Tartus færge

Tartus passagerskibe og færger

Tartus passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tartus til Venedig og Alexandria.

Sammenlign alle tilgængelige Tartus færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Tartus bilen og passager færgen sejler til og fra Tartus, Venedig og Alexandria med Visemar færgen linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Tartus færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tartus færger
Billet priser & reservationer


Bog Tartus færge billetter
færge billet pris med Visemar færgen linje for færger sejler fra Tartus til Venedig og Alexandria online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tartus passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tartus færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tartus

Tartus er Syriens næstvigtigste kyst efter Latakia.Det er ca. 90 km fra Homs, 251 km fra Damaskus, 105 km fra Hama og 90 km fra Latakia.Se kort for afstande mellem byer.

Tartus blev grundlagt af den fønikiske koloni på Arwad og forblev en vigtig bilæggelse gennem de hellenistiske og romerske gange.Det blev et større kristne støttepunkt og under det fjerde århundrede et kapel men blev bygget her som hævdes at være den første dedikeret til Jomfru Maria.

Et jordskælv i 487 Annonce stort set ødelagt Kapel men et mirakel venstre dens ændrer mirakuløst uskadt.Senere byen og katedralen blev angrebet af Saladin styrker men Knights Templars forsvarede den befæstede by og det fremherskende for at være en Crusader by indtil 1291.

Tartus, Syrien

Tartus er et meget populært turistmål.Det har smukke sandstrande og resorts i lageret for besøgende.Dens rig historie er indlysende i arkitekturen i byen.

Crusader arkitekturen er bedst eksemplificeret i katedralen i Tortosa Our Lady.Det tjener nu som byens museum.Det huser forskellige Syro-fønikere, Roman byzantinske, Frank og muslimske antikviteter.

Den gamle by er det historiske centrum af byen.Det omfatter en gamle tolvte århundrede mur, der har hjulpet bevarer charmen af den gamle by.

I den ældre del af byen ligger Templars storslåede slottet.Bygget i sene tolvte og tidlig trettende århundreder, er slottet nu hovedsagelig i ruiner.Voldgrav af fæstningen adskiller stadig den gamle by fra den nye by på den nordlige og østlige side.

Andre attraktioner i byen omfatter Beit El Baik Palace og Hosn Suleiman tempel.Nærliggende Arwad øen, den eneste beboet ø af Syrien, kan besøges herfra.

Udover katedralen omfatter andre attraktioner den gamle by og en by mur, der bevarer skønheden i den gamle by.At strande og vand er ren, og på opholdsrum er fremragende.Der er mange hoteller og restauranter i området.

Andre nærliggende attraktioner omfatter Baniyas, Qalaat Yahmur, Qalaat Areimeh, Draykish, Qalaat Kadmous, Amrit, Safita, Crac des Chevaliers, Meshta al-ħelu og kloster St.George.

Visemar Ferries , en Venedig-baserede skibsfarten hedsnoter, har for nylig lanceret to nye ruter forbinder Venedig Tartus i Syrien, og Alexandria i Egypten.

 


Bedst rådighed Tartus færge billet prisgaranti

Bedste Tartus færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Visemar færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Tartus.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tartus færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Tartus billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Tartus bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tartus Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tartus færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tartus til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Tartus og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her