Trelleborg færge

Trelleborg passagerskibe og færger

Trelleborg passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Trelleborg til Rostock, Sassnitz og Travemunde.

Sammenlign alle tilgængelige Trelleborg færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Trelleborg bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Trelleborg, Rostock, Sassnitz og Travemunde med TT Line færger og Scandlines færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Trelleborg færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Trelleborg færger
Billet priser & reservationer


Bog Trelleborg færge billetter
med TT Line færger og Scandlines færger, der sejler fra Trelleborg til Rostock, Sassnitz og Travemunde online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Trelleborg passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Trelleborg færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Trelleborg

Trelleborg  er en havneby i Skåne, sydlige Sverige.Flere færger fra andre baltiske havne ankommer her.Det er den sydligste by i Sverige.Grundlagt i 1100-tallet, skylder det sin velstand i middelalderen hovedsagelig de rigelige forsyninger af sild i Østersøen.

I 1619 mistet sit kommunale charter til Malmø, men genvandt det i 1867.En periode med den hurtige udvikling begyndte med opførelsen af havnen og kommer af jernbanen i 1875, når Trelleborg var knyttet til det svenske netværk af en filial linje fra Lund.

Byen spiller nu en vigtig del i kommunikation med fastlandet i Europa.

Trelleborg har den næststørste havneby i Sverige.En færge tjeneste til Sassnitz på tysk øen Rügen blev åbnet i 1897, og dette blev senere efterfulgt af en kæde med Travemünde.

Trellborg Ferry Port
Foto af Nils Holgersson

Centrale område
I den ældste del af Trelleborg er det middelalderlige gade layout blevet delvis bevaret.Kirken, oprindeligt datering fra omkring 1250, blev næsten fuldstændig genopbygget i slutningen af 1800-tallet.Omkring kirken og den gamle marked firkant, Gamla Torg, er nogle af de lidt enkelt-familie huse karakteristisk for Skåne blevet bevaret.

Smygdehuk fyr
Vej 9 løber øst fra Trelleborg til Smygdehuk fyr, mærkning det sydligste punkt i Sverige.Herfra er det 1, 581 km/982 mi til Treriksröset på norsk-svensk grænsen nær Lyngenfjord.Trelleborg kunstgalleri 
På østlige er side af den kommunale Park i Trelleborg Art Gallery (1935), med en samling af skulptur ved Axel Ebbe (1868-1941). I Stortorg er Søslange Fountain også ved Ebbe.

Trelleborg Harbor 
På Trelleborg's harbor, nær jernbanen, kan være set et monument fremlagt af Tyskland i 1926 i taknemmelighed over ved hjælp af det svenske Røde Kors tilbagerejse sårede krigsfanger fra Rusland under første verdenskrig.

Et par hundrede meter øst for havnen, i Skyttsgården, kommunale museet.Västra Vammenhög.Landsbyen Västra Vammenhög, nordøst for Trelleborg, opnåede verden berømmelse efter featuring i Selma Lagerlöfs bog "The vidunderligt eventyr af Nils". 

Trelleborg  er sandsynligvis den mest velkendte af de store cirkulære fæstninger.Årsagen er, blandt andet, at det var den første, der skal anerkendes.Selvom den cirkulære vold havde været kendt i hele middelalder, havde været investeret lidt energi i finde ud af dens formål.Kun når en motorcykel klub begyndte at gøre planer for at omsætte den cirkulære vold i et speedway-spor satte Nationalmuseet sin mund ned og startet gravemaskiner webstedet i 1933.

Trelleborg fæstningen er beliggende nogle få kilometer vest for byen Slagelse, og der er adgang til voldene på alle tidspunkter.Bil er der nem adgang fra highway E20.Forlade motorvejen ved indrejse ingen 40 Slagelse V følgende route 150 mod Slagelse.Efter ca gå 2 kilometer venstre på en mindre vej mod Hejninge.Følg tegnene derfra.

Via offentlig transport er det muligt at tage en bus fra Slagelse, som kan nås med intercity tog fra København.

Museet er åben April til oktober 10.00 til 17,00.Fredag lukket.En bred vifte af aktiviteter sted på Trelleborg sommeren.

Trelleborg bemærkes til hosting en uge lon Viking Fair af Danmark i juli og arrangere en rekonstruktion af slaget ved Trelleborg når Harald Bluetooth og hans søn Svend Forbeard fighted om styrken i Danmark.

 


Bedst rådighed Trelleborg færge billet prisgaranti

Bedste Trelleborg færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige TT Line færger og Scandlines passager og bil-færger billetprisen til og fra Trelleborg.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Trelleborg færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Trelleborg færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Trelleborg færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Trelleborg Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Trelleborg færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Trelleborg til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Trelleborg og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her