Termini Imerese færge

Termini Imerese passagerskibe og færger

Termini Imerese passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Termini Imerese til Livorno.

Sammenlign alle tilgængelige Termini Imerese færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Termini Imerese bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Termini Imerese, Livorno med Grandi Navi Veloci færge linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Termini Imerese færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Termini Imerese færger
Billet priser & reservationer


Bog Termini Imerese færge billetter
færge billet pris med Grandi Navi Veloci færge linje for færger sejler fra Termini Imerese til Livorno online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Termini Imerese passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Termini Imerese færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Termini Imerese

Termini Imerese er en smuk by i provinsen Palermo på den nordlige kyst Sicilien.Termini Imerese er Latin, Thermae Himerenses, bogstaveligt Himera's hot springs.

Citrusfrugter, druer, oliven og artiskokker er de vigtigste produkter i landbruget i Termini.Vigtig er også produktionen af fisk.

I håndværk findes typisk smedejern værker og lokale lervarer artikler.Der er mange termisk spa leveres af forskellige fjedre frisk vand overalt område.

Dets navn, Termini (thermai i græsk) tilskrives hot springs (temperatur 42 ° C/108 ° F), kendt siden oldtiden.Ud over bade prale byen en travl harbor og betydelige industrien, herunder et olieraffinaderi og kemiske og mad fabrikker.

Termini selv, med undtagelse af dens par stående fragmenter af romersk arkitektur og hvad lidt resterne af et bakketop Fort, er næppe værd mere end et kort besøg.

Dog dens lille museum huser et par interessante arabiske-periode finder og denne lille by ligger tæt på webstedet Himera arkæologiske og et referencepunkt undervejs til Caccamo slot længere inde i landet.Termini Imerese er mindre end fyrre kilometer øst for Palermo eller omkring femogtyve minutter med tog eller bil, midtvejs mellem Palermo og Cefalù.

Historie & steder til besøg

Termini Imerese hidrører fra Latin Thermae Himerenses der betyder "termiske bade af Imerese". I dens område findes ruinerne af bosættelser palæolitiske periode og Bronze og kobber aldre.

Byen Thermae steg efter distruction af den nær Himera, når en gruppe af overlevende afregnes der og grundlagt første beboede centret.I 828 blev den erobret af arabere, der udvidede og forbedrede det.Med normanner blev det stat by.Kejser Carlo V som bosat der runde 1540 og lavet build den første by væg nu ikke mere eksisterende.

Fra nogle år i nabolande steget en stor industriel bygning er skelsættende af økonomien i byen.

De vigtigste monumenter nu visitable er det femtende århundrede Chiesa af S.Caterina (Kirke af St.Catherine) og Chiesa af S.Maria della Consolazione (Church St.Mary af til confort) dekoreret med stuccoes ved skolen Serpotta.Vigtigt er XVII århundredet Duomo og Chiesa af S.Francesco (Church St.Francis) at med nær klostret er blevet ændret i en skole.

Byen var i olden dage Sicanan forlig, der næsten helt sikkert havde handelsforbindelser med de nærliggende græske by Himera og efter katastrofen ramte sidstnævnte i 409 f.kr.det tog i de få overlevende.Siden da først på græsk, derefter romerske og senere i nyere gange, byen har igen blevet opkaldt Thermai Himeraiai, Thermae Himerenses og nu Termini Imerese.Spa nydt sin storhedstid i den romerske periode, og var også populære med saracenerne og normanner.

Caccamo, Italien (nær Termini Imerese) 
Cáccamo, er med 9.000 indbyggere, en lille bjerg by picturesquely beliggende i en højde af 521 m/1, 710 ft og 10 km/6 mi syd for Termini Imerese og nået gennem en vikling og naturskønne vej.Står massiv slottet, bygget af den adelig familie af Chiaramonte i 1100-tallet som en stærk Fort på et gammelt websted på en klippe.Matteo Bonello pensioneret her i 1161 efter han havde myrdet Maione da Bari, den Grand kansler og Grand Admiral den Norman Vilhelm jeg.

Chiesa Madre også datoer fra Norman gange, selvom det har gennemgået mange ændringer siden da.

Museo Civico 
Tre gader afvige fra den modsatte side af den Piazzo del Duomo i Termini Imerese.Står det tidligere hospital, 1300-tallet Fatebenefratelli, nu Museo Civico i venstre side.Er arkæologiske fund, som omfatter Løven Head Gargoyle fra Himera, en samling af epigraphs og en af mønter, samt d.12-17th century malerier udstillet.

San Nicola Cathedral 
På den østlige side af de firkantede bevoksninger d.15-d.16 århundrede forkæler katedral af San Nicola, med romerske krig bygget ind i dens campanile.I kraterets triple-fløjet kan være set en korsfæstelse, malet af Pietro Ruzzolone i 1484 og skulpturer fra de renæssance og barok perioder.

Santa Caterina 
Står 1400-tallet Kirke af Santa Caterina på piazza af samme navn.Indvendige kan ses en uformel portrættering af hellige dekoreret med Siciliansk forudså, Giacomo og Nicolò Graffeo, sent 1400-tallet.

Santa Maria del Gesu 
I den sydlige del af Termini Imerese, i Largo Gancia, står 1472 church of Santa Maria del Gesu. Inde i der hænger et smukt billede af "St George og the Dragon" malet af Nicolò da Voltri i 14th-d.15 århundreder.


Bedst rådighed Termini Imerese færge billet prisgaranti

Bedste Termini Imerese færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grandi Navi Veloci færge linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Termini Imerese.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Termini Imerese færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Termini Imerese færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Termini Imerese færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Termini Imerese Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Termini Imerese færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Termini Imerese til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Termini Imerese og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her