Valencia færge

Valencia passagerskibe og færger

Valencia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Valencia til Cagliari, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Salerno, San Antonio og Tanger Med.

Sammenlign alle tilgængelige Valencia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Valencia bilen og passager færgen sejler til og fra Valencia, Cagliari, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Salerno, San Antonio og Tanger Med med Acciona færger, Balearia færger og Grimaldi linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Valencia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Valencia færger
Billet priser & reservationer


Bog Valencia færge billetter
med Acciona færger, Balearia færger og Grimaldi linjer for færger sejler fra Valencia til Cagliari, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Salerno, San Antonio og Med Tanger online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Valencia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Valencia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Valencia

Provinsen Valencia , den største af de tre gør op Valencia, er beliggende i centrum af den spanske Middelhavet kystlinje samtidig med udsigt over den rummelige Golf i Valencia.Det er veg på bagsiden af en gruppe af medium-høj bjerge og rullende plains fører til jorder af Aragonien og Castilla-La Mancha.Det er også overfor de Baleariske Øer og lige langt fra Spaniens to store beslutningstagning centre Madrid og Barcelona.

Hvert år mere end fem millioner oversøiske besøgende vælger Comunidad Valenciana (Valencia-regionen) som deres feriemål.De fleste synke efter resorts af tynde kystnære strip, hvor de bo put – undtagen, måske, for en dag tur til Valencia City.

Valencia City , regionens kapital, er berømt for sit natteliv, vilde Las Fallas foråret festivalen og dens Ciudad de las Artes y las Ciencias betagende arkitektur.

Valentia Ferry Port
Valencia færgedrift efterlade fra havnen i Valencia, som er en af de største havne på Middelhavskysten og første port i Spanien.Fra Valencia Ferry Port kan du tage færgen til Palma, Ibiza, Mahon, San Antonio og Tanger Med med erhvervsdrivende BaleariaISCOMARTrasmediterranea og Grimaldi Ferries
Turist attraktioner & aktiviteter 

Strande
Playa de Malvarrosa og Playa e Levante o de la arenaer er de mest populære byen strande, lige nord for porten.For at få der skal tage metro eller sporvogn til Eugenia vinstokke eller Arenas station, eller tage metro til Maritim Serreria og fortsætte med sporvogn til Neptu (alle på én billet). El Saler er den bedste og bedst udviklede strand nær Valencia.Devesa er uudviklede og har nice omgivelser.Ved Devesa og Playa Pinedo findes nudist sektioner.Disse strande er beliggende syd for porten.For at nå dem, skal du tage den gule Bus (drives af "Herca") fra Calle Alicante nær togstationen, i retning "Perello". Turen tager ca. 30 minutter; bussen kører hver time 7 am - 9 pm.

Hot Springs 
Hot foråret er placeret 90 km nord for Valencia i en region, kendt for sine bjerge, dybe Slugters og naturskønne karakter.De krystallinske farvande i lagunen boblen op fra jorden ved en temperatur på 25ºc året rundt.Dette velkendt sted ved locals er stadig undiscovered af de fleste rejsende.Historien går at hot foråret var det foretrukne badning og afslapning websted for en mauriske king´s harem.Vandet blev sagt at holde hans kvinder, unge og smukke.Dyppes i en svømmetur vand og Udforsk lagunen Snorkel, se fisk omkring dig og Opdag de skjulte grotter.Til den tapre there´s mulighed for at springe fra klipper ret i den dybeste del af lagunen.

Albufera
En frisk vand sø.Ris er dyrket i det omkringliggende område.Albufera er også vært for mange interessante sorter af trækfugle.Lokale landsbyen i området, El Palmar, er også et godt sted til at prøve nogle paella eller andre lokale retter.

Manises
15 km syd vest for Valencia.Det er ikke kun webstedet i Valencias lufthavn, men også et vigtigt center for keramik.Nogle 100 keramik fabrikker er placeret i kommunen, hvor kunsten har været praktiseres i mindst 700 år.Ved MCM Museum er der udstillinger om historien af keramik i området.

La Tomatina
Vært nærliggende Buñol sidste onsdag i August.En festival, der involverer tusindvis af deltagerne kaster modne tomater på hinanden.Kontroller, at du bære tøj, som du kan smide ud efter wards, som det får meget rodet.

Sightseeing omkring byen begynder i gamle kvartal.Indtil det nittende århundrede, blev det forsvaret af en mur, som var den inderste rute af ingen 5 bussen.Stadig stående som et bevis er yndefulde Torres de Serranos, rummelige Torres de kvart og nogle resterne af den forstykke væg i kælderen af Valencia Institute for moderne kunst (IVAM). Den mest fremragende kunstneriske kulturarv er den, der findes i distrikterne Seu og Xerea, hvor de forlod af romerne varemærker ligger skjult beneath arabiske ruiner og moderne kirker og slotte.

Landkreis Mercat tog figur omkring livets handel af byens indbyggere.Derfor bruges sine to mest emblematiske bygninger til handelsformål.Den gotiske bygning af La Lonja, erklæret af UNESCO som en universel arv monument, funktioner en smuk søjleprydede værelse hvor gamle tabellerne, som handelsmæssige transaktioner blev afsluttet er stadig i brug i dag.Uden for voksede den ødelagte væg Valencia af bourgeoisiet, med sin brede fortove, bredt anlagt stålsplinter og utallige forekomster af modernistiske arkitektur.På anden siden af Turias gamle flodleje ligger planteskole haver, sammen med det Fine Arts Museum og den topmoderne del af byen, som på grund af dets størrelse, tjener som en nexus mellem de kystnære townships og gamle kvartal.Futuristisk ansigtet af byen er spejlet på den gamle flodleje gennem Gulliver Children's park og fritid og kultur komplekse, Ciutat de les Arts jeg de les Ciencies (den Arts & kulturby). Liv i byen spredes til seafront med havnen og strandene i Las Arenas og La Malvarrosa.

Hvis du rejser til Valencia via Barcelona, glem ikke at tilbringe nogen tid i den catalanske hovedstad.Selvom begge er beliggende ved Middelhavets kyst, har hver by en meget forskellige kulturelle appel.Eksempelvis har hvor Valencia har sin Institute of Modern Art, Barcelona Gaudis museet.Gennem easytobook.com kan Hoteller nær lufthavnen reserveres.For eksempel beliggende the Best Western hotel, som er kun tre kilometer fra lufthavnen.

Valencia som en storby.Byen har naturligvis talrige hoteller.Til lagring af maney kan du også bedst ophold i et af budget hotellerne i Valencia.

 


Bedst rådighed Valencia færge billet prisgaranti

Bedste Valencia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færger, Balearia færger og Grimaldi linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Valencia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Valencia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Valencia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Valencia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte færger, Valencia customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Valencia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Valencia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Valencia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her