Tjære færge

Tjære passagerskibe og færger

Tjære passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra tjære til Spodsbjerg.

Sammenlign alle tilgængelige tjære ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige tjære bilen og passager-færge billetter sejler til og fra tjære, Spodsbjerg med Langelandstrafikken færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for tjære færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tjære færger
Billet priser & reservationer


Bog tjære færge billetter
med Langelandstrafikken (Langelands Færgen) færgen linje for færger sejler fra tjære til Spodsbjerg online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte tjære passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en tjære færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om tjære

Tårs er en dansk landsby med en befolkning på 1.994 (1. januar 2011) beliggende i Vendsyssel, den nordlige del af Jylland.Tårs er en del af Hjørring Kommune.

Navnet på landsbyen stammer sandsynligvis fra den nordiske gud Thor.Området var i 1264 nævnt som Thorse, som kunne betyde Thors helligdommen.

Ved Tårs ferry terminal Du kan parkere din bil, køber billetter og Stræk dine ben mens du venter på færgen og fortsætte din rejse med bus, tog eller taxa.Læs om Tårs ferry terminal og det lokale område i menuen til venstre.

Færge Spodsbjerg-Tårs forbinder de sydlige regioner i Danmark divideret med The Storebælt.Færgen fra Spodsbjerg på øen Langeland gør det muligt at tage en genvej fra Fyn til Lolland og Falster og yderligere til Zealand eller Tyskland.

Tjære færge, Danmark

Fra Tårs onLolland tager færgen mund passagerer, biler, motorcykler, knallerter og cykler til Spodsbjerg på Langeland.Den passage tid med LangelandsFærgen er 45 minutter.

Crossing The Storebælt fra Spodsbjerg til Tårs – eller den modsatte retning – tager ca. 45 minutter, og sker om bord på færgerne Odin Sydfyen (ovenfor) eller Frigg Sydfyen, der tilbyder timeløn service i dagtimerne hele år lang.Færgerne afvige både Spodsbjerg og Tårs til 15 minutter forbi timen.I sommeren 2012 forventes to nye færger til at gå i tjeneste mellem Spodsbjerg og Tårs.

Færge Spodsbjerg-Tårs  er en vital del af Highway 9 mellem Odense på Fyn og Nykøbing Falster på Falster.Hovedvej 9 motorvej mellem Odense og Svendborg på Fyn, men fra Svendborg til Spodsbjerg på tværs af øer af Tåsinge og Langeland, Highway 9 er en to lane hovedvej med en masse af trafik, så forventer mindst 30 minutters køretid fra Svendborg til Spodsbjerg på Langeland.

Denne sektion Highway 9 er ved den måde helt naturskønne og krydsninger to af Danmarks store broer, Svendborgsund broen fra Svendborg til øen Tåsinge og Langeland broen, en klassisk arch bro mellem små ø af Siø og Langeland.Hovedvej 9 på Lolland er også for det meste en to lane highway, men størstedelen af Highway 9 på Lolland er lige som en pil med næppe små byer og hastighedsgrænsen en 90 km/h.

I meget sjældne tilfælde når store Bælt broen blev lukket på grund af faldende is fra kabler på tall broen var Spodsbjerg-Tårs færgen kun forbindelsen mellem øst og vest Danmark – sammen med de færge ruter på tværs af Kattegat mellem Jylland og Zealand.

Turistinformation centret
Turistkontor Nakskov Turistbureau har brochurer og masser af nyttige oplysninger om Lolland-Falster.Tourist office er placeret i Axeltorv 3, 4900 Nakskov.Tag et kig på deres hjemmeside, hvor du vil finde et væld af inspiration!

Cykling helligdage
Hvis du er interesseret i en cykel ferie, har Lolland-Falster masser at tilbyde.Besøg Lolland-Falster har udarbejdet flere cykelruter om både Lolland og Falster, som fører dig gennem landskabet og byerne.Klik på hyperlinket nedenfor for yderligere oplysninger.

Langelands Færgen
Tårs-Spodsbjerg færge 
Placering City Tårs 
Region Lolland 
Land DenmarkContact oplysninger telefon + 45 33 15 15 15 
Adresse Tårsvej 
Tårs, Lolland 4912 Harpelunde 
Danmark


Bedst rådighed tjære færge billet prisgaranti

Bedste tjære færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Langelandstrafikken færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra tjære.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte tjære færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt tjære billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen tjære bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte tjære Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende tjære færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra tjære til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til tjære og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her