Tarifa færge

Tarifa passagerskibe og færger

Tarifa passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tarifa til Tanger Ville.

Sammenlign alle tilgængelige Tarifa færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Puerto de Tarifa bilen og passager færgen sejler til og fra Tarifa, Tanger Ville med FRS færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Tarifa færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Puerto de Tarifa færger
Billet priser & reservationer


Bog Puerto de Tarifa færge billetter
færge billet pris med FRS færgen linje for færger sejler fra Tarifa til Tanger Ville online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tarifa passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Puerto de Tarifa færge billet pris og book din færge billet sikkert online venligst brug i realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Puerto de Tarifa

Puerto de Tarifa er hvor havet opfylder det ocean, hvor bjergene tower over den jomfruolie kyst af Costa de la Luz, og hvor du kan gå på den lange hvide sandstrand eller forcere klitterne uden ramlede ind i en anden person.

Verdensberømte wind-og kitesurfing, det er det ideelle sted for kombinere en tilbagelænet ferie med aktiv sport eller hval og delfin ser, en dag tur til Tanger (Marokko) eller et besøg til de spanske dejlige, typiske hvide landsbyer i nærheden.

FRS høj hastighed færger foretage 35 minut turen til Tanger, Marokko.Der er mange hurtig hydrofoils dagligt på FRS færgen Serice fra Tanger.Du går gennem told brevfletningsfunktionen landsætning færgen der som frie busser venter på parkeringspladsen til Algeciras.Lokale busser kører også til Cadiz og Algeciras, hvor du kan tilslutte med busser for de andalusiske byer Cordoba, Sevilla og Granada.

Puerto de Tarifa Ferry Port

Tarifa jeg s beliggende mellem den bedste golfbaner i Europa, i Atlantic side du finde Dehesa Montenmedio og Benalup golf & country club.Begge kurser angives i en naturlig envoirement.I Mediterranea side skal du finde den eneste hyperlinks kursus her i syd, Alcaidesa Golf club.Det verdens berømte Valedrrama da Sotogrande.

Selv på spidsbelastningstidspunkter er Tarifa en attraktiv, tilbagelænet by.Relativt ukendt indtil for 15 år siden, er det nu en windsurfing og kitesurfing Mekka, med nogle af de meget bedste betingelser i Europa for disse sportsgrene.Strandene har ren, hvidt sand, og indenlandske landet er grøn og rullende.

Den gamle bydel  har smalle gader, hvidkalkede huse og overlappende blomster.En hofte arty, internationale scene med en eklektisk bundt af restauranter, barer og logi er vokset op omkring surf tilskuerne.Kun negativt – er selvom ikke for surfere – vinden; for meget af år blæser enten levante (easterly) eller poniente (westerly), der er ruinerende for en afslappet sidder på stranden og trætte Hvis du simpelthen går rundt.August, kan dog være blessedly stadig.

Fødevarer er generelt godt i Tarifa -især fisk.Prøv at skifte til de steder, der er fyldt med lokalbefolkningen.De er generelt nemme at udvælge fra turisterne (både spanske og udenlandske). Nogle af de bedste steder i Tarifa også tilfældigvis det billigste.Glem ikke at forsøge at lokale tun, sværdfisk og, især, "Tortillas de camarón", typisk for kysten Cadiz."Ortigas" (sea nettles) er en anden lokal specialgrafit.

Den bedste restaurant i den gamle by kaldes Mandragora, placeret på Independencia (en lille baggyden mellem by væg og Domkirken). Det er ikke billigt, men fødevarer var bedst havde vi i Spanien, og den er fyldt med lokalbefolkningen.

Der findes en restaurant nær en landsby Facinas, et par kilometer nord fra Tarifa.Bare Følg vejen til Cadiz og i cirka 10-12 km vil der være en ret slå til Fasinas (som er igen et smukt ét opslag på en foothills i form af et kryds) med et næppe mærkbar tegn.Denne restaurant er placeret lige før landsbyen dvs.en kilometer eller to fra hovedvejen.Det er en kød restaurant med meget lækre retter, især kød dem, og meget venlige waitstaff.Dele er rige og generøs.Priserne er omkring 25-30 euro med vin (35 toppe til fuld du helt), til to personer.Undertiden er stedet (hovedsagelig i weekenden) overfyldt med locals watching fodbold kampe på TV eller having samtaler til hinanden.Det si, en af de bedste restaurant i denne region.Ingen taler engelsk dér, så være forberedt.

Havnen i Tarifa  tiltrækker flere og flere passagerer årligt.Tanger er ofte set som en udvidelse af Costa del Sol og én dag rejser til Tanger er meget populære og mange rejsebureauer tilbyder guidede ture.Tarifa er en magiske by, lever en følelse af eventyr.

 


Bedst rådighed Tarifa færge billet prisgaranti

Bedste Puerto de Tarifa færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige FRS færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Puerto de Tarifa.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tarifa færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Puerto de Tarifa færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tarifa færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tarifa Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Puerto de Tarifa færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tarifa til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Tarifa og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her