Tinos færge

Tinos passagerskibe og færger

Tinos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tinos Andros, Mykonos, Paros, Piræus, Rafina og Syros.

Sammenlign alle tilgængelige Tinos færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Tinos bil og passager-færge billetter sejler til og fra Tinos, Andros, Mykonos, Paros, Piræus, Rafina og Syros med Agoudimos linjer, Anek Lines, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger, det Ægæiske Hav hastighed linjer eller havet Jets færgen færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Tinos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tinos færger
Billet priser & reservationer


Bog Tinos færge billetter
med Agoudimos Lines, Anek Lines, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger færger Ægæiske Hav hastighed linjer eller havet Jets færgen til sejle fra Tinos Andros, Mykonos, Paros, Piræus, Rafina og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tinos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tinos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tinos

Tinos er en del af gruppen Cycladic i øer.Øen er omgivet af Andros, Syros og Mykonos, og kan findes på den nordlige side af det Ægæiske Hav.

Tinos hænger ved normale ferris til Andros (1 halvanden time), Mykonos (40 minutter), Naxos (1 halvanden time), Paros (2 timer), Syros (30 minutter) og Santorini (7 timer). Bortset fra fastlandet, er Tinos også knyttet til andre øer ved normale færger og hydrofoils, der forbinder Tinos til Mykonos (20 minutter). 

40 Hvide lidt maleriske landsbyer, mere end 700 kirker og klostre, pletfri dovecotes og smukke sandy og RAL strande er de elementer, som opretter den vidunderlige ø Tinos.

Stadig ukendt af størstedelen af de udenlandske turister, tiltrækker Tinos hovedsagelig græske pilgrimme rejser der at se og touch mirakuløse helbredende ikonet af Jomfru Maria, der blev fundet i 1822.The troende tage del i de to årlige religiøse pilgrimsfærd, på 25. marts og August 15, når ikonet mirakuløse udføres ned harbour hen over hovedet på trofaste.

Tinos færge havn

Tinos er et meget interessant sted at besøge.Man kan nyde sin uspolerede arkitektur, dens maleriske landsbyer, sine smukke strande og dens traditionelle kultur og måde at leve, er stadig til stede.

Tinos er det ideelle sted for elskere af natur, arkitektur, kunst og traditioner og virkelig det perfekte svar på disse forventninger.

Hvis du søger efter masseturisme og overfyldt strande, derefter er denne destination ikke for dig.Tinos er en ø for dem, der værdsætter den gamle vaner og livsstil i the islanders, de autentiske maleriske landsbyer, der forhåbentlig finde på en græsk ø, og det enkle græske køkken at Grækenland sig selv er berømt for.Her er det på Tinos, tilbage til udgangspunktet.

Når du ankommer først til Tinos by, er du sikkert tænker, at det foregående punkt gælder for en helt anden ø, og at vi har foretaget en drastisk fejltagelse i vores tekst.Være forvisset om, dog, trængsel og travlhed i byen ikke gælder for resten af øen!

I sommermånederne og i weekenderne emmer byen med aktivitet, primært på grund af græske besøgende her at hylde den hellige Jomfru på Panagia berømte kirke.Desværre for mange af dem har de ikke mulighed for at besøge resten af øen, som de fleste besøgende for kirken bo kun et par timer eller for kun en nat.

Resten af øen ligger endnu uopdagede og sine strande forblive nogensinde så indbydende.Det er her på Tinos, at vores agentur begyndte 32 år siden.Mens Tinos selve afspejler fortiden, vores agentur og vores tjenester er meget i nutiden.Vi tilbyder en bred vifte af indkvartering, alle rene og komfortable med hovedvægten på græske gæstfrihed og smukke sceneri.

 


Bedst rådighed Tinos færge billet prisgaranti

Bedste Tinos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos linjer, Anek Lines, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger, det Ægæiske Hav hastighed linjer eller havet Jets færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Tinos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tinos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tinos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tinos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tinos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tinos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tinos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Tinos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her