Umago færge

Umago passager- og færger

Umago passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Umago til Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Umago færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Umago bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Umago, Venedig med Venizia linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Umago færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Umago Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Umago færge billetter
færge billet pris med Venizia linje for færger sejler fra Umago til Venedig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Umago passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Umago færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Umago 

Umago  er en maleriske Middelhavsområdet by-port på den nord-vestlige Istrien shore.Det er placeret i en attraktiv bay, som også indeholder en af de mest prestigefyldte ACI lystbådehavne med det blå flaget.

Udover marina har 10 flere strande fået tildelt blå flag, et internationalt symbol af havet klarhed og strand tilpasninger.Nogle af de mere smuk og berømte strande i Umago er den Laguna Stella Maris beach, Katoro beach, Aurora stranden og Kanegra beach.Umago har en usædvanlig interessant fortid.

Det blev opdaget af romerske adelsmænd i oldtidshistorie, der har besluttet at omdanne den til deres sommer manor.Glød, luksus og glamour disse gange er spejlet i de venetianske huse beliggende i den gamle Umago kerne.Dele af byen vægge og forter er blevet bevaret i byen, samt barok og renæssance kirker og bygninger.

Umago  har flere historiske steder, som St.Mary kirke (fra 1400-tallet, smykket med freskomalerier), Kirke af Assumpion af Jomfru Maria og St.Pelegrio (bygget i 1507, efter Genfærdet af pest) såvel som den gamle del af byen, som ikke er så rige med historiske bygninger som det er attraktivt på grund af sin holdning.Byen er omgivet af havet og har en malerisk by center.

Umago Ferry Port

Umago  er ideel til din ferie på grund af dens naturlige skønheder, historie, tradition, såvel som den varmt middelhavsklima.Aktiv ferie entusiaster vil finde, hvad de vil i Umago, fordi det er en by af turisme og sport.Du kan nyde tennis, fodbold, lidt fodbold, Cykling, Nordic walking walking, jagt, bowling, beachvolley, basketball, Dykning, sejlsport, vand sejlsport, vandski, glente flying og talrige andre aktiviteter.

Husk at nyde utallige delikatesser og specialiteter i denne region som Istrien prosciutto, Istrien ost, svinekød tyndstegen, Rösti, krostule og top for Istrien gastronomi-trøfler, såvel som talrige fisk specialiteter.Du kan nyde alle disse retter i restauranter og tavern som "Dante", "Maremoto", "Cittar", "Aurora", "Misa" og "Pelegrin".

Nærliggende Savudrija, en lille fiskeri by beliggende på en lille halvø, kun 9 km fra Umago. Selskabets varemærke er et gamle fyr, bygget i kærlighed mellem en østrigsk adelsmand og en indenlandsk pige.Det er berømt for talrige historiske resultater – oldtidshistorie, romersk, middelalderlige... hele historie indtil de smukke østrigske villaer.Savudrija har været beboet siden oldtidshistorie og har et naturligt fænomen: sten overflader på kysten, som kommer ind i havet ved en mild vinkel.Den er ideel til mange sportsgrene som Cykling, trekking, jogging og surfing.Kyst Savudrija er overgrøt med træet fyrreskove.Det er attraktive for nudister FKK stranden beliggende syd for selve centrum af stedet.Traditionelt fokuseret på fiskeri, er Savudrija berømt for sine hyggelige restauranter og behagelig strande, så vi anbefale det til familier, der nyder rocky strande.Savudrija vært traditionelle manifestationer som St.Mary Magdalene feststemning i Zambratija (udgangen af juli) og Savudrian nætter (i August). Du kan nyde forskelligartet Istrien delikatesser i restauranter "Adria!,"vildtlevende","Moj Mir","Sveti Andrej"og tavern"Alber". Mens du opholder i Savudrija Husk at besøge Umago, Poreč og Rovinj.

At se i og omkring Umago 
Umago - den gamle townOld by Umago 
På grund af Umagos stormfulde historie blev bygninger fra sent oldtid og tidlig middelalder fuldstændig ødelagt.Den foreliggende historiske kerne arvet den bymæssige struktur i middelalderen.Der er adskillige påmindelser af denne æra: væggen forbliver, venetianske villaer og ovenfor alle, maleriske smalle gader.Den, der bevares bedst er også den ældste, – vest tårnet nu boliger Museum Umago, keeper af en værdifulde samling af arkæologiske artefakter fundet på webstedet af byen Umago. Church St.Peregrine 
Ikke langt fra Umago, på Rosazzo forbjerg findes en lille, meget gamle Church St.Peregrine.Den blev bygget af indbyggerne i Umago til at markere stedet hvor, under Diocletian æra.

Fyr i Savudrija 
Ældste fyr på den adriatiske kyst bygget i 1818, 36 m høj med lys synlig fra 32 kilometer afstand.Opførelsen af fyr er forbundet med en kærlighedshistorie af grev Metternich, som skønt gift, faldt i kærlighed med en lokal pige og havde bygget til hendes ære fyr.

Sipar forbjerg
Mellem Savudrija og Umago under lav tides et lille 200 m lang og 50 m bredt forbjerg og en bunke af sten stige fra havet: disse er kun resterne af den antikke Castle Sipar fra det femte århundrede.Byen Siparis eksisterede her under den romerske æra, et bevis for dette er grundlaget for villaer og huse, mosaikker, marmor, keramisk, urner og mønter findes i denne placering, alle datering fra æra med Constantine og Valerius.Sipar blev helt plyndret og ødelagt i 876 ved Neretvian pirater ledet af forbuddet Domagoj og aldrig genvandt sin tidligere betydning.

Villa Tiola 
Et virkelige paradis for dykkere!Denne Luksusvilla havde sin egen romerske spa, vand cisterne, enorme bolig kvartaler overdådigt dekoreret med mosaikker på gulvet og freskoer på væggene.Resterne af en måling af 30 meter i længden og 6 meter brede pier er placeret i havet nær villaen, mens resterne af en enorm konstruktion kan også genkendes, sandsynligvis en pulje af en anden romerske villa.

Arenaen i Pula 
Arenaen i Pula, det romerske amfiteater er beliggende i centrum af Pula.Det blev bygget i 1. århundrede f.kr og tog sin nuværende form i 1st århundrede når det kunne sæde omkring 20.000 tilskuere.Det tjente gladiator slagsmål, der fandt sted i det indtil 5th århundrede.

Brioni øer - nationalpark 
Cretaceous Park med systemtænkning dinosaur footprints, byzantinske castrum og resterne af romerske villaer, arkæologiske og naturvidenskab indsamling, udstillingen "Josip Broz Tito på Brioni", familien Mausoleum af Kupelwieser er kun nogle af de seværdigheder, du ikke må forpasse.Og mens walking langs øer vil du blive ledsaget af talrige tæmme fuglearter, hjorte, mufflonfår og andre storvildt.


Euphrasian Basilica – en del af UNESCO verdens kulturarv 
I byen Poreč nær Umago, er der en af de smukkeste tidlige byzantinske kirker i Europa kaldes Euphrasian Basilica efter biskoppen i Poreč hvem havde denne fantastiske tre-kirkeskib kirke bygget over webstedet af en ældre kirke.Af særlig interesse er de imponerende mosaikker over Apsis af ædelstene og mother-of-pearl.

Motovun vægge 
De vægge, der omgiver den lille middelalderlige bakketop by Motovun fremlægge en uvurderlig kulturelle og historiske arv af Istrien.Meget velbevarede gamle by kernen er omgivet af imponerende forsvar vægge.

Hum – den mindste by i verden 
Ifølge den Guinness Rekordbog, med sine 23 indbyggere, er Hum den mindste by i verden.Det er beliggende i den centrale del af Istrien og berømt for Alley af glagolitiske præsterne – et entydigt mindesmærke til gamle kroatiske glagolitiske scriptet.

Lim kanal 
Det er et geo-morfologiske fænomen med lovgivningstræet canyon klipper stigende op til 150 m over havets overflade.Med dens smalle, 11 km lang inlet det repræsenterer en af de smukkeste landskaber i Istrien.

Naturpark Učka 
Učka bjerget og dens højeste top Vojak 1401 m tilbyder betagende 360 ° panoramaudsigt over Istrien halvøen, nord Adriaterhavet øer, Mihalci Kotar bjerge, Venedig, italienske Alper... 

Turistkontor i Umago  er Trgovacka 6, tel: 052 741 363, fax: 052 741 157, e-mail: tz-grada-umaga@pu.htnet.hr.

 


Bedst rådighed Umago færge billet prisgaranti

Bedste Umago færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Venizia linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Umago. Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Umago færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Umago færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Umago færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Umago Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Umago færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Umago til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Umago og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her