Ventotene færge

Ventotene passagerskibe og færger

Ventotene passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ventotene Casamicciola, Napoli og Ponza.

Sammenlign alle tilgængelige Ventotene færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ventotene bilen og passager færgen sejler til og fra Ventotene, Casamicciola, Napoli og Ponza med Hurtigbåde færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Ventotene færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ventotene færger
Billet priser & reservationer


Bog Ventotene færge billetter
med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Ventotene Casamicciola, Napoli og Ponza online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ventotene passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ventotene færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ventotene

Ventotene ligger i det Tyrrhenske hav lige vest for regionen fastlandet i Campania.

Charmen af Ventotene fremgår det øjeblik du staffage det fra båden transporterer du til dets kyster.Der sidder der ligesom en ensom svamp kage fremspringende fra overfladen af en klar blå plade, øens blotte størrelse eller mangel på samme, løfter noget, ikke kun særlige men personlige.

Ankommer på denne lille ø ud for vestkysten af Italien, Angiv du havnen er indbygget i siden af vulkansk øen ved gamle romere og kun for nylig udvikles og udvides for at give for tungere trafik.

Fiskernes bådene foring harbor sammen med pizza og scuba butikker giver øen at kvintessensen lille-by italienske føler.

Ventotene Ferry Port

For at få til midten af øen, gå du vikling rampen til Piazza Castello, hvor rådhuset sidder.Grib en cappuccino på én af to cafeer dér, hvor moonlight som restauranter under højsæson fra maj til oktober.Hvis koffein ikke opfylder du, Grib en flaske vin til et af de lokale alimentari og sidde i parken højre off pladsen for majestætiske visninger af den lille ubeboet ø i Santo Stefano (bruges til at tilbageholde Mussolinis modstandere under hans styre).

Del af klyngen øer kendt som Pontines, Ventotene - som får sit navn fra det italienske ord for vind, "vento" - ligger i det Tyrrhenske hav lige vest for regionen fastlandet i Campania.

Det optager mindre end et firkantet mile og dens historie datoer til Romerriget, når kejsere som Augustus og Tiberius fundet øens isolering perfekt til forvist uromagere.Verdenskrig, blev det brugt som en Lyttepost ved en tysk garnison før bliver erobret af allierede i 1943.

Om dagen kan du solbade ved en af de tre vigtigste strande.Cala Nave er det foretrukne valg for dets tilgængelighed, sort vulkansk sand og rock klipper, der gør for ideelle badet i intens Middelhavsområdet solen.

Ventotene blevet en scuba dykning destination på grund af sine frodige og hovedsagelig uforstyrret akvatiske liv.Der er flere scuba-dykning skoler på øen, hvoraf den ene blev rejst i slutningen af 70 ' erne og er den ældste scuba academy i hele Italien.Private og gruppe lektioner starter på 100 euro.

Ventotenes størrelse gør den perfekt til blot at modregne og udforske.Walking er billige, og tilbagelæggelse lyse landskabet--som ofte fordobler som cliff's kant på grund af øens smal bredde--belønne ikke kun for dets glimrende farvede vegetation, men også for dens panoramaudsigt og mangel på adgangsgebyr.

Lavere på øen, opdage mejslet klipperne pockmarked af kogsaltopløsning (lidt svære bruges til at indsamle fersk saltvand i oldtiden) og havet huler nede ved havnen hvor gennemsigtig puljer handle ofte som vinduer i den forbløffende marine liv, der omgiver øen.

Hvis du leder efter noget lidt mindre karakter-orienteret, der findes to museer.Villa Giulia--som er mindre lukkede museum end udendørs levn--er ancient resterne af en struktur, der husede/fængslet kejser Augustus' datter, Giulia, der blev landsforvist der for hendes promiskuitet og umoral.Den anden er det Archeological Museum, som i sine mere standardiserede præsentation besidder mange artefakter, der er blevet afsløret på øen med årene.

I modsætning til sine mere hektiske (ved italienske standarder) og populære sydlige naboer, Ischia og Capri, Ventotene knap nok blevet rørt af internationale turisme.Hotellerne er overkommelig, og fødevarer er ikke overpris.I dag, det hjem til en året rundt befolkning på omkring 600.At antallet stiger i løbet af sommeren måneder, især i August, når det lader til at alle italienske hoveder til havet, eller September, når Festival af Saint Candice (Festa di Santa Candida) forvandler øen til en udvidet part.

Ventotenes reelle appel er ikke i sin betagende 360 graders havudsigt, dens klare, rene vand eller selv dens arkitektur og mennesker.Der findes andre steder i Italien lige så forbløffende.Sin charme er i den forstand, får du, at du oplever noget ikke opdaget af de turister, som flok massevis til resten af Italien året rundt.

 


Bedst rådighed Ventotene færge billet prisgaranti

Bedste Ventotene færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Ventotene.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ventotene færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ventotene færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ventotene færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ventotene Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ventotene færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ventotene til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ventotene og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her