Toulon færge

Toulon passagerskibe og færger

Toulon passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Toulon til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano og Tunis.

Sammenlign alle tilgængelige Toulon færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Toulon bilen og passager færgen sejler til og fra Toulon, Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano og Tunis med Corsica Ferries og SNCM færgen linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Toulon færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Toulon færger
Billet priser & reservationer


Bog Toulon færge billetter
med Corsica Ferries og SNCM færgen linje for færger sejler fra Toulon til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano og Tunis online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Toulon passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Toulon færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Toulon

Toulon er en mellemstørrelse by (15th by af Frankrig) mellem Marseille og Nice.Den ligger i den vestlige del af franske Riviera og i den sydøstlige del af Provence.

Toulon er en stor havn og tilbyder flere internationale ruter herunder Ajaccio, Bastia og Ile Rousse (Korsika). Det er altid bedst at reservere tidligt for at undgå over bookede ferrys.Der er også en sæsonbestemt færge til Rom (Civitavecchia).

I modsætning til andre byer i Frankrig, Toulon ikke krydses af eventuelle store flod, og der er ingen store flod i hele distriktet (fransk: département du varians). Nogle små floder krydser byen: Rivière neuve (engelsk: new river), Le Las, L'Égoutyer også kendt som Rivière des amoureux (engelsk: elskers floden) med tilsyneladende uden grund.Undtagen de sidstnævnte er floderne nu i underjordisk rør og ikke synlig.

Toulon Ferry Port

Toulon er den vestlige gateway af Côte d'Azur, med fremragende træne forbindelser samt færgen tjenester, en splinterny busterminal og en international lufthavn på tilstødende Hyères.

Økonomien bygger på tilstedeværelsen af en stor fransk naval base det skaber tusindvis af direkte og indirekte arbejdspladser.Turisme er også vigtigt.

Aktiviteter og Sightseeing 

Historiske Center
Denne del af byen blev bygget i middelalderen.Det kaldes vieille ville (engelsk: gamle bydel) på grund af sin alder eller basse ville (engelsk: lav by) da det er det laveste punkt af byen undtagen havet). Det historiske centrum er placeret lige netop i nord for porten.Du kan se meget små forunderlige gader.

Specielt anbefales bred gaderne er Algier og Lafayette gader (fransk: Rue d'Alger og Cours Lafayette). Disse to er omgivet af utallige butikker og overfyldt hver lørdag.Andre små gader funktion, der kun gamle udseende bygninger.

 • Besøge havnen og dens promenade.Folkemusik gamle Provence, den typiske Kasseramme af lokalbefolkningen og nogle træskibe på stadig havet (folkemusik er bedre i mindre by langs kysten, men). Talrige souvenir butikker, kaffe butikker og fisk restauranter.Også ser du på porten pladsen, statuen af ånden i navigation peger ved havet.
 • Tour de l'horloge, et monumentale ur en posten i den flådebase (ved vest for porten), oldtiden anvendt til ring i begyndelsen og slutningen af hverdag.
 • Lige mellem havnen og syd for Cours Lafeyette, kan du se Louis Blanc stedet med Saint François de Paule kirke.Bygget i XVIIIth århundrede, er det typiske barokstil.
 • Traditionelle markeder i Provence, hver morgen på Cours Lafayette undtagen på mandage.Du finder der alle lokale produkter i regionen.Der er også andre mindre markeder.
 • Sted Puget, i det historiske centrum, er det gamle centrum af byen.Du kan finde et springvand bygget i 1780.Skulpturen viste tre delfiner, nu fuldstændig dækket af Vedbend.Du vil nyde opholder sig i skyggen af dette sted, på en café, under en varm eftermiddag.
 • Sankt Marie de la Seds katedralen er nær sted Puget.Bygget i XIth århundredet, har det aldrig været færdig, men udvidet i 1738.Der er talrige malerier af XVIIIth århundrede.

Den nye by
Også kaldet Haute ville (engelsk: høj by) ved kontrast med basse ville, fordi det blev bygget i en større del af byen.Det er placeret i den nordlige del af det historiske centrum, i XIXth-tallet af baron Hoffman (der senere blev kaldt for at opbygge Paris). Talrige bygninger og steder er i typografien late pansergeneralen århundrede.

 • Placer de la liberté (engelsk: Liberty plaza). Dette er et af de vigtigste steder i byen.Der er en nice statue i et springvand.Om vinteren er en skating rink udlignet for børn.Dette sted kan dog være støjende på grund af den vigtigste boulevard i byen lige langs stedet.
 • Operahuset, placere Victor Hugo, + 33 4 94 93 03 76, 100 m øst for Place de la Liberté. 
 • Jernbanestationen er 100 m nordvest Place de la Liberté, også af XIXth århundrede stil.

Museer og steder af interesse

Byen funktioner flere strande lige syd for Mourillon kvartalet.De blev oprettet i senste at udvikle turismen.Mere smukke strande kan findes andre steder på kysten.I enhver placering, skal du være forberedt på at crowd på stranden.Strandene i Toulon er tilknyttet en park med underholdning for børn i alle aldre.På den østlige del af byen er Cap Brun og Anse Magaud strandene mere isolerede, langt mindre overfyldte, men vanskeligere at reach (behovet for at klatre lidt). 

 • Tage bilen kabel (fransk: téléphérique) til at gå til Mont Faron Hill.Téléphérique du Mont-Faron, boulevard Amiral Vence (eller bus 40, stop på téléphérique), + 33 4 94 92 68 25.Det giver direkte adgang til Memorial Museum of landing i Provence.
 • Memorial Museum of landing i Provence (fransk: Musée-Mémorial du débarquement) top af Mont-Faron, + 33 4 94 88 08 09.
 • Mont Faron zoo (fransk: Zoo du Mont-Faron), + 33 4 94 88 07 89.Det er et center for vildtlevende udyret reproduktion.
 • Bibliothèque municipale et Museum d'histoire naturelle (engelsk: kommunale Library and Museum), Boulevard de Strasbourg.Som en bygning er biblioteket værd at se.Museet funktioner vilde liv samlinger.
 • Navy Museum (fransk: Musée de la Marine, placere Monsergue (ved indgangen til flådebasen), + 33 4 94 02 02 01.Samlinger vedrørende byen flådens historie.
 • Den Museum af Tour Royale, pointe de la Mitre, + 33 4 94 24 91 00.Tour Royale, en af de talrige forter i Toulon, blev bygget i 1514 af kong Louis XII.Det blev senere brugt som fængsel, nu åbnes for besøg.Det indeholder også en naval exposition.
 • Båd-Museum navngivet La Dives, pointe de la Mitre (+ 33 4 94 02 06 96), åbnes muligvis til oktober.Før et museum, var denne båd dedikeret til transport af kampvogne for en landing.

Klimaet i Toulon er typisk for Sydfrankrig.Somrene er forholdsvis varme.Temperaturer få normalt højere end 30 ° C.Juni er en varm måned, men en pludselig storm kan forekomme én gang.Juli normalt funktioner varme temperaturer og blå himmel.August muligvis endnu varmere, men storme kan begynde at forekomme.Empereret er regnfulde.Storme * vilje * forekomme.Vintre er tørre.Temperaturer går ikke dybt under 0 ° C, men vinden øger følelsen af kulde.


Bedst rådighed Toulon færge billet prisgaranti

Bedste Toulon færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries og SNCM færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Toulon.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Toulon færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Toulon færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Toulon færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Toulon Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Toulon færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Toulon til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Toulon og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her