Tallinn færge

Tallinn passagerskibe og færger

Tallinn passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Tallin til Helsinki, Mariehamn og Stockholm.

Sammenlign alle tilgængelige Tallinn færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Tallinn bil og passager-færge billetter sejler til og fra Tallinn, Helsinki, Mariehamn og Stockholm med St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line færge færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Tallinn færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Tallinn færger
Billet priser & reservationer


Bog Tallinn færge billetter
med St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line færgen sejler fra Tallin til Helsinki, Mariehamn og Stockholm online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Tallinn passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Tallinn færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Tallinn

Med en forunderlige koncert efterfulgt af to spektakulære fyrværkeri nye Year´s natten, blev Tallinn de officielle europæiske kapital af kultur 2011.På det samme tidspunkt Estland konverteres fra kroon til euroen og er blev 17th Euro medlem i den Europæiske Union.

Et hav koster kapital, en sjælden juvel i den nordlige del af Europa i den Finske Bugt, der er Tallinn.Med en af de mest fuldstændigt konserverede middelalderlige byer i Europa er det en dyrebar by på UNESCO 's verdensarvsliste.

Én gang en middelalderlig hansestad byen og i lange perioder i historie domineret af tyskerne, svenskerne og russerne, Tallinn i dag indeholder masser af indflydelse fra disse dage, men stadig administrerer bevare en estisk sjæl og identitet.Dette er ikke en enorm hovedstad, befolkningen i Tallinn er lige over 400.000, men det har det hele.En meget rige kulturelle og behagelig atmosfære, og mange interessante seværdigheder endnu skal udforskes.

Tallinn er en vigtig baltiske havneby med regelmæssige ruteflyvning med passagerer og bil færgedrift fra Helsinki, Mariehamn og Stockholm drives af St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line.

Tallinn er en moderne by med ekstra almindelige forretninger, telecom og Internet løsninger.

Tallinn Ferry Port

Tallinn er en unik blanding af den meget gamle og meget moderne.Byen vågnede fra en mere end halvtreds årelang søvn bag jerntæppet til dets fødsel uafhængighed på 20 i August 1991.Siden da har byen dyrkes i en smagfuld og beskedne måde.Der er en masse af historiske bygninger til at udforske og smukke Parker og seværdigheder.En masse interessante bygninger fortsat fra perioden zarens i spændende Tallinn historie.
Tallinn har historisk bestod af tre dele, og det kan være nyttigt at bevare denne skelnen i sindet samtidig besøger byen.

Det historiske centrum området er nu opdelt i kaldt således lavere Town (med rådhus - Raekoja plats – og skelsættende Tallinn – the sky high St.OLAF´s kirke) og øverste by med Toompea Slottet og Tall Hermann Tower.

Toompea (Domeberg), også kaldet "Katedralen Hill" blev sæde for de centrale myndigheder: første danske anførere, derefter komturs af den tyske orden, senere svenske og russiske guvernører.Indtil 1877 Toompea var en separat by (Dom zu Reval), bopæl på aristokratiet; og i dag er det sæde for den estiske regering, såvel som mange ambassader og bopæle.Borgmester turistattraktioner i denne del af byen er slottet (Castrum Danorum), sammen med to katedraler – én ortodokse og én lutherske.

Den gamle bydel , som er den gamle hanseatiske by havde sine egne, separat fra katedralen Hill, administrationen indtil slutningen af 1800-tallet.Det var et vigtigt centrum af den middelalderlige handel i denne del af Europa, hvor de voksede velstående.Rådhus - Raekoja plats – og skelsættende Tallinn – the sky high St.OLAF´s kirke, er sammen med tårne og byen vægge, blandt mest populære turistattraktioner.Etniske esterne erstattet lokale baltiske tyskerne som et flertal blandt beboerne i Tallinn første cirka midt i 1800-tallet.Esterne afregnes syd for den gamle bydel.

I Kadriorg , omkring 2 km øst for centrum, der er en anden - foruden Nevsky katedralen og St.Nicholas' ortodokse kirke - rest af zarens Rusland, der regerede Tallinn under to århundreder.Sommer bolig zar Peter stort, et storslået, ekstravagante palads, er et meget godt eksempel på den nordlige barokken.I dag huser en del af museum for moderne kunst.

 


Bedst rådighed Tallinn færge billet prisgaranti

Bedste Tallinn færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Tallinn.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Tallinn færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Tallinn færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Tallinn færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Tallinn Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Tallinn færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Tallinn til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Tallinn og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her