Troon færge

Troon passagerskibe og færger

Troon passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Troon til Larne.

Sammenlign alle tilgængelige Troon færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Troon bilen og passager færgen sejler til og fra Troon, Larne med P & O færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Troon færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Troon færger
Billet priser & reservationer


Bog Troon færge billetter
færge billet pris med P & O færgen Line færger, der sejler fra Troon til Larne online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Troon passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Troon færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Troon

Troon er en lille seaside by 31 sømil fra Glasgow, i regionen South West i Skotland.Det har gode natteliv, udmærkede restauranter, stort udvalg af butikker, en stor moderne yacht marina og nogle fantastiske golfbaner herunder Royal Troon Golf Club.

Troon er en meget let by at besøge takket være dens fremragende transportforbindelser.Den P & O færge Terminal forbinder Troon med Larne i Nordirland.Glasgow Prestwick lufthavn er kun minutter væk og tilbyder Lavpris flyrejser til Europa, Irland og det sydlige England.Togene kører hver halve time til og fra Glasgow og Ayr, og der er også fremragende erhvervskvaliteten med Glasgow og syd.

Engang var vigtigt kobber og tin miner nær Troon, herunder Grenville minerne.Wheal Grenville begyndte at være arbejdede i i 1820 ' erne selvom ikke produktiv indtil 1850-erne, på hvilket tidspunkt syd og øst minerne blev arbejdet selvstændigt.I 1906 blev disse miner forenet med South Condurrow til at danne Grenville United miner og fortsatte indtil 1920.Mineralske Condurrite er et sammensatte mineral opkaldt efter den store Condurrow Mine på Troon.

Troon Ferry Port

Det faktiske navn "Troon" har intet at gøre med Skotlands nationale spil.I stedet kommer det fra "Trwyn", Celtic for upløjet eller punkt.Der er en retfærdig navn for rocky næse, som meget af den tidligere del af byen er bygget, fremspringende fra de brede sandede pladser mod nord og syd.Navnet antyder attraktioner i denne indlysende naturlige harbour havde realiseret ved tidlig søfarende langs vestkysten, men det var kun med den kommende Portland 4th hertug i 1808 Troons formuer virkelig begyndte at take off.

Hertugen tog eksisterende naturlige havnen på den nordlige side af upløjet og tilføjet dokker.Senere forbedringer inkluderet øge miljøbeskyttelsesniveauet ved upløjet med en kunstig "ballast bank" fremstillet af dumpede ballasten af indgående handelsskibe.Og fra 1812 Troon var endestation på en hestetrukne jernbane tilsluttes Duke Portland kulminer omkring Kilmarnock.Dette var ikke licens til passagererne, en mindre udpræget teknisk unddragne ved vejning dem der ønsker at rejse og opkrævning dem fragtrater.

I slutningen af 1800-tallet var Troon blandt de øverste ti kul porte i Storbritannien.Et skibsværft blev åbnet i byen i 1860, og en redningsbåd station ankom i 1871.Skibsværft, kendt for de fleste af dets historie som Ailsa-Troon værftet, fortsat fremtrædende på byen skyline, men det er ophørt med at bygge skibe i 2000.Der er håb om det kan være nyplanlægning som et skib reparationsfacilitet.

Et af de sidste skibe afsluttet ved Ailsa-Troon var MV Lochnevis, bygget for CalMac og i brug som de små øer færgen fra Mallaig.The yard storhedstid var måske i 1950 når mange tidlige færger for skotske øområder tjenester blev bygget her.Troon var også kendt for sit skib-breaking virksomhed, som boomed i 1950- og 1960s og diversificeret ind partering AB-britiske jernbane damp locos, da de blev redundante.I mellemtiden kul trafikken faldt med Ayrshire kulmineområder, men havnen forbliver aktivt.

For syv måneder af året er Troon forbundet med Larne i Nordirland ved en hurtig katamaran tjeneste drives af P & O Ferries.Fartøjet i øjeblikket i brug, P & O Express, som erstattet den, der vises i headeren billedet, kan bære 225 køretøjer med en hastighed på 41 knob.

Troon har også andre attraktioner.Havnen er nu hjem til en langt marina afspejler dens betydning som et Center for fritid sejler i Firth of Clyde.Det tilbyder også Sands nord og syd Sands, bred strandene støttet af promenader og dragt af en temmelig stiligt badested.

Troon tilbyder et godt udvalg af restauranter, vin barer og ice cream parlours sammen med mange individuelt ejede butikker, som tilbyder noget lidt andet.

Byen har en travl havn med fragt og færge personbefordring til Larne, Nordirland, tømmer-link og andre kommercielle tjenesteydelser, restaurant og chip shop.Dens marina, Troon Yacht Haven, er en af de Clyde førende sejler centre.

 


Bedst rådighed Troon færge billet prisgaranti

Bedste Troon færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O færgen Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Troon.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Troon færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Troon færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Troon færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Troon Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Troon færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Troon til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Troon og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her