UIG færge

UIG passagerskibe og færger

UIG passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Uig til Lochmaddy og Tarbert.

Sammenlign alle tilgængelige Uig færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Uig bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Uig, Lochmaddy og Tarbert med Caledonian MacBrayne færge (Calmac)-færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Uig færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

UIG færger
Billet priser & reservationer


Bog Uig færge billetter
færge billet pris med Caledonian MacBrayne færge (Calmac) for færger sejler fra Uig til Lochmaddy og Tarbert online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Uig passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Uig færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Uig

UIG er spredt ud omkring det vidunderlige south-west modstående amfiteater Uig Bay.Det er den største bosættelse på Trotternish, det nordligste af indsamling af halvøer, der mødes for at danne Isle of Skye.En vej blev bygget til Uig fra Portree i 1812, og ved 1840 var der blevet bygget en pier og dampapparater var at tilvejebringe regelmæssige tjenesteydelser til Tarbert på Harris, Lochmaddy på North Uist, og andre steder i North West Skotland.

De 363 mennesker, der bor i Uig gør deres livings fra fiskeri, husmandsbrug (normalt deltid), turisme og færgen.

Er flere husmandsbrug townships herunder Cuil, Rha og Idrigill omkring bugten.Floderne Rha og Conan flyder ind i bugten via træbevoksede Slugters.Skovarealet styres af Woodland Trust og er et af de få områder af antikke skovareal tilbage i Skye.

UIG  tendens til at blive betragtet som mindre en del af Skye end en trædesten undervejs til de vestlige øer.Herfra er det, at du fange færgen til Lochmaddy på North Uist og Tarbert på Harris.Men mens Uig liv roterer omkring den færge endestation, der er meget mere her udover som, kombineret med sit spektakulære indstilling, gør Uig værd at et besøg i egen ret.

UIG Ferry Terminal

Dampapparater blev erstattet af en bilfærge i 1963, og du kan se på den nordlige side af Uig Bay endestation blev bygget.Tjenesten er i dag drives af Hebriderne MV.Den lange Mole fremspringende ind i bugten at tjene færgen bruges også som en base for lokale fiskerfartøjer.

En gåtur langs Mole er en underholdende måde at se Uig fra et andet synspunkt (se billedet for foden af siden). Advaret om, men at det kan være et meget travlt sted når færgen lastning eller losning.Og endda på andre tidspunkter, store nedkølede lastbiler venter på at tage rejer og krabber direkte til markeder til Frankrig og Spanien er et almindeligt syn.

Endestation og dets tilknyttede bygninger indeholder hovedfokus til Uig.Resten af landsbyen kan blevet sammenfattet som to pubber, to butikker, to kirker, to barer, et hotel, et bryggeri, en lervarer og en benzin station at fordobles som en café.Du vil også finde en række tilgængelige indkvartering til rådighed, herunder et lejr websted.

To virksomheder er et besøg værd.Uig lervarer tilbyder en vifte af høj kvalitet lervarer, der fremstilles i deres lokaler nær mole, hvor du kan se det gøres: dens placering er annonceret som et tegn på en yacht på et påhængskøretøj!Skye bryggeriet sælger sine egne fremragende reelle ales fra bryggeri shop her.Vi anbefaler deres "røde Cuillin" som en af de bedste mellemlang bittere du sandsynligvis at finde overalt.

Yderligere omkring Uig Bay du kommer til den meget tiltalende færge Inn, en af værtshusene nævnt ovenfor, hvilket ikke aften måltider, fuldstændige, som dets fortegn siger, med indlogering.På den sydlige side af bugten klatrer vejen op forbi de meget slående hvid-malet Uig Hotel, ud for den lige så slående (og lige så hvid malet) kirke.Uig hotellet er sandsynligvis det bedste sted i Uig til en fremragende frokost.Der er også en vandrehjem i denne side af landsbyen.

Nogle af de bedste visninger af Uig er havde fra road south, som den klatrer ud af bugten.Herfra kan du kigge ud over havnen og højere jorden mod nord.Tæt ved ligger kaptajn Fraser's Folly.Dette cirkulære tårn er vagt slot-lignende men viser sig for at være en vanvid, bygget som du får har gættet fra navnet af laird af dagen, kaptajn Fraser: og det stammer fra 1890.Det er på privat jord og åbne ikke for offentligheden.

Turistattraktioner i Uig

Museet af Highland liv
Disse er blot nogle af tingene af interesse i Uig distriktet selv, men selvfølgelig det omkringliggende område er fuld af steder af historiske og naturlige interesse.Livets Skye af museumsøen er blot en kort afstand nord for Uig i Kilmuir, og er et must for enhver besøgende til området, og den lille bog "Discovering Skye" af Jonathan MacDonald, som kan købes på museet, er en glimrende måde at få en introduktion til rige historie af øen, hvis du er her på en kort ferie.

Rørsystemer Memorial
Øverst i Glenhinnisdal lige før det sidste hus der i et lille mindesmærke ved vejsiden til at markere det sted, hvor Donald MacDonald blev født på en croft i 1750.Donald MacDonald var en berømt piper, og bagpipe maker og elev af de store MacArthur pipers, som havde et rørsystem kollegium ved Hungladder i Kilmuir.Donalds vigtigste krav til berømmelse er dog, at han var først at sætte den berømte Piobaireachd eller "Ceòl Mòr" i Notationen for andre at læse.Hans egen bog af tidlige "Ceòl Mòr" melodier bruges stadig i dag og er spillede på Skye spil piobaireachd konkurrencer hvert år ved pipers fra alle dele af verden.

Clach Ard Uige
(Den høje sten af Uig) Dette er et levn fra en antikke sten cirkel, som stod på bakken lige over Uig.Denne enkelt sten forbliver i denne fremtrædende position op på bakken ved vandrehjem.Det siges, at i de gamle historier om området store katastrofe vil ramme Fællesskabets hvis denne sten skal nogensinde flyttes.

UIG Tower
Du vil se dette Norman stil tårn som du drev ned i Uig fra Portree vej.Dette er ikke en tidlig normannisk Tower det er en meget mere moderne ruin.Det blev bygget af kaptajn Fraser, en berygtet udlejer af Kilmuir Estates i løbet af de Highland fritrum, og blev faktisk oprindeligt brugt til at indsamle huslejer fra de lokale crofters.Denne bygning blev brugt til at huse en familie i Uig i 1950.

Fairy Glen
Tage den vej, som går til Sheader og kører bag Uig hotellet.Dette fører til en glen, som på den øverste ende har en række små lochs og små konisk formede hills, som giver udseende af et miniaturedias landskab.Du kan også få en god Helbillede af Fairy Glen fra Glen Conon vej.Du vil finde indgangen til denne vej overfor postkontoret i Uig.Mens du bruger disse veje for sightseeing huske være at lokalbefolkningen også bruger disse veje for at gå om deres daglige forretninger derfor forsigtige med ikke at blokere vejen for andre.

UIG vandfald
Tage Staffin vejen ved politiet hus i Uig.Før du henter til broen over floden Rha vil du finde en stile på højre side af vejen.Hvis du krydser over stile og følge vej, vil det tage du en dyb glen med et storslået dobbelt vandfald.Være omhyggelig med at bo på vej, især i vådt vejr, som bankerne ovenfor vandfaldet kan være meget slippy og farlig.

Introduktion til Uig

Caledonian MacBrayne færgen (Calmac) fra Uig til vestlige Isle efterlader fra Uig to gange dag sejler direkte fra Uig Bay ret til Minch.Du kan se færgen forlader og se bakkerne i Harris på tværs af Minch fra bakkerne over Uig.

 


Bedst rådighed Uig færge billet prisgaranti

Bedste Uig færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne færge (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Uig.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Uig færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Uig færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Uig færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Uig Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Uig færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Uig til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Uig og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her