Trieste færge

Trieste passagerskibe og færger

Trieste passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Trieste Igoumenitsa og Pula.

Sammenlign alle tilgængelige Trieste færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Trieste bilen og passager færgen sejler til og fra Trieste, Igoumenitsa og Pula med Anek linjer og Ustica færgen linjer færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Trieste færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Trieste færger
Billet priser & reservationer


Bog Trieste færge billetter
færge billet pris med Anek linjer og Ustica færgen linjer for færger sejler fra Trieste til Igoumenitsa og Pula online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Trieste passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Trieste færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Trieste

Trieste er placeret på Adriaterhavet, til nordkyst i den italienske region Friuli Venezia Giulia.Byen har en lang maritim fortid også og har været en internationale post siden dets grundlæggelse i 1719.

Trieste står i spidsen af «Golf i Trieste' på Adriaterhavet.Hele sin historie har Trieste været helt indflydelsesrige med hensyn til dens 'geografiske position' ved korsvej hører til Latin, germansk og 'Slavisk' kultur.IT's kapital af autonome område 'Friuli-Venezia Giulia' samt 'Trieste provins'. 

Fra år 1382 gik Trieste på at blomstre som en del af Østrig.I år 1918, blev det en blandt nogle søhavne inden for området kaldet stormagterne i Europa.Imidlertid begyndt sin kulturelle og økonomiske betydning efter første verdenskrig, faldende.

Lokal transport har været drives af 'Trieste Trasporti' der går på at drive et netværk bestående af tres busruter ud over 2 båd tjenester, der drives af Anek Lines og Ustica linjer.

Trieste Ferry Port
Ustica linjer tilbyder sporkrydsninger til Pula i Kroatien.Denne rute kan ændre ofte i hele sæsonen, så passagererne anbefales at henvise til ajourførte oplysninger om betjente ruter, som kan findes på virksomhedens officielle hjemmeside: www.usticalines.it 

Anek Lines leverer en rute mellem Trieste og Igoumenitsa i Grækenland.Varigheden af rejsen varer omkring 24 timer.Denne rute er ikke altid tilgængelig og afgangstider ændres muligvis i hele årstiderne.Nøjagtige oplysninger om ruter og tidsplaner er det bedst at henvise til firmaet færge websites hvor de seneste oplysninger er tilgængelige.

Mange turister foretrækker at flyve ind Venedig og derefter tage toget eller bus til Trieste.Der er imidlertid en lufthavn, Ronchi dei Legionari, hvilket er meget tættere på byen.Daglige flyvninger fra Rom, Milano, München og et par andre lufthavne i Europa jord her.Taxier og shuttle busser cykle fra lufthavnen til Trieste.Der er tog sammenkædning Trieste til både indenlandske og internationale destinationer, men passagerer fra Europa vil skulle ændre tog på Milano, Rom, Venedig eller Udine.Eurorails leverer toget tjenester fra mange dele af Europa i Italien.De vigtigste motorveje til Trieste er A4 fra Torina og A23 fra Palamanova.Der er bus tjenester fra Europa i Italien, men passagerer vil skulle oprette forbindelse til lokalbussen tjenester eller tage toget til ankommer Trieste.

Hvad du skal se i Trieste 

Der er mange gamle bygninger, slotte, museer og andre steder at besøge på Trieste at det ville være umuligt at se dem alle på en dag.Foiba di Basovizza er et smukt monument over de dræbte af slavisk kommunister og besøger dette websted kan være meget rørende.Karakter elskende bliver forelsket i Parco Vill Roltella, en smuk park i udkanten af Trieste.Riccardo di Arco de gamle by gates står stadig på Piazza del Arena og resterne af basilikaen-civile romana er interessante historiske steder at besøge.Det er meget behageligt at besøge Piazza Unita-dItalia som den største piazzaen i Europa og tilbyder udsigt over havet.Romerske ruinerne af amfiteater, Teatro romano, er åben for offentlig visning og helt et interessant sted at besøge for at få en fornemmelse for Trieste historie.La-Lanterna er entydige, da det er Europaer kun badevand virksomhed, der tilbyder en kvinder sektion.Castello dir Miramare og Castello di San Giusto er absolut et besøg værd.Førstnævnte tilbyder fantastisk udsigt over de omkringliggende områder og overser havet.Castello dir Miramare er en gamle middelalderborg.

Trieste dagsture

Muggia er en gammel seaside by, der er kun en kort køretur fra Trieste.Byen er smuk med et maleriske harbour, bygninger og slyngede gader, som er fuld af liv og vitalitet.Selv om det er kun en kort afstand fra Trieste er atmosfæren i byen helt anderledes.Dette skyldes delvis løfte loyalitet, det har foretaget med Venedig i 1200-tallet.Ikke langt væk ligger romansk basilica af Santa Maria Assunta.

Aktiviteter og fritid i Trieste 

En af de begunstigede aktiviteter for turister hængende på spektakulære lokale strandene her.Der er også nøgen strande langs Triestes kyst og disse omfatter Cava Casali, Costa dei Barbari, Libuana Beach og Filtri Beach.Svømning, er windsurfing, Snorkling og solbadning blandt nogle af de tilgængelige aktiviteter på stranden.Sejle og scuba dykning kan arrangeres ved mange rejsearrangører.For jord elskende Triestes topografi er perfekt til vandring, mountain biking eller walking.Disse aktiviteter kan ske med eller uden hjælpelinjer.

Castle af Miramare

Denne borgen var blevet bygget fra 1856 til 1860 gennem et af projekterne af 'Carl Junker' arbejder under 'Ærkehertug Maximilian'.

Haver omgiver slottet gøre bestemmelserne for har fastsat en udestående skønhed; der også med et bredt spektrum af træer; der var blevet valgt og plantet på Maxmilians ordrer, som gør en fantastisk samling helt.

Funktioner med hensyn til specifikke attraktioner i haver er inklusive 2 damme, er én af dem konstateret til svaner; henviser til den anden bemærkes for «lotus blomster «, et petite Kapel, hvor et kryds holdes som består af resterne af 'Novara'; dvs.flagskib efter hvilke Maxmilian, sidestillede til Franz Josef, en kejser gik på at indstille sejl for at blive Mexicos kejser.Denne slot havde tjent som HQ om tillid styrke på USA 's hær.Som sådan er ovennævnte slottet blandt de vigtigste monumenter i Italien.

 


Bedst rådighed Trieste færge billet prisgaranti

Bedste Trieste færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek linjer og Ustica færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Trieste.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Trieste færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Trieste færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Trieste færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Trieste Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Trieste færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Trieste til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Trieste og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her