Thirassia færge

Thirassia passager- og færger

Thirassia passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Thirassia til Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos og Syros.

Sammenligne alle tilgængelige Thirassia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Thirassia bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Thirassia, Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos og Syros Anek færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Thirassia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Thirassia Ferries
Billet priser & reservationer


Bog Thirassia færge billetter
med Anek færgen linjer for færger sejler fra Thirassia til Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos og Syros online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Thirassia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Thirassia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Thirassia

Thirassia  er en typisk cycladic landsby med en måde af liv, som det plejer at være før invasion af turisme.Lille huse af forskellige farver giver et specialtegn til disse små bosættelser.Få mennesker og færre turister slentre omkring de smalle gader og hvad er masser her er ro, traditionelle timingen og naturlige liv.

Den vigtigste afregningsdato er Chora (eller Manolas), ikke langt fra havet, og Korfos på stranden ved den østlige del; Riva, lige modsat Oia på nord og Potamos på Vesten er resten.

Daglige færger fra Santorini gå til Thirassia.Du kan bord en båd fra Athinios Port eller Ammoudi Port i Oia.Bådene stoppe ved Riva vigtigste havn og Korfos.

Besøgende Udforsk normalt Thirassia som en del af en organiseret udflugt turné, der omfatter en bådtur til den aktive vulkan på Nea Kameni og hot springs af Palea Kameni.

Thirassia Ferry Port

Lokale urter, dufte, en uspolerede strand med klart blåt vand, en fantastisk udsigt over Oia og ørkenen er hvad øen kan tilbyde til dem, der vælger at tilbringe nogle dage her.

Thirassia selve er en tilsyneladende uskadt ved turisme fredelige, 'trin tilbage i tiden' ø.Tempoet er langsommere, de venlige islanders og atmosfæren er indbydende.Så hvis du en besøge øen Santorini ikke glemme at besøge Thirassia også.

Thirassia har 150 fastboende, to lidt porte, en håndfuld gammeldags uudviklet landsbyer og ikke mindre end 21 kirker på den lille ø! 

Sightseeing 

Hvis du landsættes ved havnen af Korfos kan du kun få adgang til landsbyen Manolas til fods eller med æsel.Manolas er hovedbyen i Thirassia og kommandoer en vidunderlig cliff øverste visning til Santorini og de øvrige små øer.

Manolas, er ligesom alle de bittesmå maleriske landsbyer i Thirassia værd at besøge.Du kan virkelig føle den charmerende karakter af dage gået med hvidkalkede gange, farverige bittesmå huse og blå kuppelformede kirker.

Hvis du ankommer Riva vigtigste havn fra Athinios eller Ammoudi kan du hente lidt landsbyerne Potamos, Agrilia og Manolas.Riva, selv har en temmelig sandstrand og er hjem til en lille kirke i Ajia Eirini (Saint Irene), hvoraf nogle siger, Santorina får sit navn.

Potamos (potami er det græske ord for floden) landsbyen tog sit navn, fordi det er bygget af en slugt.De fleste af husene i Potamos er indbygget i de vulkanske rock og ser meget maleriske.

Agrilia er den ældste og største landsby på Thirassia og igen er meget maleriske med huse bygget ind i den vulkanske rock.I landsbyen vil du finde kirke Panagia af Eisodia, som har datoer tilbage til 1887.

Der er masser af andre lidt kirker til at udforske på øen Thirassia.Og hvis du finde dig selv på øen på den enogtyvende September du vil være velkommen til at deltage i den lokale fest til ære for Panagia Giatrissa (Jomfru Maria).

Thirassia er hvad Santorini plejede at være mange år siden.Der er intet der ved siden af fred og ro.Det er oftest besøgt af dag Campaign fra Santorini, men hvis du går der for et par dage du vil være hurtigt en del af familien.Vær opmærksom på at næppe nogen på Thirassia taler noget andet end græske.

 


Bedst rådighed Thirassia færge billet prisgaranti

Bedste Thirassia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Thirassia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Thirassia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Thirassia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Thirassia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Thirassia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Thirassia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Thirassia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Thirassia og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her