Symi færge

Symi passagerskibe og færger

Symi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Symi til Kos og Rhodos.

Sammenlign alle tilgængelige Symi færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Symi bilen og passager færgen sejler til og fra Symi, Kos og Rhodes med GA færger eller Dodekanisos Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Symi færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Symi færger
Billet priser & reservationer


Bog Symi færge billetter
færge billet pris med GA færger eller Dodekanisos Seaways sejler fra Symi til Kos og Rhodos online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Symi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Symi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Symi

Symi ligger i Southern Dodekaneserne, nord for Rhodes og tæt på kysten af sydvestlige Tyrkiet.Øen er lidt over 13 km nord/syd og cirka 8 km øst/vest med et areal på nogle 68 firkantet km.

Symi  er inddelt i særpræg områder - Yialos er den vigtigste havn.Chorion, bogstaveligt 'landsbyen', er den øverste by.Pedi Bay er dalen nedenfor chorion, syd for Yialos.Nimborios er bay og -bilæggelse i nord af Yialos.Der er en lille bygd på Marathounda og et større kloster komplekse på Panormitis.

På øen Symi er der ingen lufthavn, så den eneste måde at få der er ad søvejen.Der er færger fra Piræus til Symi et par gange hver uge, men rejsen tager lang tid.Den bedste mulighed er at flyve til øen Rhodes og tage det derfra.Fra Rhodes der er regelmæssige færger til Symi og de øvrige øer i Dodekaneserne og der er masser af udflugts ture, at gå til Symi samt.

For besøgende fra Det Forenede Kongerige og Europa nås Symi enten ved fløj til Rhodos eller Kos, og derefter ved færgen båd.

Symi Ferry Port

Der er tre færge bådene forbinder Rhodos og Symi , 'Proteus' og 'SiMI' bil-færgerne og 'Aegli' hydrofoilbåd.Aegli efterlader fra Mandraki Harbour i Rhodes New Town, færger fra kommercielle havnen uden for murene i den gamle bydel.Du kan også fange en af dages-tur bådene fra Rhodos til Symi fra April til oktober.De forlader fra Mandraki hver dag på 9.00am.Vær opmærksom på, kan der restriktioner for bagage på bådene.Der vil også være forbindelser fra Rhodos til Symi på en stor båd; en øområder færge eller en forbinder Dodekaneserne med Piræus.Imidlertid tage disse meget længere.Hydrofoilbåd Dodekaneserne Express kører også rutekørsel mellem de Dodekanesiske øer i sæson.Bådene efterlade fra Kolona.Turen tager 1 time.

Færge båd og hydrofoils operere en dobbelt downloads pr. tjeneste mellem Piræus og Rhodes via Symi øen leveres af GA færger.Denne tjeneste tilbydes normalt ikke i løbet af vinteren så kontrollere booking motoren ovenfor for flere detaljer.

Sightseeing i Symi

Symi harbour : Katarinettes på harbour fronten er, hvor tyskerne underskrev overgivelsen af Dodekaneserne i slutningen af anden VERDENSKRIG.Lidt længere findes langs mod broen en replika af Lindos skibet med en krigsmindesmærke.Sømil museet er bag den rådhusplads og er let identificerbare ved kanonerne uden for.Åbner tirsdag til søndag fra 10.00 til 14.00.

Den rådhusplads  er et af handelssystemer, hvorigennem Symi festivalen.St.John's Church har en interessant gravplads samt en fint, for nylig restaureret RAL gårdsplads, som også er en Festival mødested, som er den nærliggende Petrides skole.Kataratkis, en stejl fodgængerpassager på havnen mod slottet og chorion, var antikkens vej forbinder landsbyen med havnen, før de Kali samfundslag blev bygget i 1800-tallet.Kali Strata starter bag firkanten i det sydvestlige hjørne af havnen og er omkring 350 trin op til chorion, med interessante 1800-tallet palæer foring måde.

Sightseeing i chorion, området 'landsbyen' : Den Kali Strata åbner i Syllogos Square (også en Festival mødested) fra bagsiden af som en vej fører runde, bag slottet og Lemonitsa kirke.Der er spektakulær udsigt over havnen og denne rute til sidst forbinder op med toppen af Kataraktis, den oprindelige trappe tilsluttes chorion Yialos.

Slottet blev genopbygget af Knights St.John i tidlige 1400-tallet på webstedet af en meget ældre befæstning.Det overlevede i rimelig stand indtil VERDENSKRIG når det blev brugt som en akse ammunition butikken.Dette blev sprængt, ødelægger slottet og kirken af den antagelse, som var inden for dets mure.Forbliver dele af væggene, og der er en mindetavle synlige, mindes Filibert de Niallac, Knights franske Grand Master.

Fortsætter yderligere den gamle apotek langs Kali Strata, er blevet gendannet og huser en interessant samling af franske medicin krukker og andre paraphanelia.Museet er yderligere op, i gamle chorion.Følg vejskilte.Åbner tirsdag til søndag fra 10.00 til 14.00 og indeholder mange interessante artefakter.Chatziagapitos House, en gendannet århundrede mansion er nærliggende og er åbne under museet timer.

Der er mange gamle kirker og klostre skal ses.Nogle af de mest tilgængelige er beskrevet her: kirken af Constantinos og Eleni på de sydlige skråninger af Vigla langs Panormitis road har haver, terrasser og en brønd.Der er normalt en person der i sommeren.Ærkeenglen Michael ved Roukouniotis klosteret blev bygget af ridderne af St.John i 1300-tallet på ruinerne af et vigtigt 5th århundrede kloster, som igen blev bygget på resterne af et før-kristne tempel.Sotiris Megalos, kort før farten stiger ned til Panormitis, klosteret er meget maleriske og har spektakulær udsigt.Der er en tegn-bogført gåtur fra en gammel vinery og ruinerne af gamle vin pressere.

Ærkeenglen Michael ved Panormiti klosteret s, er øens mest berømte kloster.Den oprindelige kirke St.Michael blev bygget omkring 450 Annonce på webstedet af en antikke tempel til Apollo.Det indeholder et ikon med en strålende ærkeenglen og to interessante museet sektioner.Overnatning kan arrangeres.Der er andre kirker og klostre af interesse, som er bedst besøgte som del af en organiseret udflugt eller ved båd da mund adgang er vanskelig, eller for Nimos, umuligt.

At komme rundt Symi

Symi bussen en timepris shuttle fra havnen til landsbyen og ned til Pedi Bay op til 11 kl natten.Aircondition og meget pålidelig.Der er også en tidlig morgen bus Panormitis-check tidsplan som tidsplaner varierer alt efter årstiden.Begge busser efterlade fra busstoppestedet på den højre side af havnen.Der er fem taxier baseret igen på den højre side af havnen; længst turen de gør er Panormitis i den sydlige del af øen.Bilen og knallert leje er lettilgængelige i havnen og i Pedi Bay.

Regelmæssige vand-taxier forlade havnen om morgenen til færgen turister til strandene omkring øen-nogle strande kan nås til fods; Se vores strand guide for flere detaljer.I sommeren er der daglig runde øen cruises eller kortere ture til havegriller og svømning ved mere aflukket pladser og strande.Bådene vise detaljer og priser i havnen ved siden af vand-taxier.Små både er også tilgængelige til at ansætte.

 


Bedst rådighed Symi færge billet prisgaranti

Bedste Symi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige GA færger eller Dodekanisos Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Symi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Symi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Symi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Symi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Symi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Symi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Symi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Symi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her