Varberg færge

Varberg passagerskibe og færger

Varberg passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Varberg til Grenå.

Sammenlign alle tilgængelige Varberg færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Varberg bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Varberg, Grenaa med Stena Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Varberg færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Varberg færger
Billet priser & reservationer


Bog Varberg færge billetter
færge billet pris med Stena Line færger, der sejler fra Varberg til Grenaa online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Varberg passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Varberg færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Varberg

Varberg er en populær seaside resort og spa på vestkysten af Sverige.

Ikke alt for mange udenlandske rejsende gøre deres vej til Varberg, når du besøger Sverige.Dem, der normalt går til se Havsbadet.Ellers holde rejsende besøger området generelt til mere kendte destinationer som Stockholm og Malmø.

Der er ingen lufthavn i Varberg bortset fra en lille landing strimler bruges af privat jetfly, nærmeste internationale lufthavn i Göteborg, som har flyvninger fra de fleste lufthavn hubber i Europa.

En dobbelt daglig passager-færge ved Stena Line forbinder Varberg med Grenå i Danmark.

Bymidten er nemt tilgængelig til fods.Andre indstillinger er cykler og biler.Der er en offentlig transport netto, men ikke meget god.

Varberg Ferry Port

Comming med jernbane, Varberg er langs linjen mellem Göteborg og København via Malmö med masser af afvigelser, hver time under dag og mere ofte under formiddag og aftener.Rejsetiden fra Göteborg er 40 minutter en tre timer fra København.Forbindelser er også findes fra Borås med seks tog dagligt.Der er ingen direkte tog fra hovedstaden Stockholm, en ændring af tog, i Göteborg er nødvendige.

Varberg attraktioner

Kallbadhuset er en smuk træ bathhouse i havet nær byen center åbent året rundt (har saunaer). 

Varberg's Fortress (Varbergs fästning) er en gamle slot tæt på byens centrum.Dele af slottet er åben 24/7, mens man skal være i en guidet tur til at nå andre dele.

Getterön en tidligere ø (nu forbindelse til fastlandet) 2 km nordvest for Varberg med en fugl station og flere nice strande.Der er også en smukke område i den vestlige del.

Få en spa at Apelviken eller bare gå rundt... 

Varberg også har nogle af de bedste wind surfing i Sverige, med et surf Center placeret i Apelviken.Centret tilbyder leje surfbrætter, og det har en café, der er åbne dagen kl.Ud for midten du finde restauranten "Majas vid Havet" [Majas ved havet] som tilbyder fremragende mad og vin.De er kun åbne i juli, og de lægge på koncerter praktisk taget hver nat i ugen.

Ullared (30 km øst for Varberg). Ullared er en lille by originalen berømt for en enorm Butik kaldes GeKås.Nu dage hele byen er en mega mall.Værd at opleve! 

Havet lystfiskeri -Varberg havet-Angling konkurrence er i maj.Det er en af de største konkurrencer af sin art i verden.

Torpa  -En belønnende side tur er at Torpa, nord for Varberg, som har en middelalderlige kirke med en skrifttype til 1300-tallet og 1700-tallet loft malerier.Træ tårnet peger mod øst.

Torstorp -Rock udhugningen og Cemetery - øst for Träslövsläge, på Torstorp (Golfbane), er moderne Helleristningerne - nogle 130 Ordsprogenes klip fra rock i tidlige 1800-tallet ved en lokal jordbesidder navngivet Bexell.

Varberg har flere forskellige restauranter og barer betjener fødevarer.Det har også en fisk shop i havnen for dem, der ønsker at gøre deres egne måltid.

Apelviken , en kort taxa ride syd for byen, tilbyder en bred vifte af fødevarer, med 4 populære restauranter spredt ud langs i sand striben."Solviken" tiltrækker hovedsagelig kunder fra den nærliggende camping."John's Place" er berømt for det er fantastisk beliggenhed - på stranden - og det har en god men dyr Bar-B-Q."Majas vid Havet" er kendt for det koncerter med store svenske pop grupper, god mad og nice atmosfære.Sørg for at bestille deres bud ribben.Shooting star er "Olles", en lille og meget populære udendørs restaurant i den sydlige del af bugten.De tjener gode fødevarer på stor værdi.

 


Bedst rådighed Varberg færge billet prisgaranti

Bedste Varberg færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stena Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Varberg.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Varberg færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Varberg færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Varberg færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Varberg Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Varberg færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Varberg til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Varberg og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her