Tanger færge

Tanger passagerskibe og færger

Tanger passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tanger Algecira, Barcellona, Genova, Livorno, Sète, Tarifa og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige Tanger færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Tanger bilen og passager færgen sejler til og fra Tanger, Algecira, Barcellona, Genova, Livorno, Sète, Tarifa og Valencia med Acciona, FRS færger, Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi eller Grimaldi færgen linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Tanger færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tanger færger
Billet priser & reservationer


Bog Tanger færge billetter
med Acciona, FRS færger, Nautas, Comanav, Comarit færger Grandi Navi eller Grimaldi færgen linjer for afsejling fra Tanger til Algecira, Barcellona, Genova, Livorno, Sète, Tarifa og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tanger passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tanger færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tanger

Tanger har længe været romanticized ved kunstnere, digtere og forfattere, der er ankommet til sit optaget kyster søger eventyr.

Tanger er gatewayen til Afrika for mange rejsende.Krydstogtskibe forankre ofte der på vej fra Atlanterhavet til Middelhavs-samarbejdet, og rejsende i Europa finder det let at tage en hurtig færge fra Spanien til port Tanger.

Tanger  har en bred vifte af indkvartering og steder at bo varierer fra billig og snusket, til fremragende Riads.

Tanger er ikke et afslappet sted at besøge, så at finde et godt hotel, der tilbyder et lille pusterum fra hustle, vil virkelig gøre dit besøg sjovere.Sørg for, at du bestiller din første nat på forhånd, er der masser af hustlers i Tanger, som vil tilbyde at vise dig til et hotel.

Det bedste tidspunkt at besøge Tanger er September til November og marts til maj.Vejret er perfekt, ikke for varmt og turistsæsonen endnu ikke er i fuld gang.

Tanger Ferry Port
Tanger færger 

Tanger er blot en kort færge ride fra Spanien og gatewayen til resten af Marokko om du rejser med bus eller toget.

 • Algeciras (Spanien) til Tanger (Marokko)
  Algeciras til Tanger er den mest populære vej til Marokko.Høj hastighed færger rejse næsten hver time, året rundt og tage omkring 30 minutter for at krydse.Der er også langsommere færger, der er lidt billigere.En returflyvning billetprisen for en mund passager på en høj hastighed færge.
 • Tarifa (Spanien) til Tanger (Marokko)
  Høj hastighed færger efterlade hver to timer fra Spaniens windsurfing kapital, Tarifa og tage 35 minutter at komme til Tanger.FRS tilbyder god service på denne rute.
 • Barcelona (Spanien) til Tanger (Marokko)
  Dette er ikke en populær rute, men praktisk, hvis du vil undgå at rejse til den sydlige del af Spanien.Grand Navi er det selskab, som driver disse færger.Færger tage 24 timer at komme til Marokko og 27 timer på den returflyvning.Normalt er der kun én færge planlagt per dag.
 • Færger fra Italien og Frankrig til Tanger
  Du kan også fange en færge til Tanger fra Italien (Genoa), Gibraltar og Frankrig (Sete)
Hvad du skal se i Tanger

Tanger behøver ikke helt skæv charmen det gjorde i citat og senste når du kunne rub skuldre med Truman Capote, Paul Bowles og Tennessee Williams, men hvis du give det nogen tid, og ignorere turisten tilbyder, den vil vokse på du.Tanger er en interessant, kosmopolitisk blanding af afrikanske og europæiske indflydelser.Det er en havneby og havnebyer er altid uslebne rundt om kanterne.Tanger er ikke meget behageligt natten.

Som med mange byer i Marokko, er der en gamle bydel (Medina) og en ny by (Ville Nouvelle). 

Medina --Tanger Medina (bjergomgivne slette gamle by) er en livlig sted, dens gange er fyldt med butikker, te-huse og bordeller (det er en havneby efter alle). Turist nipsgenstande er rigelige her, hvis dette er din eneste stop i Marokko, buy væk.Men hvis du planlægger at fortsætte rejsen i Marokko, kan du finde bedre tilbud andetsteds.

Den amerikanske Gesandtskab -Marokko var den første nation at genkende amerikansk uafhængighed, og USA etableret en diplomatisk mission i Tanger i 1821.Nu er et museum, den amerikanske Gesandtskab beliggende i det sydvestlige hjørne af medina og værd at se.Museet huser nogle fascinerende kunst, herunder et dedikeret til Paul Bowles rum og fungerer ved Eugene Delacroix, Yves Saint-Laurent og James McBeay.

Place de France -er hjertet af ville nouvelle og det sociale knudepunkt for de mellemste klasser i Tanger.Et godt sted at SIP-nogle te og Nyd visningen havet er stærkt anbefalet Terrasse des Paresseux lige øst for stedet.

Kasbah -Kasbah er placeret højt på en bakke i Tanger med nogle god udsigt over havet.Den gamle Sultan palace (bygget i 1600-tallet) ligger inden for den Kasbah vægge, er kendt som Dar El Makhzen og er nu et museum, der huser fint eksempler af marokkanske kunst.

Grand Socco En stor firkant ved hovedindgangen af medina er en travl transport hub og et godt sted at se kaos af trafik, rengøringsvogne og folk gå om deres daglige rutiner.

Strande -tættest på byen strandene er snarere beskidt, som er vandet.Finde bedre strande omkring 10 km mod vest, ud af byen.

At komme rundt Tanger
Den bedste måde at omgå Tanger er enten til fods eller i en petit taxa.Kontroller driveren bruger måleren korrekt.Grand taxier er meget dyrere, og du har til at forhandle satsen på forhånd.Naturligvis kan du altid få en personlig vejledning igennem dit hotel eller book en dag tour, før du henter til Tanger.

 


Bedst rådighed Tanger færge billet prisgaranti

Bedste Tanger færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona, FRS færger, Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi eller Grimaldi færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Tanger.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tanger færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tanger færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tanger færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tanger Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tanger færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tanger til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Tanger og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her