Thessaloniki færge

Thessaloniki passagerskibe og færger

Thessaloniki passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Thessaloniki til Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodes, Samos og Karlovassi.

Sammenlign alle tilgængelige Thessaloniki færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Thessaloniki bilen og passager færgen sejler til og fra Thessaloniki, Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodes, Samos og Karlovassi med Blue Star færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Thessaloniki færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Thessaloniki færger
Billet priser & reservationer


Bog Thessaloniki færge billetter
med Blue Star færgen linje for færger sejler fra Thessaloniki til Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodes, Samos og Karlovassi online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Thessaloniki passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Thessaloniki færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Thessaloniki

En by af forskelligartede skønhed og gæstfri folk.Thessaloniki har altid været et vejkryds af civilisationer, et sted, hvor øst og vest mødes, hvor store kulturer og religioner har været blandede.Gastronomi, begivenheder, verdensklasse arv sites, shopping er nogle af de ting, som besøgende kan hengive sig.

Ikke at nævne den særprægede studerende vibe, der er en integrerende del af sin charme som byen er vært landets største universitet campus, Aristoteles-universitetet i Thessaloniki.

Compact størrelsen af byen og top-attraktioner walking afstand nærhed gør Thessaloniki en ideel by-break destination.

Thessalonikis havn forbinder byen med øerne Lemnos, Lesvos, Chios og Pireaus.

Også i sommer sæsonen forbindelser med øen grupper af Sporades, Dodekaneserne og Cyclades.Four fortsat downloads pr. færger tjene sporadisk øerne Skiathos og Skopelos, tre Alonnisos.

Thessaloniki Ferry Port

Færger tjene Chios, tre gange ugentligt via Limnos og Lesvos fem gange ugentlig.En båd fortsat ugentlig Samos.Dodekaneserne også serveres når ugentligt, til Kalymnos, derefter Kos og Rhodos). I sommeren tjene to bådene ugentligt Khaniá, Crete.

Hvad virkelig forbedrer Thessaloniki's hip atmosfære, imidlertid, er de varige symboler på sin glorværdige historie, fra hvid tårnet på dens café-foret waterfront hele vejen op til byzantinske vægge, lige over den øvre by (Ano Poli), en fortryllende naboskab af temmelig traditionelle huse sæt på vikling, fredelig gange.Ned er fra dem imponerende konstruktioner som den fjerde århundrede kirke i Agios Dimitrios (siges at være den største i Grækenland), den enorme Roman Rotunda og den bagbeklædning Arch Galerius i Kamara, thronged med studerende fra Thessalonikis universiteter.

Thessalonikis væld af unge mennesker giver det faktisk en livlige, stilfuld stemning, som kan mærkes i dets caféer, restauranter og barer, selv i dets butikker og designer hår institutter.Stadig giver og relativt små, Thessaloniki har, ingen af Athen opprobrious trafik eller smog.Rigtigt, det er ingen budget destination, men Thessaloniki er pakket med liv og bør være på alle rejsende rejseplan.

Hvis du vil splurge overalt i Nordgrækenland, er Thessaloniki (dog-ah-lo-nee-kih) stedet at gøre det.Grækenlands næststørste by, og dens kulturelle kapital, Thessaloniki lader du hengive sig fint fødevarer, syndige slik, ultra-chic shopping, en energisk natteliv og flere koncerter, parter, kunst viser og begivenheder end du kan holde styr på.

Thessaloniki er hjem for mange museer, hovedsagelig arkæologiske og etnografiske.De to store arkæologiske museer er i centrum af byen under OTE tårnet på CHANTH Square.

 • Thessaloniki arkæologiske Museum.Andronikou st 6.
 • Museet af byzantinske kultur.Stratou ave 2.Prisbelønnede museum (2005 - bedste Museum of Europe). 
 • Makedonske Museum af moderne kunst.Oversiden af gøglere på Egnatia st 154 
 • Teloglion Foundation kunst. Prøveemnets overside Aristotel University Campus Agiou Dimitriou St.
 • Olympisk Museum.Tritis Septemvriou & Agiou Dimitriou St.(300 m øst for Teloglion Foundation kunst). 
 • Atatürk House.Agiou Dimitriou St.
 • Museum i Aghios Demetrios.Agiou Dimitriou St.
 • Statens Museum for moderne kunst, Thessaloniki.Kolokotroni 25, Stavroupoli distrikt.
 • Museum i White Tower Platia Lefkou Pyrgou 
 • Museet af antikke græske, byzantinske og Bogfør byzantinske musikinstrumenter.Katouni 12, i Ladadika nabolaget.
 • Thessaloniki Fotomuseum.Harbor, oplag A.
 • Museet fotografering i Thessaloniki.Harbor, oplag A.
 • Museum of Science.
 • Folklore og etnologiske Museum i Makedonien og Thrakien.Vassilisis Olgas St 68.
 • Jødisk Museum.Agiou MINV St 13.
 • Kommunale Gallery of Art.Vassilisis Olgas St 162.

Det er også nyttigt at holde øje med hjemmesiden museer i Makedonien, der dækker hele regionen.

Andre aktiviteter

De nordligste byzantinske mure af by og de dele af de vestlige vægge stadig stående, som er byens symbol - White Tower, et af 1500-tallet.AD befæstet tårne - som er den kun længstlevende tower på seafront.Resten af væggene er i den maleriske øverste by, som tilbyder en fantastisk udsigt over bugten, især i sent på eftermiddagen.Tage en gåtur langs den enorme seafront promenade (ca. 12 km helt). Se den romerske Forum udgravninger.

Besøg den øvre by til sin traditionelle gamle huse, små brostensbelagte gader, byzantinske citadel, Eptapyrgion fortet.

Den meget livlige og ungdom-orienterede internationale filmfestival [18] er afholdt i November, International Trade Fair i September.

Under ingen omstændigheder bør du overser de byzantinske kirker bygget mellem 5th og 1300-tallet ACE, såsom Agios Demetrios, (syvende århundrede.ACE) og Agia Sophia (hellige Wisdome, 9th århundrede.ACE), og mange dejlige små i den øvre by (St Nicolaos Orfanos er især værd at se til dens freskomalerier), som er på UNESCOs Verdensarvsliste.En af dem, Rotunda, startede liv som et romersk tempel Zeus, bygget af ceasar Galerius, og er næsten lige så gammel som Pantheon i Rom.Ved siden af Rotunda, se Arch af Galerius triumf og ruinerne af sit palads.

Agia Sofia churchThe byen er også kendt som "mor til Israel", på grund af det endnu en blomstrende jødiske samfund her, som eksisterede fra den romerske periode og voksede betydeligt efter det osmanniske rige tog i jødiske flygtninge bortvist Spanien, Portugal og spansk territorier i Italien; disse jøder er kendt som "Sephardim'er". Sephardi jøder dannet en betydelig procentdel af byens befolkning og infrastruktur indtil VERDENSKRIG, når i foråret 1943, næsten alle blev deporteret af nazisterne til udryddelse lejren Auschwitz aldrig at vende tilbage.Imidlertid er der stadig to synagoger, og du kan se den jødisk Museum.

Også interessant er den tyrkiske offentlige bade Bey Hamam, Bezesteni (osmanniske lukket markedet for smykker og dyrebare materialer) Alatza Imaret (osmanniske Fattighus) og Hamza Bey Camii (begge restaureret og anvendes til udstillinger). 

Det traditionelle centrale fødevaremarked med hundredvis af båse sælger kød, fisk, frugt og grøntsager (undertiden frækhed-ved-kæbe, en unnerving erhvervserfaring for nordamerikanerne), billigt tøj og sko, blomster, urter og krydderier, mellem Aristotele Square og Venizelou street.

Aristotelous Square-den største af byen- og the promenade med dets caféer og restauranter.


Bedst rådighed Thessaloniki færge billet prisgaranti

Bedste Thessaloniki færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Thessaloniki.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Thessaloniki færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Thessaloniki færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Thessaloniki færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Thessaloniki Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Thessaloniki færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Thessaloniki til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Thessaloniki og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her