Syros færge

Syros passagerskibe og færger

Syros passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Syros Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Andros, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kithnos, Kos, Koufonissi, Lavrio, Leros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Thirassia og Tinos.

Sammenlign alle tilgængelige Syros færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Syros bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Syros, Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Andros, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kithnos, Kos, Koufonissi, Lavrio, Leros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Thirassia og Tinos med ANEK linjer, Blue Star Ferries eller det Ægæiske Hav hastighed linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Syros færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Syros færger
Billet priser & reservationer


Bog Syros færge billetter
med ANEK Lines færger Blue Star Ferries eller det Ægæiske Hav hastighed linjer for afsejling fra Syros Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Andros, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraklia, Kea, Kimolos, Kithnos, Kos, Koufonissi, Lavrio, Leros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Piræus, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Sikinos, Thirassia og Tinos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Syros passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Syros færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Syros

Syros er måske den nemmeste ø i Kykladerne at komme til fra Pireaus.Der er en ferrry forlader hver dag på omkring 7: 30 am året rundt og i sommeren flere mere om dagen og undertiden i aften.Syros er hovedstaden i Kykladerne, så der er forbindelser til alle øer, selv om nogle kan kun være én eller to gange om ugen.

Højhastighedsadgang til færgerne tage ca 2 timer fra Pireaus, regelmæssige færgen omkring fire og en halv.Fordi de er på er samme færge linje Syros en god ø at kombinere med Mykonos og Tinos.

Der er også god færge forbindelser til Santorini-Paros og Naxos i sommeren.NEL færgerne Panagia Hozoviotissa og Panagia Tinou gøre denne rute.De er gamle og langsom men hvis du er typen som ønsket på gamle færger med deres træ dæk og klassisk design du sandsynligvis vil nyde turen eller i det mindste en del af det.Det tager seks timer at komme fra Kea til Syros men røg var kun kommer fra én tragt så måske de forsøgte at spare brændstof, eftersom der var kun om en halv snes mennesker på båden.

Der er også færge forbindelser til Dodecanesos øerne et par gange om ugen samt Samos og Ikaria.

Syros Ferry Port

Den store ting om Syros er, at det har alt bør have en græsk ø: nice strande, taverns og barer, men det har ikke justeret også til turisme.Årsagen er, at det er det administrative centrum i Kykladerne, så økonomien gør godt nok for folk ikke skal også desperat for turisme.

Det har også den for Grækenland meget usædvanligt egenskab at halvdelen populationer er katolske.Trods for, at øen er meget barske, folk vokse grøntsager, gøre vin og opdrætter dyr.De også bygge skibe og gøre klud, skibsværfter i Syros er en af de vigtigste faktorer, som hjælper økonomien af øen.Syros er også berømt for sine loukoumia (den græske version af tyrkisk delight slik), der eksporteres til Grækenland og mange lande.Syros er den vigtigste administrative ø af Cyclades præfekturet og øen er et meget populært feriemål for grækerne og udenlandske turister.

Historie :
Syros har været beboet siden stenalderen.Vi ved ikke, hvilket var de første mennesker til at bilægge her, men det kunne have været fønikerne.Homer nævnt øen og kaldte den Siriin.

Legenden, den første indbygger, Keraunus ("lyn"), kom til øen rider på bagsiden af en delfin efter sit skib havde sænket.

På Syros ældste Akropolis i Kykladerne er blevet fundet.

Det mest slående træk af øen er den venetianske indflydelse.Ligesom de fleste af Cycladic øer, stormænd kom her i begyndelsen i 1200-tallet, og var at udsaette tyrkerne tog over i 16 århundredet.

Hvad du skal se
Den kapital Ermoupolis eller Dronningen af Kykladerne, er temmelig hvilke mange nyklassicistisk bygninger beliggende på en amphitheatrical måde.På pladsen er en statue af frihed helten admiral Andreas Miaouli.

Apollo Theatre i Ermoupoli er en mini kopi af La Scala i Milano.Byen har også meget interessant kirker, for eksempel Agios Demetrius, Treis Hierarches og Ag Nikolas.Der er også et arkæologisk museum samt et interessant bibliotek.

Du bør også prøve at komme til Ano Syros, en lille landsby i middelalderens stil.Her kan du besøge den katolske katedral i St George og klostre jesuitterne og Capucins fra 1700 og 1600-tallet henholdsvis lidt længere væk.Her er også et museum dedikeret til Markos Vamvakaris, en komponisten til musik, traditionelle Rebetika.Der er musikfestivaler hver sommer i denne landsby.
Ved Halandriani og Kastri findes arkæologiske udgravninger hvor neolitiske bosættelser er blevet fundet.Stalaktit cave Agios Stefanos er også et besøg værd.

Det mest slående træk af øen er den venetianske indflydelse.Ligesom i de fleste af Cycladic øer, stormænd kom her i tidlige 1200-tallet, og forblev indtil den tyrkiske invasion af 1500-tallet.Som følge heraf er mange mennesker af Syros katolikker.

Hvad skal jeg gøre :
Der er vandsport i mange strande på øen.Du skal ikke gå glip af solnedgange fra Syros.I Ermoupolis du gå ture, beundre bygningerne som rådhuset bygning, Miaouli Square, teatret og det offentlige bibliotek.I Ermoupolis er der også en sommer biograf.

Syros strande kysterne i syd og vest side er generelt anses for at have de bedste strande.Galissas beach er en meget smuk sandstrand, Vari, Finikas Bay og Gialos er også populære strande uden at blive overfyldte.Det er værd at forsøge et par af dem.For familier med børn Ag Nikolaos anbefales Ermoupolis og Ambela.

Nighttlife
De fleste af nattelivet ligger i Ermoupolis.Der er masser af barer og klubber der, men den feste er mere afslappet end på "wilder" øer.

Fødevarer
De fleste taverns er i Ermoupolis, og du kan nyde både græske og italienske mad her.Der er også steder at spise på Galissas, Poseidonia og Kini f.eks.St Michali osten er en lokal specialgrafit, og der er også syriske vin.Giv de lokale slik såsom loukoumia, mastihi, halvadopites, en prøve.

Shopping :
Der er mange butikker i Ermoupolis, og du vil kunne finde alt fra moderne tøj til Souvenir, keramik og tæpper.

At komme rundt
Der er gode forbindelser til mange af de landsbyer og strande gennem de lokale busser.Der er også hyrevogne og steder at leje et køretøj.

Ankomst :
Den nærmeste lufthavn til charterfly er på Mykonos, og derfra kan du få færge båden som tager ca. 1 time.Det er en god idé at bo på Mykonos den sidste nat i tilfælde af dårligt vejr.Usualy den bedste måde er at komme til Syros er med færge fra Piræus, næsten alle færger til Cyclades og nogle til Dodekaneserne stop i Syros.

 


Bedst rådighed Syros færge billet prisgaranti

Bedste Syros færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK linjer, Blue Star Ferries eller det Ægæiske Hav hastighed linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Syros.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Syros færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Syros færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Syros færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Syros Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Syros færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Syros til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Syros og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her