Tunis færge

Tunis passagerskibe og færger

Tunis passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tunis Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon og Trapani.

Sammenlign alle tilgængelige Tunis færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Tunis bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Tunis, Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon og Trapani med Grandi Navi Veloce, Grimaldi linjer, CTN færger eller SNCM Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Tunis færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tunis færger
Billet priser & reservationer


Bog Tunis færge billetter
med Grandi Navi Veloce, Grimaldi linjer, CTN færger eller SNCM linje for færger sejler fra Tunis Civitavecchia, Genova, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon og Trapani online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tunis passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tunis færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tunis

Tunis pulserende endnu tilbagelænet hovedstad, lige så glade ser til Middelhavsområdet traditioner som sine arabiske og afrikanske rødder.Det er en holdning afspejles i dens arkitektur, med den gamle arabiske medina sad ved siden af den franske koloniale Ville Nouvelle (New Town). 

Medina er Tuniss historiske og åndelige hjerte.En vikling labyrint af stræder og basarerne, alle stier synes at føre til d.8-tallet Zeytouna moskeen, bygget i AD732.

Kontrasten med palmetræer og café terrasser på de ville nouvelle avenue Habib Bourguiba kunne ikke være større.Gamle mænd i traditionelle dress watch passer office arbejdstagerne og unge gå forbi i jeans og skjorter, dette er Tunis.

I forstæderne er imponerende ruinerne af den antikke by Karthago, fra hvor Hannibal indstillet frem til drev hans elefanter over Alperne.

Også er i nærheden Tunesiens smukkeste landsby, Sidi Bou Saïd, inspiration for mange kunstnere, og La Marsa gorgeous hvid-sandet strande.

Tunis Ferry Port

Flere færger forbinde Tunis med Europa , en god mulighed, hvis du ønsker at bringe i din bil.Den SNCM færge gør to downloads pr. sporkrydsninger fra Marseille i Sydfrankrig til Tunis, mens Grandi Navi Veloce fungerer regelmæssigt færger fra Civitavecchia, Palermo og Genova i Italien.Reservationer er væsentlige, især i sommer.

Færger til Tunis ankommer i port La Goulette, 12 km (7 km) fra byens centrum.Brug kun de officielle gul målte taxier venter uden for porten, privat taxier venter inde i porten ofte overprisen.

Tunis turistinformation 

Turistinformation: 
Office de Tourisme de Tunis
1 avenue Mohammed V, Tunis
Tel: (071) 341 077.
Hjemmeside: www.cometotunisia.co.uk

Dette er den vigtigste turistkontor i Tunis.Det er placeret i den nye by nær Tunis Maritime togstationen.Personalet er nyttige, men der er nogle nyttige uddelingskopier, med undtagelse af en gratis bykort og en fremragende kort over medina med en foreslået walking tour.De tilbyder oplysninger om offentlig transport og rejse i resten af landet.

Der er en anden turistkontor med lidt mere brochurer og uddelingskopier ved banegården (sted de Barcelone).

Al-Zaytuna moskeen 
Medina voksede omkring Tuniss største moské, Al-Zaytuna moskeen (moské af Olive Tree), dækker over 5.000 sq m (53,820 sq ft) og den eneste åbent for ikke-muslimer – selvom kun hvad angår den centrale gårdhave.En af de ældste moskéer i Afrika, det blev bygget i AD732, ofte ved hjælp af sten fra nærliggende Roman Carthage, men det blomstrede fra 1200-tallet og fremefter som et vigtigt islamiske Universitet.

Habib Bourguiba 
Tuniss vigtigste thoroughfare er den elegante og bred træ-foret avenue Habib Bourguiba, som kører fra TGM togstation til hovedindgangen til medina.Foret med banker, butikker, restauranter og café terrasser hvor tuneserne konvergerer sent på eftermiddagen, det kan også prale grand art nouveau kommunale teater og de 1800-tals katedralen St Vincent de Paul.En statue af den store middelalderlige arabiske (og tunesiske) scholar Ibn Khaldun står overfor katedralen, mens moderne Tunesien er repræsenteret ved den enorme clock tower bygget for at mindes formandskabet for Ben Ali.

Tunesien Dar Ben Abdallah Museum
En af de best-preserved medina paladser i Tunis, imponerende sent 1700-tals hus Dar Ben Abdallah har en rig samling af møbler, tekstil og kunsthåndværk, giver et fascinerende indblik i hvilke 1800-tals liv var ligesom i medina for de rige.Boliger Museum af folkelig kunst og traditioner, det er et fantastisk sted at se de fineste eksempler på traditionel kunst og kunsthåndværk – du kan stadig se meget af den samme færdige arbejde bliver produceret i medina.

Musée National du Bardo 
Bygget i 1200-tallet, og for nylig grundigt renoveret og reorganiseret, denne pragtfulde palace er nu ikke kun et fremragende eksempel på arabisk-muslimske arkitektur, men det huser også Tunesiens nationale museum.Hovedårsagen til at komme her, er at se en forbløffende matrix over romerske mosaikker, den største og fineste enkelt samling i verden, daterende fra det andet århundrede før vor Tidsregning og syvende århundrede Annoncen.De græske og islamiske bedrifter er også fremragende.Ankomme enten tidlig eller senere på dagen at gå glip af de store tour grupper.

Tourbet el-Bey 
Denne pragtfulde 1700-tals osmanniske mausoleum, den største i Tunis, er, hvor mere end 160 Husaynid fyrster, ministre og deres familier er begravet.Overdådig Interiøret er dekoreret med fliser, marmor og udskåret plasterwork.Motiv af de otte stjerne repræsenterer dørene til paradis.

Tunis Medina 
Et UNESCO verdensarv websted, medina eller gamle kvarter, Tunis blev bygget under syvende århundrede Annoncen.Fra 12 til 16 århundreder, Tunis blev anset for at være en af de største og rigeste byer i den islamiske verden og dens medina er vidnesbyrd om dens tidligere storhed.I dag kan besøgende trin tilbage i tiden gennem labyrint af smalle, snoede gader, og byttehandel til Souvenir med locals; varer til salg omfatter farverige håndlavede tæpper, hånd-udformet smykker, kobber og brassware, keramik og eksotiske krydderier.

Uendelige snoede gader kan desorientering, men det er lige så meget sjov at give dig selv til tilfældige udforskning og de glade ulykker af opdager traditionelle håndværkere, fødevaremarkeder og antikke monumenter.Blandt de mere frekventerede attraktioner findes inden for murene af medina er niende århundrede Al-Zaytuna moskeen (moské af Olive Tree), parfume beslutningstagere Souk el Attarine og Tuniss første osmanniske-stil moske, Sidi Yousef, bygget i 1600-tallet.

 


Bedst rådighed Tunis færge billet prisgaranti

Bedste Tunis færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grandi Navi Veloce, Grimaldi linjer, CTN færger eller SNCM linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Tunis.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tunis færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tunis færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tunis færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tunis Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tunis færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tunis til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Tunis og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her