Turku færge

Turku passagerskibe og færger

Turku passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Turku til Langnas, Mariehamn og Stockholm.

Sammenlign alle tilgængelige Turku færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Turku bilen og passager færgen sejler til og fra Turku, Langnas, Mariehamn og Stockholm med Tallink Silja færger eller streger, Viking billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Turku færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Turku færger
Billet priser & reservationer


Bog Turku færge billetter
med Tallink Silja færger eller Viking linjer for færger sejler fra Turku til Langnas, Mariehamn og Stockholm online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Turku passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Turku færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Turku

Turku  er en by i den sydvestlige kyst Finland ved mundingen af Aura floden.Det er inden for området af Finland korrekt i provinsen af vestlige Finland.Det menes, at Turku trådte i eksistens under udgangen af 1200-tallet, hvilket gør den til den ældste by i Finland.

Port Turku er ud for Turku slot og er let tilgængelig på bussen linje 1 fra markedet Square (Kauppatori). Havnen har også sin egen jernbanestation, og nogle tog afviger i havn.

De to største færge linjer er Viking Line og Silja Line . Hver enkelt har en formiddag og en aften afgang fra Stockholm, Sverige, med en kort stop ved Ålandsøerne.For en naturskønne visning er en morgen afrejse tilrådeligt.Aften afgang yde passende nat klub aktiviteterne om bord, hvis du vil klippe løs inden at være ankommet i Turku.

Damper S/S Ukkopekka tilbyder også cruises til/fra nærliggende Naantali, verdens Mumiernes hjem.Under sommertiden m/s tilbyder Ruissalo rute mellem byen og Ruissalo ø.

Turky Ferry Terminal

En fri færge shuttles rejsende og deres bikes (ingen biler tilladt) på tværs af floden Aurajoki hver dag fra 6: 15 AM til 9 PM, eller indtil 11 PM i sommeren.Turen dækker en grand afstand af 78 meter og tager ca. et og et halvt minut.En kører lokale gag er at bede besøgende, hvis de har taget turen fra Turku på tværs af til Åbo på Föri endnu; faktisk, begge sider af floden kaldes det samme, Åbo er blot det svenske navn.I øvrigt navnet kommer fra det svenske färja og er relateret til det engelske ord "færge". 

Turku var i lang tid i de vigtigste befolkning center i Finland.Det var den første kapital byen Finlands fra 1809 til 1812 og fortsatte med at være den største by ved befolkningen i Finland indtil udgangen af 1840s.I dag er dens landsdækkende betydning ikke det samme som det plejer at være, men Turku er en regionale kapital og vigtigt placering for erhvervslivet og kultur i Nordeuropa.

Fra Oldtidens slot til moderne dokker, museer Avantgarde musik og udforsker Norman Miller kreative hjertet af Turku - før folkemængderne ankommer.

Vinter kan løsgøres op på Turku men Finlands tidligere hovedstad gør ikke sæsonbestemt dysterhed.Lange nætter bare fokus en af Nordeuropas hemmelige skønheder på hyggelige dagtimerne hangouts og varme-generering natteliv, mens byen får klar til at træde ind i det kulturelle søgelys som europæisk kulturhovedstad.

Kulturhovedstaden starter i januar, med koncerter langs floden Aura skibsværftet kunst installationer og ekstravagante fyrværkeri viser.Festlighederne vil også fejre Turku's dark side – Vær opmærksom serien koncert "levende musik og billeder af død" og "døden og dens mange ansigter" udstillinger.

Turistattraktioner i Turku

Mange mennesker rejser til Turku at nyde nogle store museer, parker, og shopping og stoppe mindst dag eller to i Turku er mere end umagen værd, hvis du er på farten gennem Finlands vestlige Finland region.Turku er et af Finlands mere velkendte rejsedestinationer, og dens mest populære attraktioner omfatte Turku katedral og Turku slot.Der er meget mere interessant ting at se og gøre i Turku:-

Følelse ligesom lidt kid?
Turku Region er en stor destination for hele familien.Der er Moominworld og Väski Adventure Island, trafik byen i Kupittaanpuisto park, biologiske Museum og Zoolandia.Du kan også blive adlet på den lille Knights turné i Turku slot eller præge din helt egen mønt på Aboa Vetus museets børns tour.

Byen af tusindvis af arrangementer
Turku tilbyder fester og arrangementer året rundt.Et væld af sport, teater, festivaler og messer betyder en aktive besøgende vil altid finde noget af interesse.Tid dit besøg for ikke at gå glip af den middelalderlige marked, Paavo Nurmi Marathon, Ruisrock, DBTL by festival, Turku musikfestival eller mange af fremragende teater viser.

Shopping og design i Turku
Centrum af Turku er oversået med workshops og butikker af unge designere.Kun et par blokke fra markedet Square, dygtigt udformet Bordservice, tøj, tilbehør, afvente dekorative genstande og møbler nye ejere.Turku producerer hele tiden nye, interessante designere.Opfanger dit design kort fra Turku Touring Info, og foretag nogle unikke konstaterer.

Hvis designet ikke er deres kop te, tilbyder Turku masser af andre shopping, også.Centret har en lang række forskellige specialitet butikker eller check ud Finlands nyeste indkøbscenter Skanssi.

Turku slot (Turun linna)
På den sydlige spids af byen, nær terminalerne, der færge.Et must for alle besøger byen og er en af landets mest populære turistattraktioner.Denne gamle slot stammer fra 1280s, og er blevet omhyggeligt renoveret.Der er altid nogle udstilling i slottet lokaler.Højdepunkter inkluderer de to dungeons og storslåede banket haller, og et historisk museum af middelalderlige Turku i en labyrint af gendannede værelser i slottets gamle bailey.Rundvisninger i højborg får hver time på engelsk.De giver en god konto af slottets historie.€7, valgfri guidet tur €2.

Turku Cathedral
Tårne over floden og byen og er et af Finlands vigtigste katedraler.Ture kører 9 AM - 7 PM under midten af September til midten af April og 9 AM til 8 PM medio April til medio September.Fri.

Luostarinmäki
I 1827 ødelagde en brand næsten alle Turku.Luostarinmäki var en af de få områder, der blev gemt, og nu den er vært for et håndværk museum.

Aboa Vetus & Ars Nova
Dette museum er faktisk to museer: Aboa Vetus fortæller om Turku historie, og Ars Nova er et museum for moderne kunst.Aboa Vetus er baseret på antikke resterende af gamle bygninger og Aboa Vetus udstillingen er placeret der.

Kuralan kylämäki
Kaldt en "landsby af levende historie", her kan du se nyfødte lam og kylling (afhænger tid af året), samt en ægte finsk farm fra halvtredserne.Meget tæt på byens centrum fornemmelsen men endnu du du er i land side.

Turku Kunstmuseum (Turun taidemuseo )
Regionale museum Finland korrekt.En central del af livets kunst i Turku siden 1904.

Ruissalo
Smukke nationalpark på en ø placeret 6 km fra Kauppatori.Der er også en mesterskab niveau Golfbane, Aura Golf, grundlagt i 1958.Ruissalo Spa Hotel er dens umiddelbare nærhed.

Caribia Spa og Posankka
Slap af i spa og se den berømte krydsning mellem en gris og en duck, Posankka.Denne pink statuen blev lavet af Alvar Gullichsen, og det er blevet et kendt landemærke foran spa.

Wäinö Aaltonen Museum for kunst
En Kunstmuseum, opkaldt efter den finske maler og billedhugger Wäinö Aaltonen (1896-1966), hvis statuer af berømte finnerne og forskellige nationalistiske temaer kan findes overalt i Finland.Måske er den mest kendte klassisk græsk-stil statuen af "Flying Finn" og ni-tid Olympic gold medalist Paavo Nurmi.Fem eksemplarer af statuen findes, én i museet, og den statue bedst kendt udnytte var når studerende fra Helsinki U.af Tech.snuck en onto vraget af 1600-tallet svenske krigsskib Vasa bare dage før det blev reddet.Museet er også vært for skiftende udstillinger af andre kunstnere.7€. 

Forum Marinum og Suomen Joutsen
Et nationale særlige museum, der også fungerer som et maritimt Center samtidig have den berømte Suomen Joutsen (Finlands Swan) lige udenfor det.Et skib, som betragtes som nationale skibet af finner.Begge er placeret lige efter gæst harbour når du går ned streamen, du kan ikke glip af det.

Sibelius Museum
Beliggende kun 150 meter fra Turku katedralen er en lav moderne konkrete bygning, boliger en interessant samling af musikinstrumenter og viser af finsk komponist Jean Sibelius, manden og hans musik.På displayet er mere end 1400 musikinstrumenter og musik kunst fra alle rundt omkring på kloden.Disse omfatter instrumenter hundreder af år gamle, som blandt og tidlige lutters; cembaloer, clavichords og tidlig klaverer; og nedenunder, mange organer.Derudover er et værelse reserveret til Sibelius´s liv og arbejde.Under efteråret, vinteren og foråret sæsoner hoster museet kammermusik koncerter på onsdag aftener.De tilgængelige samlinger på Sibelius museum er af interesse for både eksperter og almindelige musikelskere.Museet blev grundlagt i 1926 af Otto Andersson, den første Professor i musikvidenskab og Folklore ved Åbo Akademi University.

B-Galleria
Samtidskunst galleri organisation Suunnitelma B.Indeholder plads til billigt og nemt tilgængelig Galleri for unge kunstnere og friske miljø for nye idéer at dukke op.Månedlige skiftende udstillingen og mere tilfældigt organiserede begivenheder.

 


Bedst rådighed Turku færge billet prisgaranti

Bedste Turku færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tallink Silja færger eller Viking linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Turku.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Turku færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Turku færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Turku færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Turku Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Turku færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Turku til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Turku og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her