Travemunde færge

Travemunde passagerskibe og færger

Travemunde passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Travemunde til Helsinki og Trelleborg.

Sammenlign alle tilgængelige Travemunde færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Travemunde bilen og passager færgen sejler til og fra Travemunde, Helsinki og Trelleborg med Finnlines og TT Line færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Travemunde færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Travemunde færger
Billet priser & reservationer


Bog Travemunde færge billetter
færge billet pris med Finnlines og TT Line færgen sejler fra Travemunde til Helsinki og Trelleborg online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Travemunde passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Travemunde færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Travemunde

Travemünde er en bydel i Lübeck placeret ved udmundingen af floden Trave i Lübeck Bay og Tysklands største færge havn ved Østersøen med destinationer til Sverige, Finland og Estland.

Travemunde er også Nordsøen gateway til Hamburg, ligger 70 sømil indlandsskibsfart på bredderne af Elben.

Oprindeligt Travemünde var en lille fisher landsby men sin holdning ved floden Trave & nærhed til Lübeck Lad det voksede til en mindre harbour town.Turismen er i dag den største kilde til beskæftigelse og indkomst.Den gamle by opretholdt sin søvnig karakter trods det faktum, at i weekenden findes indlæser af turister.

TT-linje opererer daglig færge trips mellem Travemünde og Trelleborg, Sverige.I tidsrum, sommer og på helligdage er færgerne udmærket bookede.Kontroller, at du har en reservation.

Travemunde Ferry Port
Finnlines opererer færger til Helsinki, Finland omkring år.På turen varighed er lidt mere end en dag.

Flere færger og fragt skibe rejse til havne i Østersøen, og især i sommeren er de villige til at tage rejsende om bord.

Travemünde opstået ud af et støttepunkt placeret her af Henry Løven, hertugen af Sachsen i 1100-tallet til at bevogte mundingen af Trave, og danskerne styrket efterfølgende det.Det blev en by i 1317 og i 1329 overføres til besiddelse af fri byen Lübeck, som det siden har tilhørte.Dets befæstninger blev revet ned i 1807.Travemünde er en gammel badested (siden 1802) og Tysklands største færge havn på Østersøen med destinationer til Sverige, Finland og andre baltiske lande.
Årligt, passere nogle 1 millioner passagerer gennem Travemünde Skandinavienkai færgen lufthavnsterminal som udgangspunkt punkt eller destination af deres rejse på tværs af Østersøen.Terminalen er også kontaktpunkt for en række imponerende krydstogtskibe fra hele verden.

Mere end blot strand, sand og et badested - er Travemünde bare perfekt til opdagere, forskere, eventyrere og bon vivants til enhver alder.

Rejsende vil finde Travemunde skal være en dynamisk udvej, der har sine strande, golfbaner, sundhed spa, fiskeri, sejlads, natklubber og hasardspil.Andre funktioner i byen er St.Lorenz kirke-bygget i 1500-tallet, gamle fyr, ældste hus - også bygget i 1500-tallet, Passat, som er et sejlskib med fire master, og den årlige Sand verden, hvilket er en konkurrence af sand skulpturer.

Travemunde sejle uge haves omkring slutningen af juli.Det er den næststørste sejle begivenhed i verden med omkring 3000 sømænd fra 16 lande deltager.Der er fyrværkeri og en familie fest i Brugmann haver.Sand verden løber fra den 2nd uge i juli indtil begyndelsen af September.Dette er en visning af sand skulpturer op til 15 meter høj.Der er en prom, som du kan cyklus eller gå langs.Stranden er oversået med karakteristiske strand stole, som tilbyder masser af vinden dækning.

Travemunde kan også nås ved bådtur til Trave-floden fra Lubeck, med tog eller ved bussen numre 30 og 31.Happy kortet er et godt køb, til 5 euro for en enkelt dag eller 10 euro i tre dage, prisen omfatter offentlig transport i hele Lubeck og Travemunde og reducerede indgang til museer og på kanalen udflugter og byen ture.

Ting at se & 

* Passat
* Travemunde strande
* Gamle fyr
* "Ældste hus"
* Trave-floden krydstogt til Lubeck.

Velkomst turist er placeret inde i Travemünde's railway station "Strandbahnhof". Her finder du alt behov for et mindeværdigt ophold i denne coastal resort:

Lübeck und Travemünde Marketing GmbH
Strandbahnhof
Bertlingstr.21
D-23570 Lübeck-Travemünde
Telefon: + 49 (0) 451 / 88 99 700

 


Bedst rådighed Travemunde færge billet prisgaranti

Bedste Travemunde færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Finnlines og TT Line færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Travemunde.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Travemunde færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Travemunde færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Travemunde færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Travemunde Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Travemunde færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Travemunde til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Travemunde og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her