Tiree færge

Tiree passagerskibe og færger

Tiree passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tiree til Oban og Coll.

Sammenlign alle tilgængelige Tiree færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Tiree bilen og passager færgen sejler til og fra Tiree, Oban og Coll med Caledonian Macbrayne (Calmac) færge færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Tiree færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tiree færger
Billet priser & reservationer


Bog Tiree færge billetter
med Caledonian Macbrayne (Calmac) færgen færger, der sejler fra Tiree til Oban og Coll online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tiree passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tiree færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tiree

Del af Skotlands indre Hebriderne, øen af Tiree og hjem til mindre end 800 mennesker, er et fantastisk sted at komme væk fra det hele.Nogle steder på øen er mere end 15 meter over havets overflade.

De to højeste punkter er Ben Hynish på 462 fødder (141 meter) og Beinn Hough på 390 fødder (119 meter). Synlighed er ofte fremragende, da der ikke er nogen stor toppe til bundfældning regn.

Trods sin flad karakter er øen let at staffagefarver fra en afstand på grund af golf ball-formet kommunikation radome, der kan ses kilometer omkring, at det tilsyneladende tilhører Civil Aviation Authority og sporer passagerfly over Atlanten.

Øen har et mildt klima med nogle af de højeste niveauer af solskin registreres overalt på de britiske øer.Det nyder dæmpende indflydelse på Golfstrømmen, som sikrer at frost er sjældne og aftener i sommeren varm og balmy.

Stranden i Tiree

Tiree , beliggende vest for Isle Mull og lige syd for tilgrænsende Coll, er et af de mest solrige steder i Storbritannien takket være dens udsatte placering på Atlanterhavet.Dette også betyder at det er et af de mest blæsende steder også er der derfor dets bølger og hvide sandstrande er populære hos windsurfers.Hver oktober øen vært Tiree Wave Classic - en verden mesterskab windsurfing begivenhed.

Selv om kun 10 km lang og 5 miles bred, himmel og hav Stræk fra horisonten til horisonten.Med ingen skovareal og kun tre brugsmønster bakkerne på et ellers fladt landskab er der intet at skjule visningen.Og eneste lydene du sandsynligvis at høre bølger lappemaskiner på de store flader af hvidt sand strande og et utal af birdcalls.

Øen er en af de mest solrige steder i Storbritannien, og med varm Golfstrømmen dæmpende indflydelse, vinter temperaturer er generelt højere end på fastlandet, mens sommeren aftener er varm og balmy.Tiree kaldes også et blæsende sted med de stærkeste vinter storme normalt forekommende i December og januar.Fordelen, er imidlertid, at midges er næsten ikkeeksisterende i sommeren.

Der er noget af fascination for alle besøgende, unge og gamle.De smukke strande give sømil af potentielle sandcastles, forsigtigt skrånende paddling puljer og windsurfing for de mere eventyrlystne.Tirees historie og arkitektur Indfang fantasi afslørende forgangen aldre, og overflod af fugle og andre vilde dyr vil holde naturalister engrossed for mange en time.Og hvis alle du ønsker at gøre er gåtur og gåtur og gåtur...

Selvom charme af Tiree forblevet en velplejede hemmelighed, er øen ikke svært at komme til.Der er hyppige flyrejser drives af British Airways/Flybe fra Glasgow og Caledonian MacBrayne kører regelmæssigt færger fra Oban.Øens beboere levere en lang række meget komfortabel indkvartering, og der er altid en varm velkomst.

Tjenesten færge  kører opererer mandag til lørdag fra Oban Coll og Tiree.Cykler udføres for et lille gebyr.
Den officielle Caledonian Macbrayne hjemmeside viser alle aktuelle færge tidsplaner i detaljer.Vinter tidsplaner kan have få sejladser.Køretøjet forbehold er altid kræves.

CalMac også opererer en dag cruise fra Oban til Tiree i tilknytning til Kennedy turistbusser og leverer frokost på Scarinish Hotel.Dette omfatter 6 timer landjorden på Tiree og kører på Thusdays kun fra juni til September.Besøg webstedet CalMac færge for detaljer.Non-landing turbåde og aften middag turbåde fra Oban er også tilgængelige.

 


Bedst rådighed Tiree færge billet prisgaranti

Bedste Tiree færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Macbrayne (Calmac) færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Tiree.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tiree færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tiree færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tiree færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tiree Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tiree færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tiree til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Tiree og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her