Tórshavn færge

Tórshavn passagerskibe og færger

Tórshavn passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tórshavn til Hirtshals og Seysdisfjordur.

Sammenlign alle tilgængelige Tórshavn færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Tórshavn bilen og passager færgen sejler til og fra Tórshavn, Hirtshals og Seysdisfjordur med Ásgeirsdóttir Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Tórshavn færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tórshavn færger
Billet priser & reservationer


Bog Tórshavn færge billetter
færge billet pris med Ásgeirsdóttir linje for færger sejler fra Tórshavn til Hirtshals og Seysdisfjordur online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tórshavn passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tórshavn færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tórshavn

Tórshaven er en af verdens mindste hovedstæder, selvom det har hjem for over en tredjedel af den færøske befolkning.Bag havnen og en charmerende hvis bittesmå old-town kerne ligger en kompakt kommercielle centre, der kommer lystigt til livet på sommeren weekend nætter.

Bag dette feje byens nyere boliger og anonyme lys-industrielle lagersteder mod en inspiringly golde ring af hedearealer bakker.Først skete Viking "Ting" efterfulgt af et marked, senere en blomstrende by, og nu vi er den mindste hovedstad i verden og stadig voksende.

Byen blev grundlagt i det tiende århundrede og opkaldt efter Thor, Gud af torden og lyn i nordisk mytologi.I Tórshavn Færøerne tidlige historie blev politiske centrum af Færøerne og er stadig i dag.

Tórshavn Ferry Port

De første bosættere etableret deres eget parlament, kaldet "ting" omkring 800.Det vigtigste var etableret på Tinganes i Tórshavn og lokale ting er etableret i forskellige dele af øer.Tinganes henledte folk i handelen og til at deltage i Rettens møder osv.Byen har i øjeblikket en befolkning på omkring 20.000.

Tórshavn har masser at tilbyde sine turister som kulturelle centrum for øerne.Dens smukke Nordic House, der blev åbnet i 1983 er en af sin art for mange kulturelle begivenheder af færingerne og de nordiske lande.

Reynagarður -et gamle vicarage build i 1630 med 4 vinger omkring en brolagt værftet.Den nyligt restaurerede westwing er et bindingsværkshuse hus i danske stil.Southwing er en gammel færøsk stil datering fra 16 hundrede.
Munkastovan skal dateres tilbage til middleage, tunge sten væggene fremstillet af den samme teknik som anvendt i medival bygninger i Kirkjubøur.Munkastovan såvel som den tilstødende bygning, Leigubúðin, blev gemt når en ødelæggende brand i 1673 brændt ned mange af bygningerne i Tinganes.Leigubúðin, et tidligere lagersted, hvor konger indtægter, payed naturalydelser, blev gemt.Det er vanskeligt at dato bygningen, men det er nævnt som en af de bygninger, der overlevede ilden i 1673.
Korps de Garde Guardhouse bygget i 1693, med et fængsel i kælderen.Inskriptionen på væggen.

Skansapakkhhúsið fort lagersted -ekstreme bygger på Tinganes, bygget i 1750.Andre røde brunlige huse blev alle bygget efter branden 1673 som lagersteder og boligområder egenskaber.I dag er de regeringskontorer.
Stokkastova en gamle lagersted datering efter 1693

Skansin.Befæstning , bygget i 1580 af Magnus Heinason en lokal helten, for at beskytte handelen mod pirats.Under anden verdenskrig blev færingerne besat af britiske tropper.De havde deres headquater på Skansin.Fortet er blevet genopbygget flere gange og opnåede sin nuværende form i 1780.Det blev gendannet for nogle år siden.Der er 2 kanoner, tilovers fra den britiske besættelse, om Skansin og nogle gamle danske bronze kanoner fra 1782.

Mindesmærke tabel til Niels R.Finsen , født i Tórshavn (1860-1904). Han blev tildelt Nobelprisen i medicin.Som barn skåret han "NRF" i rock bag pladen.Ved siden af parkeringsplads Undir Glasheyggi er der to statuer picturing en mand og en kvinde vender tilbage fra felterne ekstraordinært med mild og peet.

Kongaminnið . Et basalt obelisk rejst i 1882 at mindes besøg af den danske konge Christian IXS besøg til Færøerne i 1874.Her har du en storartet udsigt over byen.

Glædelig hjørnet . I midten af fodgængere gaden er en fountaine - med nogen vand- og en statue i rustfrit stål picturing dans børn.

Gemme banken . I små haven af besparelse er bank der en bronzestatue af et par foretages af den færøske kunstner Janus Kamban.

Rådet Hall, bygget i 1896 som en Sogn hall.For nogle år siden by Rådet restaureret hus og gjort det Rådet hallen.

Town Hall . Bygget i færøsk basalt i 1894.Det var skolen indtil 1955.I midseventies blev gendannet og konverteres til en kontorbygning.

Lagthing Den færøske parlamentsbygning.Bygget i træ i 1856 og udvidede i 1907.

R.C.Effersøe . On the lane foran Lagthing er der et portræt buste præsenterer færøsk digteren R.C.Effersøe.Det blev afsløret i 1933.

H.N.Jacobsens boghandel . En beskyttet 3-winged bygning i en smuk garden.Det blev bygget i 1860 og blev derefter en "realskúli", en videregående skole.En bog shop siden 1918.

Havnar Kirkja . Kirken i Tórshavn, bygget i 1788.I 1865 blev udvidet og ombygget, steeple blev derefter rejst over foran kirken.

Smiðjan í Lítluvík . En gammel smede, købt af Rådet og konverteres til en artgalleri.

Mettustova en af de temmelig gamle huse i den gamle bydel á Reyni.Bygget i 1719 og gendannede app.1965.Det ejes af Women's club i Tórshavn.

Gongin , den gamle mainstreet i Tórshavn, meget smalle og maleriske.Nogle af husene er bygget i 1800-tallet.

Ríkisumboðið . Huset blev bygget i 1880 i færøsk basalt.Er det den bopæl og den danske "højkommissær". 

Udover dette, et teater, synge en nye museum af færøsk kunst, biografer, koncertsale, biblioteker og et museum for oldtidsminder med et særligt båd museum Faroese.The traditionel færøsk kædedans ledsaget af de gamle ballader historiske herlighed fortæller historier om vikingerne, deres liv og deres slag.Overlevelsen af det færøske kultur og sprog indtil dato har bidraget til den middelalderlige arv.Derudover holdes flere musik og sang festivaler i løbet af sommeren, der tiltrækker et stort antal besøgende fra den nærliggende lokalitet til byen.

 


Bedst rådighed Tórshavn færge billet prisgaranti

Bedste Tórshavn færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ásgeirsdóttir linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Tórshavn.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tórshavn færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tórshavn færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tórshavn færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tórshavn Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tórshavn færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tórshavn til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Tórshavn og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her