af samme navn i den nær Czechvilla og kirken St.Marija i Podselju - åndelige centrum af øen, hvor indbyggerne i Vis pilgrim på Mary Ascension.

Blandt de andre korsbenet objekter bør du besøge kirken af St.Ciprian og Justine på Kut, kirke Gospa od Spilica, som forbinder Kut og havnen, og de franciskaner kloster på halvøen Prirovo.
Der er en primær og high-school "Antun Matijesevic-Karamaneo" i Vis.

Inde i byen kan du håndtere forskellige sport-aktiviteter.Der er veludstyrede sport- og personalefoyeren med fire tennis-grunde, en basketballbold og en fodbold-jorden.Du har også en sejlsport, en cricket og en paragliding club i Vis.Det er muligt at dykke udenfor byen sammen med andre dykkere i to dykning-centre.Du kan også gå bjergbestigning og drev cykler.

Byen Vis tilbyder omkring 1500 senge i private huse og lejligheder og omkring 400 senge i hoteller.Du skal ikke gå glip af en af de ti restauranter i byen eller en af taverns / konobas, som er dele af landdistrikterne husstandene udenfor byen.Du bør smage de hjemlige specialiteter som indenlandske brød fra Vis og pilchards fra grillen.

I årets løb er en masse interessante manifestationer, specielt New år tærskelen på friland, carnival og International Festival af amatør teater i maj, den kulturelle sommer af Vis med koncerter og teater i sommermånederne, og en sejlsport-regatta i oktober.

 


Bedst rådighed Vis færge billet prisgaranti

Bedste Vis færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige blå linje færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Vis.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Vis færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Vis færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Vis færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Vis Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Vis færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Vis på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Vis og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her