Tilos færge

Tilos passagerskibe og færger

Tilos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tilos Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus og Rhodos.

Sammenligne alle tilgængelige Tilos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Tilos bilen og passager færgen sejler til og fra Tilos, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus og Rhodes med Blue Star Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Tilos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tilos færger
Billet priser & reservationer


Bog Tilos færge billetter
med Blue Star Ferries færger, der sejler fra Tilos Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus og Rhodos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tilos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tilos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tilos

Tilos (også stavet Telos) er en af øerne i Dodekaneserne.Tilos ligger omtrent halvvejs mellem den store ø Rhodos og Kos øen (Cos).

Tilos er smukke året rundt, men for de fleste rejsende, er det mest behagelige begyndelsen i slutningen af foråret og fortsætter gennem tidligt efterår.Kraftige vinde i vinteren gør havet rejse vanskeligt.

Færger operere året rundt fra Rhodos og Kos, men tidsplaner er begrænsede løbet af lavsæsonen og kraftige vinde kan annullere service.I løbet af maj-September tilbyder Tilos Sea Star hydrofoilbåd daglig tjeneste fra Rhodos.Tilos er også en populær yachting destination.

Dækket med Mandel træer hvilke blomstre rigeligt i januar og februar, Tilos har en uspolerede følelse og the islanders er (endnu ikke) overvældet med turister, så deres naturlige gæstfrihed og varmt bifalder er berømt.

Tilos Ferry Port

Under den sene middelalder var øen under kontrol af Knights St.John; ruinerne af syv små fæstninger kan stadig besøges.

Tilos har ruinerne af syv Slotte og et par af maleriske klostre.Seneste påstanden til berømmelse på Tilos er opdagelsen af en række antikke skeletter af arter af pygmy elefanter, som overlevede på øen indtil omkring 3500 f.kr.

Øen er på grund af en mangeårige jagt forbud, et birdwatcher glæde.Walkers også nyde de mange hyggelige stier på Tilos.

Tilos har gode strande, og mange af dem tolererer, hvis ikke fuldt ud accepterer, nøgen solbadning.

Unikke øen Flora og Fauna 

Tilos  har mere end 125 vilde fuglearter (en fjerdedel er optaget i bilag I af EU fugle-direktivet); 378 dokumenteret plantearter [uofficielle skøn overstiger 1.000], herunder 28 forskellige typer orkideer, 8 som klassificeres som sjældne; seks bjerge nåede 654 meter i højden, som er oversået med 7 gamle Slotte og hundredvis af byzantinske kapeller; 19 strande, der er tilgængelige ad vej eller kun ad søvejen eller til fods; og et underjordiske netværk af freshwater fjedre, der passe hele øen, herunder den frugtbare landbrugs dalen af Eristos mod syd.

Tilos er omgivet af det blå Ægæiske Hav, som er befolket med kritisk truede Middelhavet Munk Seal, Øresvin og stribede Dolphnis, tun, hvaler og prioriterede marine levesteder som pseudo-steppe med græs og sæsonfisk [Thero-Brachypodietea]. 

Øen økonomi er primært baseret på øko-turisme og også landbrugsprodukter, opdræt af frugt, grøntsager og citrus, oliven, Mandel og pæretræer.

Øen øko-turisme funktioner 6 princippet øen walking stier, der varierer i afstand og graden af brugervenlighed eller vanskelighed; Byzantinske æra kirker med originale freskomalerier; efteråret og kildevand æsel rider gennem landskabet til en seaside picnic på stranden; et besøg i Harkadio grotte i Messaria, som er arkaeologiske webstedet for opdagelsen af neolitiske værktøjer, fossiler og knogler fra hjorte og dværg elefanter, der beboede Tilos i 7.000 f.kr.; storslåede 1400-tallet klosteret St.Panteleimon enden vest; og bird watching, især under øens tre år LIFE Natur projekt, som er designet til at øge befolkningens tre truede vilde fuglearter.

 


Bedst rådighed Tilos færge billet prisgaranti

Bedste Tilos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Tilos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tilos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Tilos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Tilos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tilos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tilos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tilos på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Tilos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her