Ullapool færge

Ullapool passagerskibe og færger

Ullapool passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ullapool til Stornoway (Isle of Lewis).

Sammenlign alle tilgængelige Ullapool færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ullapool bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Ullapool, Stornoway (Isle of Lewis) med Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac)-færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ullapool færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ullapool færger
Billet priser & reservationer


Bog Ullapool færge billetter
færge billet pris med Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) for færger sejler fra Ullapool til Stornoway (Isle of Lewis) online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ullapool passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ullapool færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ullapool

Ullapool er en lille og vigtig by på den nordlige Skotlands vestkyst, det er beliggende inden for 2 timer drev fra Inverness og er mange af områderne i det skotske højland at folk tæt på elsker at besøge.

Byen er også den vigtigste endestation for færge til Stornoway, så MV Isle of Lewis er en hyppig gæst.Færge kontorer har for nylig flyttet til den attraktive nye bygning på mole, men køretøj venter området forbliver det bemærkelsesværdigt effektive arrangement af koncentriske baner ret i hjertet af byen modsat færge anløbspladsen.

I 2009 færgen begyndte at operere syv dage pr. uge: indtil da havde været ingen søndag tjeneste.En anden almindelig kalderen er det lille krydstogt skib Hebridean prinsesse.

Ullapool er ideel som en base for at udforske nordvestlige del af Skotland.Det har indkvartering der passer til alle smag og lommer, herunder en af de bedste (og bedst placeret) campingpladser i denne del af Skotland.Og siden opgradering af de fleste af vejene yderligere nord det er inden for rimelige rækkevidde af mange dele af regionen at femogtyve år siden ville have behøvet for en større ekspedition at nå.

Ullapool ferry terminal

Ullapool tilbyder nogle meget rart pubber, herunder færge båd Inn.Det har også en række butikker fra mindste højre op til et velforsynede supermarked: alle på en self catering ferie er sikker på at besøger sidstnævnte på et tidspunkt under deres ophold.

Lokalt ud over de mere berømte attraktioner i Wester Ross som Inverewe gardens og den victorianske Spa by Strathpeffer er der en leisure centre, fuld størrelse svømning pool, en golfbane og museum i en gammel kirke.Om aftenen er et overraskende forskelligartet udvalg af levende underholdning hele året.

Nord for Ullapool er et fantastisk område med Sutherland og Caithness, hvor nogle af landskaberne vil gøre dig føle, du er i endnu en anden planet, ikke bare et andet land, vilde og forrevne, er det også har det blide landskaber og mange små landsbyer, hamlets og historiske steder.

Lochinver og Kinlochbervie er to af de Fællesskaber du skal besøge hvis rejse nordpå fra Ullapool, og hvis du får til Kinlochbervie derefter tage en dag eller to at se sig omkring gamle Shore mere, og den berømte og mysterous (supposingly haunted athough har jeg aldrig set spøgelser) Sandwood Bay.Hvis du er ligesom os og tage din hunde med dig næsten overalt skal du være klar over, at hunde ikke tilladt på gåtur til Sandwood Bay.Hvis du bliver spurgt dig at bevare din hund på et kundeemne (plakater og skilte) skal du altid gøre det selv når din hund er godt behaved.Hvis du følger reglerne, der derefter du vil have en stor dag ud med din hund og eveyone herunder fåre- og dyreliv vil blive holdt sikker.

Ved Lochinver og Kinlochbervie er fishermans missioner hvor du kan få en krakning fisk og chip nadver.Fisk og chip butikkerne i Ullapool er også fremragende, og hvis du køber en af jumboruller fiskene blot være opmærksom på de betyder "store". 

Nordpå er yderligere mange flere steder at opdage herunder Durness, Smoo Cave og fyrtårnet ved Cape Wrath.Denne hjemmeside har oplysninger om områder omkring Ullapool og syd for Ullapool hen imod Poolewe og Gairloch.

Området omkring Ullapool er berømt for bjergene som Fisherfield og en Teallach.Mange af vores bjerge er Munros, der er de over 3.000 meter høj og mens der findes mange steder du kan gå til en let gåafstand til bakkerne du bør altid være opmærksom på, at bjerge og bakker kan også være forræderisk og Sørg for du tage en kort og kompas med dig.De ture, vi har tendens til at gøre med vores hunde er "på flad" så at tale og opbevare for at godt markeret stier.Du kan se et par billeder har vi taget på en af vores ture mod Fisherfield, An Teallach område bliver nærliggende.

Aktiviteter omkring Ullapool omfatter walking, som allerede nævnt, sejler, øjekast ser, surfing, fiskeri, golf blot at nævne et par stykker.Populære ferie aktivitet er en cruise omkring sommeren øer og en af disse tilbydes i en høj hastighed båd, så hænge på stramt og gå til et eventyr af en levetid med Seascape til spændende båd ture omkring Ullapool og sommer-øerne.Og for enkeltpersoner og grupper du kan hyre din egen charter båd fra Richard Ross, der kører en tjeneste til chartret kaldet Creag Ard chartre.Richard har en ny båd denne sæson, større og bedre end sin gamle, og det er ideel til scuba dykning ture omkring sommeren Isles, fiskeri og personaliserede turbåde omkring de øer og Loch Broom.

Fra Ullapool kan du rejser med båd til mange af øer, på Skotlands vestkyst og for en usædvanlig og interessant ferie idé du tage et kig på Shetland Geotours.Shetland Geotours give dig ' off - den-slagne-styr ' erfaringer at nyde det fascinerende landskaber, geologi, arkæologi, historie og dyreliv af Shetlandsøerne.

 


Bedst rådighed Ullapool færge billet prisgaranti

Bedste Ullapool færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Ullapool.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ullapool færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ullapool færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ullapool færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ullapool Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ullapool færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ullapool til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Ullapool og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her